Ritkán látogatok,ezzel azt fejezem ki,hogy nem
érdekelnek? Miért jelentené azt?
Azért nehéz kérdés mert nem tudjuk hogy ők milyenek, és te milyen vagy, azt se írtad hányszor mész egy évben.
De szerintem lehet hogy azzal is van a baj ahogy hozzáállsz a dologhoz. Idézlek a 10-es válaszodból:
"amikor elkísérem nagyon kireszelem magam jó nő formát hozok és jó témákkal is készülök, akkor szórakoztató a társaságom és kedveskedek! Utána viszont kell 1 fejfájáscsillapító mert nagyon erősen megfájdul a fejem"
De miért? Miért kell direkt másnak mutatod magad? Kitalálsz előre témákat amikről fogsz beszélni? Műkedvességet produkálsz? Persze hogy lefáradsz. Saját magadnak okozod a fejfájást.
Ezzel nem azt mondom hogy mindig menj a pároddal, hanem azt hogy abból a kevés alkalmából nem kellene ekkora ügyet csinálni mivel ritkán látod őket. A párod véleménye érdekeljen ne az övék.
2021. szept. 24. 20:56
42/55 A kérdező kommentje:
Eltér mindenről úgy kollektíven a véleményünk. Nagyjából szöges ellentét szerűen. Veszekedni meg ki az a marha aki odaállít. :D Bólogatni már nem bírok. Apósnak mindenki senki, aki nem vele ért egyet azt kioktatja! Nem akarok vele beszélgetni, terhelő.
43/55 A kérdező kommentje:
Néha van ez a pasik elmennek molyolni valami informatikai izét, én meg szórakoztassam addig a vőlegényem anyukáját. Aki addig azt az egyetlen témát hajtja, ami épp akkor aktuális, akár 900x is elmondja. Majd jön a kövi ciklus. De ez ritka! Hallom sok helyen gyakori ez, hogy a pasik félremennek, a fiú párja meg szórakoztassa addig anyukát. Felajánlotta, hogy kipanaszkodja jól magát nekem, kisírná magát egyik este. Nem éltem a lehetőséggel.
44/55 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem párommal tér el a véleményünk mindenről teljesen!
Ezt inkább a pároddal kellene megbeszélned. Rengeteg megoldás létezik az ilyesfajta problémákra, de helyzet és személy függő, így biztosan nem tudunk megfelelő választ adni, mivel nem látjuk át a szituációt bármennyit is mesélsz róla. Sajnos ezt neked kell megoldani. Megértem, hogy milyen rossz lehet ez a helyzet, de párod szülei valószínűleg máshogy élik meg ezt és rosszul esik nekik, ahogy a párodnak is. Ezt azért ne felejtsd el, néha gondolj bele, hogy máshogy fogják fel, minden embernek más esik rosszul. A párod gondolom nem véletlenül a párod, első sorban vele oszd meg a problémáidat, aggodalmaidat, és amennyiben rendben van a kapcsolatotok ő a maga módján biztosan megpróbál segíteni neked. Senkinek nem lehet jó ez a helyzet, ezért ne akard egyedül megoldani, mert semmi nem fog változni. Ha ezt megosztod a pároddal tudni fogja mit érzel, és ő tudja a körülményeket is, meg tudjátok oldani úgy, hogy senkinek ne legyen rossz. Ennyit tudok mondani tanácsnak, sok sikert a probléma megoldásához ☺️
2021. szept. 28. 06:32
Én amúgy nem értem az egészet, mit akar neked anyós kisírni? Veled egy idősekkel barátkozik vagy mi?
2021. szept. 28. 10:08
47/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Nem barátkozik lánya-korabeli nőkkel, csak több ízben előfordult, hogy lehított sétálni úgy, hogy 4en voltunk náluk! Mondtam, hogy nem szeretnék mert sokat sétáltunk-gyalog szoktunk menni a mi házunktól. Meg egyébként is hogy néz az ki. :D Ebben maximálisan egyetértek! Ők teljesen másképp élik meg, hogy nem gyakran kísérem a fiukat el. Valami teljesen más lehet erről az ő fejükben, mint az enyémben.
Nekem is nyomott anyós ilyeneket eleinte, hogy majd akar velem közösen programokat szervezni. Hogy, hogy nem, sose jött össze. :D De még a saját fia se értette, hogy mit akar tőlem. Én megmondtam neki, hogy ha az anyja olyankor próbál jönni (szerencsére előre kell neki szólni, nehogy ne legyünk itthon) amikor ő dolgozik, én nem, akkor vegyen ki szabadságot, mert én nem leszek vele kettesben az hétszentség. Nekem elég belőle annyi, amennyit ismerek, eszemben sincs mélyebben belemenni, meg öribarinőset játszani.
2021. szept. 28. 15:32
49/55 A kérdező kommentje:
Nekem 9 év után is mondja néha..
50/55 A kérdező kommentje:
De valahogy sose úgy jön ki🤔
További kérdések: