Mit kellene reagálnunk erre a "kedves" beszólásra?
Anyósomék házát majdnem elárverezték. Hiába árulták, senkinek sem kellett. Végül csak úgy tudták megúszni a dolgot, hogy megadtuk érte nekik a ház piaci áránál kicsivel nagyobb összeget. Nem volt egyszerű, nekünk is hitelt kellett felvenni és a szüleim is sokat segítettek. Természetesen ide is költöztünk. Voltak nézeteltérések, de a hétvégéig úgy tűnt jól megélünk egymás mellett.
A hétvégén anyósom jelezte, hogy nagyon zavarják őket az unokák és rákérdezett, hogy mikor költözünk már végre el. Én teljesen ledöbbentem. Megmondtam nekik, hogy mi sehova sem megyünk, de ők szabadon költözhetnek. Azóta a sértődöttet adják, mert nem gondolták, hogy így visszaélünk a helyzettel.
Fogalmam sincs mire számítottak. Mégis mit kellett volna reagálnom?
Kb. ezt, amit mondtál.
Ti vagytok a tulajdonosai a háznak. Ők megtűrt, szívességi lakáshasználók. Jó lenne, ha eszükbe vésnék.
Továbbá:
A kedves anyós mindezt miért a menyétől, miért nem saját fiától kérdezte meg? Talán tőle nem merte, mert ő eligazította volna?
Amúgy meg ez is mutatja, mennyire nem jó még beházasodni sem egy olyan családba, ahol adósságok vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!