Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ritkán látogatok,ezzel azt...

Ritkán látogatok,ezzel azt fejezem ki,hogy nem érdekelnek? Miért jelentené azt?

Figyelt kérdés
Terhelő nagyon,így ritkán tartok párommal szüleihez,amit nehezményeztek a szülei is és párom is. Volt hogy azt kérdezték tőle együtt vagyunk e,olyan rég nem mentem. Amikor mentem közölték hogy nah megtisztelem őket!?

2021. szept. 20. 00:54
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
59%
Nem teljesen százasok anyósodék, az biztos. Normális ember nem próbálna 9 év után is emberi kapcsolatot kialakítani ilyen összeférhetetlen, antiszociális, ostoba hisztérikával.
2021. okt. 4. 12:07
 52/55 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy nem gondolod, hogy azért szeretnének jobban megismerni, mert látják, hogy a fiúk egy komoly párkapcsolatban van és kíváncsiak rád? Tudod, a párod szülei részéről ez egy normális hozzáállás, csak te valamiért nem tudsz normálisan viselkedni. Semmi baj, ha nem tudsz megfelelni a MINIMÁLIS elvárásoknak, megadni a MINIMÁLIS tiszteletet másoknak, vagy NORMÁLISAN vislekedni, de akkor ne írj ide buta kérdéseket, ne írj mindenféle hülyeséget a komment szekcióba, ne panaszkodj és ne csodálkozz azon, ha megszólnak miatta. Ennyikeeeee....
2021. okt. 5. 10:59
 53/55 anonim ***** válasza:
84%
A minimálisnál azért többet tesz. Pl nem csak elmegy és "kibírja", meg végig üldögéli miközben elvan a saját fejében. Amikor megy, akkor oda is teszi magát.ü rendszeres időközönként. Csak nem minden egyes alkalommal.
2021. okt. 5. 18:38
 54/55 anonim ***** válasza:
58%
53# de az nem elég. Úgy tűnik sok itt a benga, aki magában nem tud mihez kezdeni a saját szüleivel és/vagy attól fèl, ha a párja nincs non-stop rágyógyulva, akkor lelép, így folyton vonszolja mindenhova…
2021. okt. 5. 21:35
 55/55 anonim ***** válasza:
64%
#53 Én sem mondtam, hogy minden egyes alkalommal látogassa a párja szüleit. Viszont nem hiszem, hogy olyan megeröltető lenne másfélhavonta néhány órát ellenni velük. Azért a minimális tiszteletet adjuk meg a másiknak, ha már több nem telik tőlünk. És igen, az az ember ne panaszkodjon,ne magyarázkodjon - de alapból senki se csinálja ezt, ízléstelen pótcselekvés -, aki egy kicsit sem hajlandó erőt venni magán. Azon se csodálkozzon, ha megszólják érte. Lehet úgy is hozzáállni a dologhoz, hogy nem foglalkozunk mások véleményével, de akkor tartsuk is magunkaz ezekhez.
2021. okt. 6. 10:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!