Mihez kezdejek most? úgy érzem hogy teljesen kilátástalan az életem?
te mit mondanál valakinek, akinek évek óta vannak problémái de az utóbbi időben ezek mellett olyan sebességgel kezdett lefelé menni a lejtőn, hogy még maga sem érti teljesen. egyszerűen nem tudom, hogy lehet ez, hogy olyan lettem amit azelőtt egyáltalán nem tudtam elképzelni magamról és közben az a dolog, ami meg nagyon rossz és már nagyon régi, az is egyre rosszabb lett, és mindemellett a lelkiállapotom és azt hiszem elég romos.
szomorú vagyok, úgy érzem hogy nagyon nagyon egyedül vagyok és egyedül vagyok ezzel a helyzettel is és zuhanok lefelé egyre jobban és nem tudok mit csinálni. néha attól félek hogy meg fogok halni, de néha már ez sem nagyon érdekel.
mellesleg járok pszichóhoz és kapok gyógyszert is de semmit sem használ szóval senki ne írja hogy "fordulj szakemberhez" légyszi..16/L
Szia!
Nehéz segíteni úgy, hogy nem írtad le miért indultál el a lejtőn illetve mik azok, amik régiek de újra előjöttek és még fájdalmasabban. Így csak agyonhasznált kliséket tudok írni, mint a "az élet jó"..
Ha szeretnél nyugodtan írj e-mailt.
Én is voltam hasonló helyzetben...
Tavaly az életem egy meredek lejtőn való lezuhanás volt, ráadásul senki nem volt mellettem, még a legjobb barátnőm is elfordult tőlem.
Aztán rádöbbentem, hogy Isten nem fordult el tőlem, ő vár rám. Imádkozz! És találkozz Istennel! (Sok sikert:))
köszi nagyon a bíztatást hogy legalább nem vagyok egyedül.:)! egyébként meg lehet hogy tényleg az kéne, amit az utolsó válaszoló írt, de hát ez meg egy külön történet, többek között ezért is kezdtem el lefelé menni...
és az van, hogy mindezek a dolgok tényleg veszélyesek az egészségre szval lehet h komolyan félhetek:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!