Annyira kilatastalan ez a helyzet, mit tudnek tenni, hogy jobb legyen?
Par nappal ezelott elvesztettem a huszoneves batyamat. Mindenki ossze van torve, borzaszto igy latni a csaladot. Batyammal nagyon jo volt a kapcsolatom, nagyon sok dolgot eltunk meg egyutt, mint ket jobarat. Felneztem ra. Nem is olyan regen a halalrol kerdeztem, mert nagyon sokszor fordult fel bennem es szerettem volna kibeszelni magambol, es tamaszt kapni. O azt mondta, hogy elvezzem az eletet, es torekedjek a legjobbra, ne hagyjam, hogy barki barmilyen sebet okozzon. Nos, o most kitepte belolem a maradek “szuflet” is.
Szuleim nagyon feltenek, es beleorulnenek ha elveszitenenek engem is. De nem tudok masra gondolni, csak hogy vele lehessek a nyugalom szigeten. Nem neki kellett volna meghalnia, olyan sok lehetoseg allt elotte.
Hogyan tudnam magam jobb utra terelni?
(Ezeket a “keress egy hobbit magadnak” vagy “foglald el magad” meg ezekhez hasonlo dolgok nalam szart sem ertek sosem, vannak hobbijaim, vannak barataim, van szeretet itthon, de megis uresnek erzem magam)
Vilag eletemben hasonlo felfogassal eltem, es ez idovel folyamatosan rosszabbodik.
Elsosorban koszonom az egyutterzo szavakat!
Masreszrol pedig tudom, hogy kitartonak kell lennem, foleg ebben az idoszakban, de ha eddig ilyen hajlamaim voltak, akkor ezek mindaddig kiserteni fognak, ameg ra nem talalok a boldog elet kulcsara. De ha ezen ragodom allandoan, sosem fog az olembe hullani. Tenni szeretnek valamit, valamit ami megvaltoztat.
6# vagyok. Az "eddig ilyen hajlamaim voltak" mondat részedet, erre érted?
"Nem is olyan regen a halalrol kerdeztem, mert nagyon sokszor fordult fel bennem es szerettem volna kibeszelni magambol, es tamaszt kapni."
Amennyiben erre gondoltál, akkor ajánlom egy pszichológus felkeresést, sokat tudna segíteni neked.
Igen!
Sokszor gondolkodtam, hogy lehet tudna segiteni egy pszichologus.
DE! ezen egyedul en tudnek valtoztatni, es elmeletben meg is van, hogy minden fejben dol el.
Ha nemszeretnek valamirol beszelni, az Istenert sem fogok megszolalni. Egy mukkot nemtudnek neki mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!