Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ritkán látogatok,ezzel azt...

Ritkán látogatok,ezzel azt fejezem ki,hogy nem érdekelnek? Miért jelentené azt?

Figyelt kérdés
Terhelő nagyon,így ritkán tartok párommal szüleihez,amit nehezményeztek a szülei is és párom is. Volt hogy azt kérdezték tőle együtt vagyunk e,olyan rég nem mentem. Amikor mentem közölték hogy nah megtisztelem őket!?

2021. szept. 20. 00:54
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
83%

Most akik azt mondják, hogy a kedvükért mennie kell, különben ezt érezteti; Egyrészt milyen szeretet az, ahol elvárások vannak, és ha azt nem teljesíti, akkor "jogos" a szurkapiszka?

Másrészt igen. Néha a szerettünk kedvéért teszünk meg dolgokat, de ha az nem saját, önként vállalt gesztus, hanem kizsarolt, akkor két külön dologról beszélünk.

Ugyanez. Télen a két alkalomból egyszer se mentem, a fejükbe vették, hogy utálom őket. Telefonáltam, kedvesen tisztáztam, hogy nincs erről szó, de vannak megoldatlan ügyeim, amiktől rossz kedvű vagyok, és nem akartam magammal vinni. Nem értették meg, megmondták, hogy azokat félre kell tenni, mert ha nem megyek, akkor bizony nem szeretem őket. Innentől kezdve a szemrehányásaikat beleszőtték monden telefonbeszélgetésbe. Egy idő után, már nem is telefonáltam. A párom továbbra is ment, de kihozták a dologból, hogy én tiltom onnan..

A párom télen nem jött az én szüleimhez. Nem csináltak szappanoperát belőle. Érdeklődtek hogy van, és üzenték, hogy bármikor szívesen látják. Tavasszal már jött, és egy rossz szót nem kapott, csak örültek neki.

Tojd le nyugodtan. Ez nem feltétlen lustaság, ha nem akarsz valahol ott lenni, akkor senkinek nem teszel jót, ha ott vagy kedvetlenül.

Akik leszólták; ha a párotok nem szeretne elmenni veletek valahova, de nem fogadtok el nemet. Elmegy és látszik, hogy nem érzi jól magát, nem szívből jár a kedvetekben, az nektek komolyan megfelel? Mert szerintem inkább ott vannak gondok.

2021. szept. 20. 09:07
 22/55 anonim ***** válasza:
81%

Hat az en Anyosomat nehez uberelni, mert kb ilyen minden leben kanal! Ha a parommal beszelgetek es o pl a konyhabol elcsip egy-ket szot a mi beszelgetesunkbol, akkor mar bele is szol!

Kepes a szomszed fianak a nagymamajanak a harmadik unokatestvererol is teljesen jelentektelen egy oras sztorit meselni. Iszonyat faraszto tud lenni es a paromat is zavarja! De! Hozzam mindig kedves, segitokesz volt es a faraszto szovegelese ellenere is kedvelem ot, mert jo ember. Neha amugy elo tud jo temakkal is allni. Mindig finom etelekkel var minket. Kibirom azt a heti vagy kethetente egy alkalmat. Szamomra fontos, hogy osszetartsunk.

2021. szept. 20. 09:09
 23/55 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem tiszteletlen vagy. Még ha nézeteltérések is vannak, akkor is a párod mellett a helyed, még családlátogatáskor is
2021. szept. 20. 11:52
 24/55 anonim ***** válasza:
85%

23# de mégis miért? Évtizedekig meg voltak úgy egymás nélkül, hogy nem is tudtak a másik létezéséről, miért olyan beteges igény, hogy folyton menni kell neki is? Nem a családdal jött össze.

Én ki is lennék akadva, ha a férjem folyton a szoknyámon ülne. Megyek én anyámékhoz, nincs nekem igényem arra, hogy ott is üljön, azért, hogy elmondhassam, mellettem van, mégis minek? Melletted valaki nem attól van, hogy beül anyádékhoz. LOL Hol élsz te 1820-ban?

2021. szept. 20. 12:15
 25/55 anonim ***** válasza:
39%
#24 nem 1820-ban élek, de megtanultam a tiszteletet. pl. ha az én nejem nem soha nem jönne látogatóba, csak a fiam egyedül, akkor bennem is az a gyanú ébredne, hogy nem jó a kapcsolatuk. És igen, rákérdeznék a nejemtől is, hogy miért nem jön. A fiammal nem működik a kapcsolatuk vagy miattam nem érzi jól magát.
2021. szept. 20. 12:50
 26/55 anonim ***** válasza:
60%
*menyem a nejem helyett
2021. szept. 20. 12:51
 27/55 A kérdező kommentje:
Többen tanácsolták közben,hogy ne törődjek azzal mit gondolnak mert ha mindig azon rágódok az csak nekem árt! Hogy azt hiszik,rossz e kettőnk közt vagy őket nem akarom látni. Legutóbb is kérdezték miért nem mentem,mondtam,hogy fáradt voltam pihennem kellett. Végeredményben igaza volt,aki szerint ez csak magam emésztése,nem szabadna azzal foglalkoznom mit hisznek. De valahol érdekel. Úgy akarom kihozni,hogy senki se sérüljön és én ritkán menjek! Nagyon erős fejfájásom van utána,így gyakran nem fogok menni. Rosszindulatú kommentelők! Kérlek! Tiszteljük meg a nézeteltérést is a minimál tisztelettel egymás fele!
2021. szept. 20. 13:52
 28/55 anonim ***** válasza:
90%
Ez "a párod mellett a helyed" egy baromság! Nincsenek összeragadva, két szuverén ember, akik az életük nagy részét együtt töltik, a másik részét pedig külön. Ez az ott a helyed úgy hangzik, mintha kutya lenne, akinek odaszólnak, hogy "Helyedre!" Nem jó a kapcsolatuk, 25-ös, de nem egymással, hanem az anyóssal.
2021. szept. 20. 13:53
 29/55 A kérdező kommentje:
Volt ez a hol élsz 1820ban komment is jó,és ez is! Leendő após szerint nincs olyan,hogy nincs kedvem menni a fiával valahova. De ő nem csesztet. Viszont elmondja,hogy az ő neje ilyet sose tett meg! Igaz olyan szinten lehordta,hogy anyós nem mer neki nemet mondani és 30+ éve ugrik csettintésre.
2021. szept. 20. 13:57
 30/55 anonim ***** válasza:
15%
majd, ha segítségre lesz szükséged, esetleg egy kis anyagi támogatásra, vagy a gyerekedre kellene vigyázni, ne lepődj meg, ha ezek után ő se menne hozzátok, vagy elutasítaná a kérésed.
2021. szept. 20. 14:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!