Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ritkán látogatok,ezzel azt...

Ritkán látogatok,ezzel azt fejezem ki,hogy nem érdekelnek? Miért jelentené azt?

Figyelt kérdés
Terhelő nagyon,így ritkán tartok párommal szüleihez,amit nehezményeztek a szülei is és párom is. Volt hogy azt kérdezték tőle együtt vagyunk e,olyan rég nem mentem. Amikor mentem közölték hogy nah megtisztelem őket!?

2021. szept. 20. 00:54
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
80%

Azért nehéz kérdés mert nem tudjuk hogy ők milyenek, és te milyen vagy, azt se írtad hányszor mész egy évben.

De szerintem lehet hogy azzal is van a baj ahogy hozzáállsz a dologhoz. Idézlek a 10-es válaszodból:

"amikor elkísérem nagyon kireszelem magam jó nő formát hozok és jó témákkal is készülök, akkor szórakoztató a társaságom és kedveskedek! Utána viszont kell 1 fejfájáscsillapító mert nagyon erősen megfájdul a fejem"

De miért? Miért kell direkt másnak mutatod magad? Kitalálsz előre témákat amikről fogsz beszélni? Műkedvességet produkálsz? Persze hogy lefáradsz. Saját magadnak okozod a fejfájást.

Ezzel nem azt mondom hogy mindig menj a pároddal, hanem azt hogy abból a kevés alkalmából nem kellene ekkora ügyet csinálni mivel ritkán látod őket. A párod véleménye érdekeljen ne az övék.

2021. szept. 24. 20:56
 42/55 A kérdező kommentje:
Eltér mindenről úgy kollektíven a véleményünk. Nagyjából szöges ellentét szerűen. Veszekedni meg ki az a marha aki odaállít. :D Bólogatni már nem bírok. Apósnak mindenki senki, aki nem vele ért egyet azt kioktatja! Nem akarok vele beszélgetni, terhelő.
2021. szept. 25. 00:32
 43/55 A kérdező kommentje:
Néha van ez a pasik elmennek molyolni valami informatikai izét, én meg szórakoztassam addig a vőlegényem anyukáját. Aki addig azt az egyetlen témát hajtja, ami épp akkor aktuális, akár 900x is elmondja. Majd jön a kövi ciklus. De ez ritka! Hallom sok helyen gyakori ez, hogy a pasik félremennek, a fiú párja meg szórakoztassa addig anyukát. Felajánlotta, hogy kipanaszkodja jól magát nekem, kisírná magát egyik este. Nem éltem a lehetőséggel.
2021. szept. 25. 00:36
 44/55 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem párommal tér el a véleményünk mindenről teljesen!
2021. szept. 25. 00:37
 45/55 anonim ***** válasza:
45%
Ezt inkább a pároddal kellene megbeszélned. Rengeteg megoldás létezik az ilyesfajta problémákra, de helyzet és személy függő, így biztosan nem tudunk megfelelő választ adni, mivel nem látjuk át a szituációt bármennyit is mesélsz róla. Sajnos ezt neked kell megoldani. Megértem, hogy milyen rossz lehet ez a helyzet, de párod szülei valószínűleg máshogy élik meg ezt és rosszul esik nekik, ahogy a párodnak is. Ezt azért ne felejtsd el, néha gondolj bele, hogy máshogy fogják fel, minden embernek más esik rosszul. A párod gondolom nem véletlenül a párod, első sorban vele oszd meg a problémáidat, aggodalmaidat, és amennyiben rendben van a kapcsolatotok ő a maga módján biztosan megpróbál segíteni neked. Senkinek nem lehet jó ez a helyzet, ezért ne akard egyedül megoldani, mert semmi nem fog változni. Ha ezt megosztod a pároddal tudni fogja mit érzel, és ő tudja a körülményeket is, meg tudjátok oldani úgy, hogy senkinek ne legyen rossz. Ennyit tudok mondani tanácsnak, sok sikert a probléma megoldásához ☺️
2021. szept. 28. 06:32
 46/55 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy nem értem az egészet, mit akar neked anyós kisírni? Veled egy idősekkel barátkozik vagy mi?
2021. szept. 28. 10:08
 47/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Nem barátkozik lánya-korabeli nőkkel, csak több ízben előfordult, hogy lehított sétálni úgy, hogy 4en voltunk náluk! Mondtam, hogy nem szeretnék mert sokat sétáltunk-gyalog szoktunk menni a mi házunktól. Meg egyébként is hogy néz az ki. :D Ebben maximálisan egyetértek! Ők teljesen másképp élik meg, hogy nem gyakran kísérem a fiukat el. Valami teljesen más lehet erről az ő fejükben, mint az enyémben.
2021. szept. 28. 11:21
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nyomott anyós ilyeneket eleinte, hogy majd akar velem közösen programokat szervezni. Hogy, hogy nem, sose jött össze. :D De még a saját fia se értette, hogy mit akar tőlem. Én megmondtam neki, hogy ha az anyja olyankor próbál jönni (szerencsére előre kell neki szólni, nehogy ne legyünk itthon) amikor ő dolgozik, én nem, akkor vegyen ki szabadságot, mert én nem leszek vele kettesben az hétszentség. Nekem elég belőle annyi, amennyit ismerek, eszemben sincs mélyebben belemenni, meg öribarinőset játszani.
2021. szept. 28. 15:32
 49/55 A kérdező kommentje:
Nekem 9 év után is mondja néha..
2021. szept. 28. 15:48
 50/55 A kérdező kommentje:
De valahogy sose úgy jön ki🤔
2021. szept. 28. 15:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!