Tönkre mehet egy házasság az anyós miatt?
Ismerős. Szinte dettó!
Férjem előtt sosem szól rólam "szinte" egy rossz szót sem. Korábban előfordult. De most, hogy látja azért jobban kiáll mellettem a semmihez képest, már tényleg nem mond egy rossz szót sem neki rólam!
Bezzeg testvéremnek jól eláztatott! Amiről persze a férjem nem tud, mert nem mondtam el neki. Mivel nem akarja elhinni, hogy a drágalatos anyuci egy köcsög a feleségével! Pedig már pár dolgot elmondtam neki, de akkor sem akarta elhinni, folyton védte még akkor is! Jött a mert nekik más az ízlésüktől kezdve mindenféle megvédés... Hát mondom be lehet fejezni ezt. Érdekes, hogy anyukának rögtön elhitte amit mondott rólam. Ami ráadásul nem volt igaz! Mondtam neki akkor hidd el anyucinak, de nekem tiszta a lelkiismeretem. Akkor egyszer talán hitt nekem a férjem valóban. De azóta sem szeretne, mert az anyja ha felfogná milyen, akkora csalódás lenne, hogy nagyon nagy!
Pedig az anyja nem szeret engem. De mivel előtte előadja magát, hát azt mondja nekem a ferjem: de hát láttam, hogy kedvesen veselkedett veled, miért ne szeretne? Szeret téged! Na ne mond! Azért mond el engem kb minden baj okozójának a testvéremnek (is, meg ki tudja hány embernek ad elő úgy)! De én is áztatom mások előtt attól se féljen! Nem vagyok jobb, ha én nem adom vissza. Ha én nem mondok róla senkinek egy rossz szót! Hagy hallják a másik oldalt is! Mert ők csak engem szidnak mindenkinek aki előtt nem kell megtartani az angyali jó ember látszatát! Mert ők ilyenek!
Családi össze jövetelen simogat, mit kérsz??? A hátam mögött meg kibeszél!
Na tudod mit leszek ezekután tényleg kedves hozzá! Szinjáték az egész "kapcsolatunk." A férjem meg strucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!