Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ritkán látogatok,ezzel azt...

Ritkán látogatok,ezzel azt fejezem ki,hogy nem érdekelnek? Miért jelentené azt?

Figyelt kérdés
Terhelő nagyon,így ritkán tartok párommal szüleihez,amit nehezményeztek a szülei is és párom is. Volt hogy azt kérdezték tőle együtt vagyunk e,olyan rég nem mentem. Amikor mentem közölték hogy nah megtisztelem őket!?

2021. szept. 20. 00:54
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ennyire fölösleges erőlködni.. pároddal is jól elvagytok, beszélgettek (gondolom) ugyanezt az énedet hozd ott is, hiszen a családod része.
2021. szept. 20. 02:56
 12/55 anonim ***** válasza:
76%
Már az esküvős kérdésed is szánalmas volt, de ez... És de, te voltál, tanuld meg használni a kva szóközt vessző után.
2021. szept. 20. 06:11
 13/55 anonim ***** válasza:
86%
Én sose értettem minek kéne a másik szüleinél üldögélni. Ha annyira jól éreznéd magad, nyilván mennél. Ha nem, akkor minek? Azt se értem, hogy felnőtt ember mit erőszakoskodik, hogy valaki menjen már/miért nem megy látogatóba stb.? Mint valami kötelező program? Mert hogy? Minek erőltetni?Magának keresi a konfliktust. Amúgy is, ha őszintén örülnének csak, akkor nem beszólogatnának, hogy “megtiszteled” őket, akar a fāszom olyan helyre menni, ahol beszólogatnak. Nem te vagy a gyereke, örüljön, hogy az megy. Vagy látni kell a szomszédoknak, hogy létezel? Miért? A párodnak ez miért fontos? Nem tud a szüleivel mit kezdeni? Vagy mert csak? Fél tőlük és ennyire meg akar felelni az elvárásaiknak, hogy kötelező menned, nehogy szó érje a ház elejét, tetszik, nem tetszik? Gondold ezt át, mert ez most banálisnak tűnik, de sok mindenre utal, ami a jővőben csak rosszabb lesz…
2021. szept. 20. 06:37
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Férjem sem jön anyukámhoz ha én mentem hozzá látogatóba mert nem bírják egymást,és nem haragszom ezért férjemre se anyukámra.évente 2x kibírják egymás társaságát.husvét és karácsony . Én gyakrabban mentem most messze lakunk így ritkán találkozunk személyesen ,telefonon beszélünk csak.
2021. szept. 20. 06:49
 15/55 anonim ***** válasza:
95%
Én mindenkinek megmondtam,hogy nem vagyok társasági ember, nagyon szeretek mindenkit,de nekem ezek a. Családi programok csak 3-4órás szenvedések. Nagyon kedvelek mindenkit,de szűkítsük az ünnepekre a látogatásokat. Közte pedig minimálisan felhívjuk egymást havonta,hogy élnek e és ez bőven elég
2021. szept. 20. 06:58
 16/55 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarsz velük időt tölteni akkor nem kell, tolhatják a pofarángást meg beszólogatást de nem az életed részei. Ha párod ezt nemtudja elfogadni azt meg vagy elnyomja magában, idővel beletörődik, vagy szétmentek emiatt. Mindenhogy win-win.
2021. szept. 20. 07:23
 17/55 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem érzed jól magad náluk, nem mész! Senki nem határozhatja meg a te időtöltésedet. Ha a párod ezt nem érti meg, akkor szakítotok, szerintem nem is lehet olyan csudajó kapcsolat közöttetek. A szülei véleménye meg ne érdekeljen. Nekik attól nem lesz jobb, hogy te ott vagy.
2021. szept. 20. 07:45
 18/55 anonim ***** válasza:
86%
Én azt bírom, hogy egyes emberek szerint a nő az kísérje a párját a párja szüleihez, ha tetszik, ha nem tetszik. A legjobb mikor a pasas lelép az apjával csinálni valamit, a nő meg bámulja anyóst, mert biztos nincs jobb dolga se.. ezen kívül ha a drága fiú nőt szerez, akkor az is elvárás, hogy a nő tartsa fejben a férj famíliájának ünnepeit, ajándékait, köszöntsön fel mindenkit, ha tetszik, ha nem tetszik, mert ez a dolga. Esetleg még telefonon is csevegjen anyóssal a saját fia helyett is. Érdekes a férfiaktól miért nem vár el senki semmi ilyesmit.
2021. szept. 20. 08:41
 19/55 anonim ***** válasza:
36%

Ez a nyafka stílus - szerintem is az esküvős pénzsóvár.

Menj el a szüleihez. Persze, hogy olyanokat kérdeznek, ha feléjük sem dugod az orrod.

2021. szept. 20. 08:47
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

Én se szoktam vele tartani csak a kötelező ünnepi köröknél. Ha tetszik nekik ha nem, igénytelenek, büdösek ők is és a lakásuk is. A dohányfüstöt vágni lehet a lakásban, én nem dohányzom. De az alapvető mindennapos higiéniával is gondok vannak.

Ők is szoktak hiányolni, de nem veszem a szívemre, számomra megterhelő átmenni és lélegezni.

Párom időnként kitakarít mert ő sem bírja elviselni mi ott van, pedig nem idős/beteg emberekről beszélünk.

2021. szept. 20. 08:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!