Anyós nem képes elfogadni, hogy vegetáriánus vagyok?
Figyelt kérdés
Állandóan cseszeget emiatt, és állandóan azt kérdezgeti, hogy hogy tudok én így jól lakni, a húsra szükségünk van, vitamin hiányom lesz, stb... Már utálok emiatt menni hozzájuk, mert ezt ott mindenki előtt az asztalnál mondogatja. Már a párom is szólt neki, hogy fejezze be, de nem ugyanúgy folytatja. Emiatt már karácsonyra se szívesen megyek, mert unom állandóan ezt hallgatni. Ti mit tennétek?2021. dec. 12. 13:53
61/63 anonim válasza:
Most nem az volt h örültök h nem mentek hozzatok? Akkor minek ugorjon be bárki is?? 😀 meg ki beszélt az ünnepekről? Ilyen szar felfogású emberekhez én biztos nem akarnék menni, aki pics…ának nevez valakit pusztán az étkezési szokásai miatt… vagy ennyire tojik rá hogy a vendége mit akar, hat akkor nem kell pislogni hogy nem ugrik be “csak úgy”. Igaza is van.
62/63 anonim válasza:
De gondolom ha a papát valaki vendégül várná, és kapna egy sima csirkemellet salátával, mondván ne variáljon, akkor menne a nagy pislogás.
Nyilván ha váratlanul beállít valaki nem várható el hogy az ízlésének megfelelő kajával tudjam kínálni, de ha kimondottan én hívok vendéget akkor úgy igazítom a menüt h jó legyen. Gondolom ha pl a meny nem szeretné a rájött krumplit teszem azt, akkor nem lenne csak azért is az főzve. De mivel itt arról van szó, hogy nem eszik húst igy lehet hőbörögni hogy mekkora sznob pitsa hát mit képzel, nehogy már be kelljen dobni az olajba 2 db karfiolt vagy rántott sajtot, majd mi jól megmutatjuk hol a helye!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!