Elmondanátok egyszer majd a gyerekeiteknek vagy egyáltalán belevágtatok volna egy olyan házasságba, ahol a párotok előtt annak a (z akkor még nem annyira öreg) anyjával volt viszonyotok, szakítottatok és utána jött a párotok?
Ha dugnék egy milfet, aztán felcseperedne a lánya, de a milffel már nem vagyunk együtt? Simán bevállalnám a kis phuntzee-t. :D
De komolyra fordítva, monogám vagyok, de ha kiderülne, hogy e választottam egyik exem lánya, ez önmagában nem lenne kizáró ok.
Nem ismerem édesanyám exeit, ha egyáltalán voltak férfiak az életében a válás után (lehet igen, lehet nem), így semmiképp sem tudnám előre, hogy édesanyámnak is volt vele kapcsolata. Amikor kiderülne, késő lenne és oly mindegy.
Ha tudnám, hogy édesanyám exe, biztos, hogy nem jönnék össze vele, ahogy a barátnőim exeivel sem.
Nincs ebben semmi rettenetes, semmi megbotránkoztató.
Jó, hogy nálunk 40 év differencia van a szüleim és én közöttem, ezért mindig a nagyszüleimnek hitték őket...
De azért ez nem mindenkinél így van. Én is találkoztam már 30-asként olyan esettel, hogy a gyönyörű szép 40 éves anyuka és a 20 éves gyermeke közül el nem tudtam volna dönteni, melyikük tetszik jobban.
Annyi, hogy nem akkor kell elmondani ezt a gyereknek, amikor épp érzelmileg labilis, vagy iskolát vált, vagy épp a vizsgáira készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!