Teljesen kilátástalan a helyzet? (! )
Ne hagyd ott.
Ezzel 2 ember tehetne valamit,anyád, ha kirakná apádat és nagyapád, ha nem fedezné többé pl.akocsmai költségeit.
Nem neked kelllépni, hanem nekik,hiszen ők tűrik, sőt nemcsak tűrik, de finanszírozzák apád dolgait.
ha nekik ez így jó...... ha te dolgoznál akkor mi változna? akkor még többet kapna apád, hiszen eddig is adtak neki,ezután is fognak
igen,menj dolgozni. bármilyen sulit lehet estin,levelezőn végezni. én is elmentem 16 évesen,estin érettségiztem,levelezőn diplomáztam. muszáj volt,mert anyukám egyedül nevelt mindket,albérletben mert a részeges apám elúsztatta a lakást. bátyám is így tanult.
így jutott mindenre még nyaralásra is.
nem sírni kell,hanem lépni. ezt nem bántásból mondom. de mindenkinek jobb lesz. anyukádnak is tudsz segíteni és nem a nagypapád feladata titeket eltartani.
apukáddal sajna nem sokat tudsz kezdeni,anyudnak kéne elválni tőle,de ezt te sajnos nem nagyon befolyásolhatod.
szóval: keress munkát. én semmivel se lettem kevesebb azzal h nem nappalin végeztem a sulit,sőt. jó volt h pénzem és végzettségem is van. nagyon jók lettek az eredményeim is.
egyetemnél ott a diákhitel,nekem is van,az sem olyan nagy gáz.
sok sikert!!!
Figyelj, sajnálhatod őket, de az ő hibájuk is.
Minek fizetik ki a kocsmai számláit? Miért nem adta már be anyád a válópert?
Azzal,hogy tolerálják,hogy finanszírozzák,csak megerősitik,hogy normális amit csinál.
anyukád még mindig beteg? mert ha igen,van újpesten-ha pestiek vagytok-egy cég,ahol varrnak, és kifejezetten olyanokat alkalmaznak akik csökkent munkaképességűek. anyukám is ott volt varrónő,nagyon rendesek voltak vele.
ettől függetlenül sztem is menj dolgozni és estin tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!