Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós nem képes elfogadni,...

Anyós nem képes elfogadni, hogy vegetáriánus vagyok?

Figyelt kérdés
Állandóan cseszeget emiatt, és állandóan azt kérdezgeti, hogy hogy tudok én így jól lakni, a húsra szükségünk van, vitamin hiányom lesz, stb... Már utálok emiatt menni hozzájuk, mert ezt ott mindenki előtt az asztalnál mondogatja. Már a párom is szólt neki, hogy fejezze be, de nem ugyanúgy folytatja. Emiatt már karácsonyra se szívesen megyek, mert unom állandóan ezt hallgatni. Ti mit tennétek?
2021. dec. 12. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan megérzésem hogy anyosod a rántott hús - jó zsíros sült hús - pörkölt szentháromságra alapozza az etkezeseit ha ilyen maradi.

Én biztos ezt hoznam fel, hogy az élet nem csak a hús-krumpli körül forog, ezer fele változatos zöldség és gabona van, ne olyan papoljon már helyes táplálkozásról aki lof@szt se tud róla. Egy hellyé sem összerakott vega kaja lehet táplálóbb, min anyosod zsírban tocsogó kotyvalekai.

2021. dec. 15. 15:50
 42/63 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen*
2021. dec. 15. 15:52
 43/63 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy is ki vagyok mikor valaki 30 éve ugyanazt a pár kaját tudja csak főzni, és el van ájulva magától, hogy mekkora szakacs. Hat meg jó hogy ennyi idő alatt megtanult jól húst sütni.

De a főzés ugyanúgy szol szerintem a változatosságról meg a kreativitásról, meg hogy akkor is jó ízű valami ha nem fel kiló zsíron kezdjük el csinalni…

de nagy cucc lehet betenni a sütőbe a tarját meg a krumplit az ezredik alkalommal is.

Mondom ezt nem vegaként…

2021. dec. 15. 16:02
 44/63 anonim ***** válasza:
85%
Gyakorlati megoldás: vesz egy csomag mirelit rántott sajtot majd bedobja az olajba. Valóban óriási többletmunka…
2021. dec. 15. 16:15
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt. Én egyre kevesebbet jártam át, majd egyáltalán nem. Telefonon ha okoskodott rányomtam.

Nem vagyok köteles elviselni.

2021. dec. 15. 18:41
 46/63 anonim ***** válasza:
95%
Legyél vele bunkó nyugodtan. Mondd meg neki hogy eddig sem volt@l beteges, de ha nehezére esik a te részedre vega kaját főzni, akkor legközelebb szivesen hozol magaddal.
2021. dec. 18. 21:07
 47/63 anonim ***** válasza:
81%
39-es vagyok. Férjem ma beszélte meg anyósomékkal, hogy átmegyünk hozzájuk karácsonykor. Mondta a férjem, hogy lesz töltött káposzta, meg mittudoménmilyen rántotthús, és hogy mondta anyósom, hogy úgy emlékszik én is pulykából szeretem a töltött káposztát. :D Végem van. Mondtam, hogy én biztos nem eszek töltött káposztát meg semmilyen húst.
2021. dec. 20. 14:14
 48/63 anonim ***** válasza:
88%

#32, vendégségbe ismert, szeretett embert, gyerek, (+a párja), jóbarátot hívok.

Nem közlök semmit előre

TIDOM, hogy melyik szereti a karfiolt, melyik nem.

60+ egyedülàlló férfiként az egyszem tűzhelyemen még sohasem okozott gondot, hogy először a sajtot, cukkinit, gombát rántsam ki, azután pedig a húsokat.

Közben megfő a krumpli, vagy rizs, sőt még egy dögös húsleves is akár.

De mindegyik szereti a borsó, vagy hagymalevest is.

A palacsinta meg úgyis külön program, mert azt nem lehet semmivel sem párhuzamosan csinálni.

2021. dec. 20. 16:02
 49/63 anonim ***** válasza:
92%
39-es, 47-es vagyok. Képzeljétek, kaptam karácsonykor anyósomtól kacsazsírt, hogy ezentúl abban főzzek. :D
2021. dec. 28. 15:33
 50/63 anonim ***** válasza:
0%
Na, voltál anyósnál zabálni?
2021. dec. 28. 17:09
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!