Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nézik többe a sógornőmet...

Miért nézik többe a sógornőmet mint engem? Mikor szemmel látszólag nem különb tőlem, sőt.

Figyelt kérdés

Először is mielőtt bárki belekötne a megnevezések az egyszerűség kedvéért vannak így.

Páromnak van egy bátyja aki 2 évvel idősebb tőle.Anyósék jobban kedvelik és különbnek tartják a bátyja párját a sógornőmet. És nekem ez nagyon rosszulesik , hogy ő van kiemelve, pedig egyáltalán nem különb mint én,sőt.

Még egy érettségije sincs, sosem dolgozott csak szült, meg előadja, hogy neki itt fàj ott fàj és ezért a sógorom nem küldi dolgozni. Persze ez a magànügyük. De én dolgozom, mellette tanfolyamot végzek és én rólam mondtàk, hogy lusta?! Nem a sógornőm az aki 5 éves gyerekkel otthon ül…

Bizonyos ételt én készítettem, párommal ketten, ők nem voltak otthon hazajött ettek belőle ….. aztán lefitymáltàk, hogy ezt sógornőm így szokta meg emígy.

Én jót akartam,hogy ott voltunk náluk és vacsorával várjuk haza anyósékat. Ilyen dolgok vannak és nagyon rosszulesik! Azt sem felejtik

El soha megjegyezni a sógornőm milyen csinos vagy szép a haja, en ha épp fodrásztól mentem sem mondtak semmit , közben annyira jo lett, hogy még idegenek a buszon is megnézték. Nem adtam okot rá, hogy ilyenek legyenek velem mindig kedves voltam és tisztelettel beszéltem velük, még akkoris h volt ami nem esett jól.

2021. aug. 13. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
11%

Kezdel itt is hisztizni.

Többet ne főzz náluk. Ennyi.

Fogadd el , hogy nem körülötted forog a Föld.

Csak arra tudok kivetíteni, válaszolni amit írtál.

A tényeket ne mondogasd! Tuti a fülükbe jutott. Mit gondolhattak egyből? Beképzelt p...a vagy. Te is azt gondolnád a helyükbe. Ne érts félre én nem állítom, csak az ő szemszögükből nézem. A sógornődet régen ismerik... .

Téged nem.

2021. aug. 13. 16:25
 52/69 anonim ***** válasza:
97%

Miért szerethetik őt jobban?

1.régebb óta ismerik

2.ő szülte az unokát

3.olyan az értékrendje, természete, gondolkodása, szokásai stb. mint az övék

4.szebb,mint te

5.párod előző bnőit jobban kedvelték

6.a sógornő családja szimpatikusabb/gazdagabb, mint a tied

Hirtelen ennyi lehetőség jutott az eszembe, válassz egyet

2021. aug. 13. 16:41
 53/69 A kérdező kommentje:

51 Ide írtam le a tényeket, nem jutott a fülükbe. Nem kell indokolatlanul kötekedni.

52

1. Igen régebb óta ismerik de most ez ok arra, hogy engem meg lenézzenek meg amit én csinálok vagy főzök az nemjó?

2 Igen ő szült , a mi kapcsolatunk még nem tart ott, hogy gyereket vàllalnánk.

3 Igazàból van amiben olyan, van amiben nem. Pl sógornőm nagy kutyás, anyós szerint a kutya kintre való a kertbe. De biztos van amiben egyeznek is.

4 ez a kérdés szempontjából teljesen mindegy, sógoromnak kell tetszenie, neki tetszik.Páromnak meg én tetszem.

5 Ez lehet,nemtudom?! Előző pàrja megcsalta hónapokon keresztül, és úgy lépett le mással. Az ő előtte levőket nemtudom.

6 A sógornő nem való jó családból,bár ez olyan dolog, hogy senki nem tehet róla milyen a háttere.

2021. aug. 13. 17:02
 54/69 anonim ***** válasza:
86%

Hagyd kérdező, a válaszolók számára természetes, hogy az egyik csaladtagot több ponton leszóljuk, míg a másikat nem. Nekik ez természetes vagy azért mert ők is ezt csinálják valakivel vagy mert az ő családjuk is ilyen vagy őket is leszólják, de ők ezt megszokták.

Szerintem engedd el a válaszokat, a férjed családjának pedig egyszer mondd el mi bánt, ha nem változnak akkor még rájuk se nézz.

2021. aug. 13. 17:14
 55/69 anonim ***** válasza:
44%

Csomószor leírtad a "tényeket". Bár ez nem tény, hanem amögé bújtatott szapulás.

Hadd kérdezzem meg, ha téged elvileg nem érdekel, nem zavar a tény miszerint otthon van sógornőd (amihez amúgy semmi közöd) akkor miért is lovagolsz rajta? 🤔

Csak egy hisztis tini meg egy alacsony önértékülésű nő hasonlítgatja magát máshoz, próbál önigazolni.

Ha ennyire zavar, hogy Julcsit többre tartják kérdezd meg mi a baj veled.

2021. aug. 13. 17:48
 56/69 A kérdező kommentje:

55.Nem szapulas és már leirtam az összehasonlítás miatt írtam le, mert nem az a lusta amit én csinálok.

Vagy másnak ez a lusta és az a jó szuper aki otthon van és nem tanul sem nem dolgozik ?

2021. aug. 13. 17:52
 57/69 anonim ***** válasza:
88%

55-ös, talán azért zavarja mert úgy lustázzák le, hogy közben nem a popsiján csücsül, de a sógornőt meg dicsérik csak mert szült? Valószínűleg ha dicsernek a sógornőt,de őt nem neveznek lustának, akkor nem zavarná a sógornő életstílusa.

Engem sem zavart az uncsitesóm agyondícsérése, addig a pontig ahol ő a 2-ért pénzt kapott, én az 5-re meg azt, hogy "és akkor mi van", nem az fáj ilyenkor, hogy kap valamit a másik, hanem az hogy ok nélkül bántanak és nem szeretnek.

2021. aug. 13. 17:57
 58/69 anonim ***** válasza:
26%

Látod megint csak ekörül forogsz én próbálsz önigazolni..

elárulom az sem lusta aki háztartásbeli csak, hogy megnyugodhass.

2021. aug. 13. 17:57
 59/69 A kérdező kommentje:

57 pontosan sem zavar, de akkor engem se szóljanak meg.

58 Igen, mennyi és milyen fizetést kap ez után? Mert elárulom Semennyit , a tb-t is maga után fizetik, mert munkanélküli. Annak számít.

Ez sem lenézés mert barki lehet munkanélküli manapság, csak tisztázása a dolgoknak.

2021. aug. 13. 18:00
 60/69 anonim ***** válasza:
91%
Nem kedvelhet mindig mindenki. Az ami egyeseknek aranyos az másnak irritáló.. Ezt fogadd el.
2021. aug. 13. 18:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!