Anyós nem képes elfogadni, hogy vegetáriánus vagyok?
"Mi nem szólogatunk be, de nincs külön menü sem. Ha nem eszi meg pl. a sült tarját, így járt -nincs más kaja"
Jó, hát vannak proli vendéglátók is. Mondjuk ez nagyon fura nekem, nálunk alap, hogy ha jön hozzánk valaki, akkor úgy főzünk, hogy tudjon mit enni, nem csinálunk ebből problémát.
Van vega a családban, allergiás is, meg azt is tudjuk, ki mit nem szeret, és figyelembe vesszük. Nem nagy fáradtság. Így se főzünk ötfélét, de ha tudjuk, hogy jön a vega családtag, neki odateszünk egy zöldségfasírtot vagy valamit, hogy ne csak köretet tudjon enni.
De pl.mi majdnem minden hétvégén megyünk anyósomékhoz ebédelni, és ő is úgy főz, hogy tudja, nem szeretem a gombát, ezért ha netalántán gombaleves lenne - mert ők meg imádják a párommal egxütt-, mindig odarak valamit még, hogy én is tudjak enni, nem azt mondja, hogy ez van és kész, így jártam, ha nem tetszik.
Dehát mi normálisak vagyunk, ugyebár. Nem tudom, minek hív valaki vendéget, ha ilyen teher számára figyelembe venni a vendége étkezési szokásait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!