Anyós nem képes elfogadni, hogy vegetáriánus vagyok?
Figyelt kérdés
Állandóan cseszeget emiatt, és állandóan azt kérdezgeti, hogy hogy tudok én így jól lakni, a húsra szükségünk van, vitamin hiányom lesz, stb... Már utálok emiatt menni hozzájuk, mert ezt ott mindenki előtt az asztalnál mondogatja. Már a párom is szólt neki, hogy fejezze be, de nem ugyanúgy folytatja. Emiatt már karácsonyra se szívesen megyek, mert unom állandóan ezt hallgatni. Ti mit tennétek?
#48: Akkor se vagyunk diétás nővérek. Ms.Piccha vagy éhen merad, vagy hoz magának.Ennyike.
2021. dec. 28. 20:42
52/63 anonim válasza:
Ritka gusztustalan vagy 51. Az életben feléd nem néznék ilyen kritikán aluli, rosszindulatú stílussal.
2021. dec. 28. 20:50
53/63 anonim válasza:
Legalább tudnátok miről beszéltek baszki. 😀😀 a vega kaja nem egyenlő a dietassal, a rántott sajt sült krumpli, vagy a krumplis tészta is vega de nem éppen diétás egyik se, ellenben egy húsos csirkemelles könnyebb kaja lehet az… nem ettől függ hogy mi az egészséges, de aki az említett anyós táplálkozási kultúrájában van annak ez felfoghatatlan gondolom, hogy van élet a pörköltön túl is. Én személy szerint nem vagyok vega ezt úgy mondom, de van annyi eszem hogy tudjam a vega étrend nem egyenlő az üres salátalevelekkel. De aki a zöldségek közül csak a krumplit ismeri fel meg gabonák közül a rizst, annak mindegy is. 😀
2021. dec. 28. 20:53
54/63 anonim válasza:
Pontosan ez a célom, hogy ne is jöjjenek ide, és ne kelljen ötfélét főzni, meg ugrabugrálni a hölgyike finnya kedvéért.
A karácsonyt megúsztuk, hála az égnek. :) :)
2021. dec. 28. 20:53
55/63 anonim válasza:
54 remek akkor minden a legnagyobb rendben. 😀😀
2021. dec. 28. 20:57
56/63 anonim válasza:
54. Majd remélem akkor is ilyen nagy lesz a szád ha öreg leszel aztàn a kutya nem lesz kíváncsi a vénasszonyra aki mindenkinek beugat. Vigyázz az epédre, a sok méreg árt neki :D
2021. dec. 28. 21:01
57/63 anonim válasza:
Majd ha a mama fejvesztve menne “onokázni” vagy hívná őket magához majd akkor is örülhet az ostoba feje hogy nélkülük ünnepel.
És de, így lesz, egyik ilyen vénasszony se bír olyankor magával ha baba születik. 😀
2021. dec. 28. 21:05
58/63 anonim válasza:
Jajj szörnyű, bele ne haljál, hogy a rántott hús helyett először pl a zöldségeket sütöd ki, mert a végén még összedől a világ. 🤦🏻♀️
Elkeserítő mennyi rosszindulatú ember van. Ilyen végtelenül gonosz, rosszindulatú, empátia és emberi 0 anyám lenne, többet felé se néznék.
2021. dec. 28. 21:49
59/63 anonim válasza:
#56: Már most is öreg vagyok,ergo ez van.
Nem öregasszony vagyok, hanem öregúr, de a feleségem is ugyanígy gondolkodik. :) (megjegyzem, mindketten aktívan dolgozunk).
És mind a ketten sokkal nyugodtabbak vagyunk, ha a népség nem csak a nagy ünnepeken akar minket látni (hogy a papi és a mami jót főz, csend, és nyugi van náluk, tehát lóghatunk itt pár napot), hanem igenis, felhív, vagy "beugrik" egy kávéra az év többi napján is.
2021. dec. 28. 22:16
60/63 anonim válasza:
Egész pontosan hol és ki írta, hogy kizárólag ünnepnapokon mennek?? Mert én sehol nem látok hasonlót se. Kétlem, hogy ilyen tapló anyós mellett a kérdező akarna annyira nagyon menni hozzájuk akár enni akár csak látogatóba. Eleve ott kezdődik, hogy az ilyen össznépi kajálásokat előre leegyezteti a család, tehát anyós vállalja azt, hogy vendégül látja a fiát és a menyét, akiről tudja hogy vegetáriánus! Tehát igen, alapvető illem, hogy ha már ebédre várok vendégeket, akkor tekintettel vagyok arra, ha valaki pl nem eszik húst vagy épp valamilyen allergiája van. Aki ekkora teherként és világ vége tragédiaként éli ezt meg, hogy éppenhogy belehalni nem akar, az nem is értem egyáltalán mire fel várja el, hogy az év bármelyik másik napján akár csak egyetlen percre is feléjük szaguljanak is. Ilyen rosszindulatú ember maradjon csak meg magának a saját keserű kis életében, aztán majd ha segítségre lesz szüksége, akkor is oldja meg, ahogy akarja, olyankor se várjon segítséget a másiktól….
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!