Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kellene reagálnunk erre a...

Mit kellene reagálnunk erre a "kedves" beszólásra?

Figyelt kérdés

Anyósomék házát majdnem elárverezték. Hiába árulták, senkinek sem kellett. Végül csak úgy tudták megúszni a dolgot, hogy megadtuk érte nekik a ház piaci áránál kicsivel nagyobb összeget. Nem volt egyszerű, nekünk is hitelt kellett felvenni és a szüleim is sokat segítettek. Természetesen ide is költöztünk. Voltak nézeteltérések, de a hétvégéig úgy tűnt jól megélünk egymás mellett.

A hétvégén anyósom jelezte, hogy nagyon zavarják őket az unokák és rákérdezett, hogy mikor költözünk már végre el. Én teljesen ledöbbentem. Megmondtam nekik, hogy mi sehova sem megyünk, de ők szabadon költözhetnek. Azóta a sértődöttet adják, mert nem gondolták, hogy így visszaélünk a helyzettel.

Fogalmam sincs mire számítottak. Mégis mit kellett volna reagálnom?

2021. júl. 5. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
91%
A férjed rendezze le őket!
2021. júl. 5. 10:56
 2/89 anonim ***** válasza:
97%
Azt azért anno megbeszéltétek, hogy ti nem szívjósából veszitek meg a házat, hanem azért, hogy az a ti tulajdonotok legyen és ti használni is akarjátok?
2021. júl. 5. 10:58
 3/89 anonim ***** válasza:
87%
ez vicc?
2021. júl. 5. 11:05
 4/89 Tanksapka21 válasza:
87%
A párod a kulcs! Ő mit gondol? Ha a neveteken van a tulajdon az jó, de ha a haszonélvezeti jog nemm került törlésre az ő nevük alol, akkor ki sem tudjátok rakni őket, de nem ez a cél gondolom. Így pedig bevásároltátok magatokat egy visszatér ő problémába.
2021. júl. 5. 11:06
 5/89 anonim ***** válasza:
92%
Mire számítottak anyósék?
2021. júl. 5. 11:07
 6/89 anonim ***** válasza:
88%

Kb. ezt, amit mondtál.

Ti vagytok a tulajdonosai a háznak. Ők megtűrt, szívességi lakáshasználók. Jó lenne, ha eszükbe vésnék.

Továbbá:

A kedves anyós mindezt miért a menyétől, miért nem saját fiától kérdezte meg? Talán tőle nem merte, mert ő eligazította volna?

Amúgy meg ez is mutatja, mennyire nem jó még beházasodni sem egy olyan családba, ahol adósságok vannak.

2021. júl. 5. 11:08
 7/89 A kérdező kommentje:
Természetesen megbeszéltük, sőt a hitelhez közjegyzős szerződés is kellett, amibe még az is ki volt kötve, hogy ki kell jelentkezniük a házból, amit meg is tettek.
2021. júl. 5. 11:08
 8/89 anonim ***** válasza:
20%
Nekem egyértelmű, hogy a vásárláskor nem lett konkretizálva, hogy ti nem csak névlegesen lesztek tulajdonosok. Végeredményben ti csesztétek el. Nagyon semmit nem lehet szólni erre, le kellene ülni megbeszélni, hogyan tovább. Maradnak e és ha igen, akkor hogyan tudjatok elsimítani a súrlódásokat, vagy elköltöznek e.
2021. júl. 5. 11:09
 9/89 anonim ***** válasza:
15%
eleve ott laktak anyósék??????
2021. júl. 5. 11:09
 10/89 anonim ***** válasza:
86%
Ah, értem. Akkro viszont magas, miért ez a meglépett reakció. Esetleg nem értették meg a szerződést
2021. júl. 5. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!