Ritkán látogatok,ezzel azt fejezem ki,hogy nem érdekelnek? Miért jelentené azt?
Most akik azt mondják, hogy a kedvükért mennie kell, különben ezt érezteti; Egyrészt milyen szeretet az, ahol elvárások vannak, és ha azt nem teljesíti, akkor "jogos" a szurkapiszka?
Másrészt igen. Néha a szerettünk kedvéért teszünk meg dolgokat, de ha az nem saját, önként vállalt gesztus, hanem kizsarolt, akkor két külön dologról beszélünk.
Ugyanez. Télen a két alkalomból egyszer se mentem, a fejükbe vették, hogy utálom őket. Telefonáltam, kedvesen tisztáztam, hogy nincs erről szó, de vannak megoldatlan ügyeim, amiktől rossz kedvű vagyok, és nem akartam magammal vinni. Nem értették meg, megmondták, hogy azokat félre kell tenni, mert ha nem megyek, akkor bizony nem szeretem őket. Innentől kezdve a szemrehányásaikat beleszőtték monden telefonbeszélgetésbe. Egy idő után, már nem is telefonáltam. A párom továbbra is ment, de kihozták a dologból, hogy én tiltom onnan..
A párom télen nem jött az én szüleimhez. Nem csináltak szappanoperát belőle. Érdeklődtek hogy van, és üzenték, hogy bármikor szívesen látják. Tavasszal már jött, és egy rossz szót nem kapott, csak örültek neki.
Tojd le nyugodtan. Ez nem feltétlen lustaság, ha nem akarsz valahol ott lenni, akkor senkinek nem teszel jót, ha ott vagy kedvetlenül.
Akik leszólták; ha a párotok nem szeretne elmenni veletek valahova, de nem fogadtok el nemet. Elmegy és látszik, hogy nem érzi jól magát, nem szívből jár a kedvetekben, az nektek komolyan megfelel? Mert szerintem inkább ott vannak gondok.
Hat az en Anyosomat nehez uberelni, mert kb ilyen minden leben kanal! Ha a parommal beszelgetek es o pl a konyhabol elcsip egy-ket szot a mi beszelgetesunkbol, akkor mar bele is szol!
Kepes a szomszed fianak a nagymamajanak a harmadik unokatestvererol is teljesen jelentektelen egy oras sztorit meselni. Iszonyat faraszto tud lenni es a paromat is zavarja! De! Hozzam mindig kedves, segitokesz volt es a faraszto szovegelese ellenere is kedvelem ot, mert jo ember. Neha amugy elo tud jo temakkal is allni. Mindig finom etelekkel var minket. Kibirom azt a heti vagy kethetente egy alkalmat. Szamomra fontos, hogy osszetartsunk.
23# de mégis miért? Évtizedekig meg voltak úgy egymás nélkül, hogy nem is tudtak a másik létezéséről, miért olyan beteges igény, hogy folyton menni kell neki is? Nem a családdal jött össze.
Én ki is lennék akadva, ha a férjem folyton a szoknyámon ülne. Megyek én anyámékhoz, nincs nekem igényem arra, hogy ott is üljön, azért, hogy elmondhassam, mellettem van, mégis minek? Melletted valaki nem attól van, hogy beül anyádékhoz. LOL Hol élsz te 1820-ban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!