Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek tényleg elvárás...

Szerintetek tényleg elvárás hogy én gondoskodjak az apósomról?

Figyelt kérdés

Kisgyerekekkel vagyok itthon jelenleg. Úgy alakult az életünk hogy én a gyerekek miatt nem tudtam folytatni a munkámat, és a párom vállakozásában segítek. Jelenleg úgy gondolja hogy amíg a beteg édesapja helyzete nem oldódik meg, (hónapok is lehetnek, vagy lehet addig amíg él) nekem kéne gondoskodni róla, amit túl nagy áldozatnak érzek annak tükrében hogy nem vagyunk összeházasodva és már eddig is feladtam a családunk miatt azt amit szeretek csinálni, + az ő érdekében. + nyilvan ugyanúgy segítenék neki, és a gyerekeinkre jóval kevesebb idő energia jut ha egy idős embert ápolni kell.

Ne értsétek félre nyilvsn segítenk fogok egy beteg emberen, csak valahogy éreztetni kéne a párommal mert nem érti mennyi áldozatot hozok én, ő meg nagyjábol alanyi jogon elvár mindent.

2023. febr. 12. 17:13
 31/96 anonim ***** válasza:
84%

"Nem mennék bele aba sem, hogy hozzánk költözzön."

Mondjuk kérdés, kié az ingatlan. Szinte biztosan nem közös, nagy eséllyel a pasi tulajdona, onnantól pedig az költözik be, akit ő akar

2023. febr. 12. 18:56
 32/96 A kérdező kommentje:
29# nem gondolt bele. Abba se ha pl egészséges ember lenne és itt lakna, akkor is "ugrálhatnék" a te szavaiddal élve. De nyilván bármi baja gondja lenne abban az esetben is nekem kéne megoldani a felmerülő problémákat
2023. febr. 12. 19:02
 33/96 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, nagyon jól látod. Ha bármi baja lesz, neked kell gondoskodni róla. Legyen az csak szimpla derékfájás vagy akár ágyhoz kötöttség. Ha már odaköltözik, tekintettel kell lenned rá, nem tudom mekkora a lakás/ház, de állandóan ott lesz, megvannak a saját berögzült kis szokásai, amik egy idő után idegesíteni fognak. Ha le lehet neki választani egy lakrészt, akkor kissé elviselhetőbb a dolog. Ha meg nem, az olyan, mintha folyamatosan vendégetek lenne. Nem tudtok soha elmenni valahova, mert ki vigyáz a papára, ki eteti, ki főz rá, ki cseréli a pelenkáját... Párom szüleinél ott élt az egyikük anyja évtizedekig, tudom miről beszélek. Végül beadták otthonba.

Ha jót akarsz magadnak/magatoknak, akkor már most az elején tisztázod a dolgokat, nehogy nagyon beleéljék magukat a párodék.

2023. febr. 12. 19:14
 34/96 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit fordítsuk meg: a gyerekek ahogy elkezdenek közösségbe járni állandóan hozzák majd haza a szuper fertőzéseket, amik a felnőtteket is padlóra küldi, egy idősnek állandó veszély lenne.
2023. febr. 12. 19:24
 35/96 anonim ***** válasza:
84%

Na igen, majd éjszaka üvölt a tv/rádió, mert nem tud aludni és rossz a hallása (így ti sem alszotok), de ha beteg, nyűgös a gyerek akkor meg ne sírjon, mert zavarja.

Nincs másik gyereke, akinél lakhatna?

2023. febr. 12. 19:28
 36/96 anonim ***** válasza:
95%

Leulnek es elmondanam neki h nekem nem fer bele h az apjat apoljam. 2 kis gyereket nevelek ami 24 otas feladat! Plusz haztartas.

Szoval nem nem akarnek egy plusz fot a nyakamra.

2023. febr. 12. 19:31
 37/96 anonim ***** válasza:
92%
Nem helyes ilyet elvárni, csak sajnos az a gond, hogy mindig elvárják, és persze, ha meg nem tetszik a helyzet, akkor mekkora szemét vagy. Írod nincsenek anyagi gondok, esetleg egy ápolò nem jöhet szòba?
2023. febr. 12. 19:51
 38/96 anonim ***** válasza:
11%

"valahogy éreztetni kéne a párommal mert nem érti mennyi áldozatot hozok én"

Beköltöztél a párod házába, nyilván rezsit sem fizetsz mert b.szol dolgozni.

A párod tart el, te meg otthon -gyerekezés címén- nézed egész nap a tv sorozatokat.

A párod éjjel-nappal dolgozik, hogy eltartson a gyerekeiddel, és még te sajnáltatod magadat, mert te hozol áldozatot. (Szerinted.)

Siralmas egy nő vagy.

2023. febr. 12. 20:22
 39/96 anonim ***** válasza:
88%

38

Fentebb irta h ha elvalna sem lenne gond felnevelnie a gyerekeket. Szoval egyszersem biztos h a pasinal lakik. Siman lehet h a pasi lakik nala!

2023. febr. 12. 20:27
 40/96 anonim ***** válasza:
92%
Magyarázd el ezt egy nőgyűlölőnek. neki minden nő élősködő, akkor is ha a csaj tartja el a csávót.
2023. febr. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!