Ritkán látogatok,ezzel azt fejezem ki,hogy nem érdekelnek? Miért jelentené azt?
Nem olvastam végig az eddigi válaszokat, nyilván kaptad már rendesen a savazást.
Megértelek, mert én is utálok a barátommal a szüleihez menni, mondjuk én az apját tényleg kedvelem, az anyját viszont gyűlölöm, mert egy kétszínű, tapadós pióca. Persze színleg jóban vagyunk.
Szerencsére ők már leszoktak arról, hogy kombináljanak ha nem megyek, az évek alatt elfogadták, hogy én ilyen vagyok és kész. Bár sose csináltam magamnak gondot azzal, hogy "jajj vajon mit gondolhatnak rólam".
A másik meg: miért annyira alap mindenkinek, hogy egy kapcsolatban folyton egymás nyakában kell lógni, és utánfutóként kell követni a párunkat, bárhová is megy? Én magam is szeretem úgy meglátogatni a szüleimet, ha nem kísér el a barátom. Persze ünnepeken vagy néha csak úgy 1-1 random hétvégén alap, hogy néha együtt megyünk, de szerintem normális emberek nem ragadnak össze mindig mindenhol a másikkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!