Miért nézik többe a sógornőmet mint engem? Mikor szemmel látszólag nem különb tőlem, sőt.
Először is mielőtt bárki belekötne a megnevezések az egyszerűség kedvéért vannak így.
Páromnak van egy bátyja aki 2 évvel idősebb tőle.Anyósék jobban kedvelik és különbnek tartják a bátyja párját a sógornőmet. És nekem ez nagyon rosszulesik , hogy ő van kiemelve, pedig egyáltalán nem különb mint én,sőt.
Még egy érettségije sincs, sosem dolgozott csak szült, meg előadja, hogy neki itt fàj ott fàj és ezért a sógorom nem küldi dolgozni. Persze ez a magànügyük. De én dolgozom, mellette tanfolyamot végzek és én rólam mondtàk, hogy lusta?! Nem a sógornőm az aki 5 éves gyerekkel otthon ül…
Bizonyos ételt én készítettem, párommal ketten, ők nem voltak otthon hazajött ettek belőle ….. aztán lefitymáltàk, hogy ezt sógornőm így szokta meg emígy.
Én jót akartam,hogy ott voltunk náluk és vacsorával várjuk haza anyósékat. Ilyen dolgok vannak és nagyon rosszulesik! Azt sem felejtik
El soha megjegyezni a sógornőm milyen csinos vagy szép a haja, en ha épp fodrásztól mentem sem mondtak semmit , közben annyira jo lett, hogy még idegenek a buszon is megnézték. Nem adtam okot rá, hogy ilyenek legyenek velem mindig kedves voltam és tisztelettel beszéltem velük, még akkoris h volt ami nem esett jól.
2 De egyszerűen nincs okuk rá, meg úgy néz ki egy család leszünk, komolyra tervezzük így szerettem volna jóban lenni velük. Az indokolatlan megkülönböztetés szerintem senkinek sem esik jól!
3 Pàrom azt mondta ne foglalkozzak velük, ilyenek. Meg hogy ő szeret. Kb ennyit. Mert ha én gonosz lettem volna vagy sértő velük, akkor jogos de sose voltam az!
7 Mert szerettem volna a párom családjával jóban lenni. Ez azért más dolog , mintha xy néni az utcából nem kedvel akit látásból ismerek.
8 Sajnos igen, csak ezt tudom tenni de ettől még bánt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!