Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nézik többe a sógornőmet...

Miért nézik többe a sógornőmet mint engem? Mikor szemmel látszólag nem különb tőlem, sőt.

Figyelt kérdés

Először is mielőtt bárki belekötne a megnevezések az egyszerűség kedvéért vannak így.

Páromnak van egy bátyja aki 2 évvel idősebb tőle.Anyósék jobban kedvelik és különbnek tartják a bátyja párját a sógornőmet. És nekem ez nagyon rosszulesik , hogy ő van kiemelve, pedig egyáltalán nem különb mint én,sőt.

Még egy érettségije sincs, sosem dolgozott csak szült, meg előadja, hogy neki itt fàj ott fàj és ezért a sógorom nem küldi dolgozni. Persze ez a magànügyük. De én dolgozom, mellette tanfolyamot végzek és én rólam mondtàk, hogy lusta?! Nem a sógornőm az aki 5 éves gyerekkel otthon ül…

Bizonyos ételt én készítettem, párommal ketten, ők nem voltak otthon hazajött ettek belőle ….. aztán lefitymáltàk, hogy ezt sógornőm így szokta meg emígy.

Én jót akartam,hogy ott voltunk náluk és vacsorával várjuk haza anyósékat. Ilyen dolgok vannak és nagyon rosszulesik! Azt sem felejtik

El soha megjegyezni a sógornőm milyen csinos vagy szép a haja, en ha épp fodrásztól mentem sem mondtak semmit , közben annyira jo lett, hogy még idegenek a buszon is megnézték. Nem adtam okot rá, hogy ilyenek legyenek velem mindig kedves voltam és tisztelettel beszéltem velük, még akkoris h volt ami nem esett jól.

2021. aug. 13. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
89%

Annyira tipik gyk hogy egyesek mar tudni vélik mi a gond a posztolóval. Sőt, hogy ő a hibás.

Amúgy tényleg annyi a titok, hogy ne pedálozzatok, anyósék csak vérszemet fognak kapni.

Éljétek a saját életeteket.

2021. aug. 13. 18:19
 62/69 anonim ***** válasza:
0%
És megint itt a kedvenc trollom a 2 másik profillal. 😂
2021. aug. 13. 18:24
 63/69 A kérdező kommentje:
61 Igen és pl a másik példát nem is nézik ,csak ebbe belekötnek.
2021. aug. 13. 18:25
 64/69 anonim ***** válasza:
95%
Lehetsz a legédesebb barack a fán, de akkor sem mindenki szereti a barackot.
2021. aug. 13. 20:15
 65/69 anonim ***** válasza:
90%
Keresztanyum mesélte, vele is ilyen volt az anyósa, egészen addig, amíg a férje öccsének nem lett barátnője (később felesége). Utána vele volt ilyen mostoha a mama, és keresztanyum lett a kedvenc.
2021. aug. 13. 20:23
 66/69 A kérdező kommentje:
64 Igen ez találó mondás. Mindig úgy voltam vele, hogy szerettem volna jó viszonyban lenni a párom családjával de ha ez az igyekezetem ellenére sem fog összejönni akkor sajnos ez van..
2021. aug. 13. 21:07
 67/69 anonim ***** válasza:
100%
Mert jobban kedvelik.
2021. aug. 14. 01:19
 68/69 anonim ***** válasza:
72%
De értsd már még! Nem vagy nekik szimpatikus, ő meg igen. Neki bele vannak bújva a seggébe, neked meg sose lesznek. Amúgy meg egy érettségire meg egy tanfolyamra még itt, borsodban sem veri magát senki, mert az semmi. Lehet, hogy eljársz munkába, meg tanulsz valamit, aztán a retek meg elesz, semmi olyan dolgot nem csinálsz, amit szerintük egy asszonynak kell. Ez van. De mindegy. Úgyse jut el az agyadig.
2021. aug. 14. 11:57
 69/69 A kérdező kommentje:

68 Nem vertem magam rá,csak elmondtam tényként miután ok nélkül én lettem lustának nevezve.

Nincs nálunk retek egyáltalán. Ez egyikőnkre sem jellemző tényleg.

Sajnos igen , nem vagyok szimpatikus 64-es amit írt találó mondás, el kell fogadjam.

2021. aug. 14. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!