Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ritkán látogatok,ezzel azt...

Ritkán látogatok,ezzel azt fejezem ki,hogy nem érdekelnek? Miért jelentené azt?

Figyelt kérdés
Terhelő nagyon,így ritkán tartok párommal szüleihez,amit nehezményeztek a szülei is és párom is. Volt hogy azt kérdezték tőle együtt vagyunk e,olyan rég nem mentem. Amikor mentem közölték hogy nah megtisztelem őket!?

2021. szept. 20. 00:54
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Gusztustalan erre hivatkozni,vagy úgy élni,ahogy nem szeretnél mert mi van ha'..egyszer'..
2021. szept. 20. 14:13
 32/55 anonim ***** válasza:
80%
Csak a véleményét írta le, ha már egyszer adott a kérdés.
2021. szept. 20. 15:24
 33/55 anonim ***** válasza:
76%
30-as ott hibadzik az elmeleted, hogy nem csak a menynek lesz szuksege, hanem a sajat fiacskajanak is ugye. Meg az unokajanak. De ha nem segit, majd segit a kerdezo anyja oszt jol van.
2021. szept. 20. 15:54
 34/55 anonim ***** válasza:
37%
#33 mondjuk én alapból nem jönnék össze ilyen nővel, akinek azért fáj a feje, mert 2-3 hetente pár órára meg kell látogatni az anyósát, apósát.
2021. szept. 20. 17:40
 35/55 A kérdező kommentje:
Természetes,hogy az ember megteszi a párjáért,hogy elkíséri! De minden alkalommal nem akarom. Ők igen....
2021. szept. 20. 19:05
 36/55 anonim ***** válasza:
79%
34# engem jobban erdekel, hogy velem milyen akivel egyutt vagyok, mint az, hogy van-e igenye arra, hogy korbebamulja anyamekat akarhanyszor csak megyek
2021. szept. 20. 20:26
 37/55 anonim ***** válasza:
52%
Mindezektől függetlenül meg lehet találni a kényes egyensúlyt. De ehhez erőt kell venned magadon. Mondjuk leszokni arról, hogy játszod a kényes majmot, ha a párod szüleiről van szó. Eljösz hozzájuk minden második vagy harmadik alkalommal (az még nem vészes), elbeszélgetsz velük, elteázgattok vagy kávéztok, esztek sütit, megköszönöd a vendéglátást azt szevasz. Szerintem másfél havonta beülni hozzájuk 2-3 órara még nem vészes.
2021. szept. 21. 10:15
 38/55 anonim ***** válasza:
73%
Minek, 37-es?
2021. szept. 21. 22:12
 39/55 A kérdező kommentje:
38 :"DD
2021. szept. 21. 23:55
 40/55 anonim ***** válasza:
79%

Nem olvastam végig az eddigi válaszokat, nyilván kaptad már rendesen a savazást.

Megértelek, mert én is utálok a barátommal a szüleihez menni, mondjuk én az apját tényleg kedvelem, az anyját viszont gyűlölöm, mert egy kétszínű, tapadós pióca. Persze színleg jóban vagyunk.

Szerencsére ők már leszoktak arról, hogy kombináljanak ha nem megyek, az évek alatt elfogadták, hogy én ilyen vagyok és kész. Bár sose csináltam magamnak gondot azzal, hogy "jajj vajon mit gondolhatnak rólam".

A másik meg: miért annyira alap mindenkinek, hogy egy kapcsolatban folyton egymás nyakában kell lógni, és utánfutóként kell követni a párunkat, bárhová is megy? Én magam is szeretem úgy meglátogatni a szüleimet, ha nem kísér el a barátom. Persze ünnepeken vagy néha csak úgy 1-1 random hétvégén alap, hogy néha együtt megyünk, de szerintem normális emberek nem ragadnak össze mindig mindenhol a másikkal.

2021. szept. 22. 13:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!