Miért nézik többe a sógornőmet mint engem? Mikor szemmel látszólag nem különb tőlem, sőt.
Először is mielőtt bárki belekötne a megnevezések az egyszerűség kedvéért vannak így.
Páromnak van egy bátyja aki 2 évvel idősebb tőle.Anyósék jobban kedvelik és különbnek tartják a bátyja párját a sógornőmet. És nekem ez nagyon rosszulesik , hogy ő van kiemelve, pedig egyáltalán nem különb mint én,sőt.
Még egy érettségije sincs, sosem dolgozott csak szült, meg előadja, hogy neki itt fàj ott fàj és ezért a sógorom nem küldi dolgozni. Persze ez a magànügyük. De én dolgozom, mellette tanfolyamot végzek és én rólam mondtàk, hogy lusta?! Nem a sógornőm az aki 5 éves gyerekkel otthon ül…
Bizonyos ételt én készítettem, párommal ketten, ők nem voltak otthon hazajött ettek belőle ….. aztán lefitymáltàk, hogy ezt sógornőm így szokta meg emígy.
Én jót akartam,hogy ott voltunk náluk és vacsorával várjuk haza anyósékat. Ilyen dolgok vannak és nagyon rosszulesik! Azt sem felejtik
El soha megjegyezni a sógornőm milyen csinos vagy szép a haja, en ha épp fodrásztól mentem sem mondtak semmit , közben annyira jo lett, hogy még idegenek a buszon is megnézték. Nem adtam okot rá, hogy ilyenek legyenek velem mindig kedves voltam és tisztelettel beszéltem velük, még akkoris h volt ami nem esett jól.
31 koszi majd megnezem.
Igazából itt arról van szó, párommal hosszú távra tervezzük és én jóban szerettem Volna lenni a családjával. Aztán meg ilyen dolgok vannak.
Vidéken a "futólag ismertség" is több, mint egy nemzetszintű átvilágítás!:D
Pontosan ismerték, még a dédszüleiig visszamenőleg is, nyugodj bele!
Egyelőre te vagy a kakukktojás, de ha diplomatikus vagy, ez idővel megszűnik. De te tudod!
Nekem leírtak alapján is teljesen unszimpatikus vagy.
Te szólsz le másokat, hogy "lenéznek" meg nem esnek hasra tőled, nem dicsérnek, miközben te nézel le másokat.. 🤷♀️
Arrogáns vagy, öntelt és beképzelt.
Neked úgy őszintén, mi közöd van ahhoz, hogy miért meg hogyan van otthon az egyenlőre csak leendő sógornőd? Mi közöd van hozzá? Szúrja a szemed?
Se az érettségitől sem a diplomától nem leszel jobb ember.. Valószínűleg a család is látja, hogy milyen vagy és nem kedvelnek (jogosan)
Ne haragudj, de mindig van oka annak ha valakit nem kedvel az ember s annak a családja.
Előadhatja,hogy milyen szorgalmas meg tanult, ha amellett egy kényeskedő affektáló hisztigép..
Szóval van egy másik oldal is.. Nem csak a kérdező szemszöge.
35 Ők sincsenek megházasodva, a nyitóban is leirtam az egyszerűség kedvéért írom ezt és azt is, hogy anyós. Nem kell hanyatt esni tőlem, de azért a másikat indokolatlanul dicsérni engem pedig soha az szerintem senkinek sem esne jól!
Meg tényleg, nincs okuk rá. Amikor kedvesen vacsorával vártam őket akkor sem ez volt a helyes reakció, hogy xy így csinálja meg úgy....
Valahol megkinalnak nem mondom oda, hogy én ezt így szoktam meg amúgy és szerintem úgy jobb mint a Tiéd.
36 Ezt írtam én is, ha nem dolgozik az ő dolguk sógorommal. De ne azt szólják már meg aki meg dolgozik és tanul. Kicsit fordítva ülnek a lovon.
36-os vagyok: anyósom és apósom akkor szólt le amikor a fiúk kilepett a családi üzletből ( megjegyzem nem is sejtettem és sosem panaszkodott a munkáról) mégis azt mondták ÉN érdemelnék egy pofont. Mindig kedves voltam, minden eseményre elmentem, mindig turtem, hogy tudják melyik politikai nézetet vallom és mégis folyton előttem szapulták a nézetem,holott én direkt kerültem a politikát mint témát és SOHA nem szóltam vissza.Mindig tűrtem , hogy lecsúnyáz a sógorom és ők nem védték meg. Utáltam a sógort( okkal mert folyton megszégyenített) de mindig örömmel vettem a gyerekének játékot és ki érdemel pofont, persze hogy én.
Amióta terhes lettem az első lánnyal a családban kinyalják a seggem, mosolygok rájuk, de csak mert jók lesznek dadának. Így hogy már tudom mennyire vagyok fontos családtag számukra már nem érzek irányukba semmit. Remélem jó nagyszülők lesznek de részemről ennyi.
Ja és sógorom A gyerek, párom senki hozzá képest pedig sógor lógatja a tökét , párom meg mindent megcsinál a szüleinek, lehet tippelni ki van megdícsérve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!