Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?
Tenyleg fura, hogy 9 oldalon keresztul fogyatekosak az emberek. Azert hozta fel, hogy toloszekes az elozo ferje, mert egyesek kotekedtek, hogy “maskor meggondolod kivel csinaltatatod fel magad”, meg “miert nem tud az apja segiteni”. Nem tud, mert toloszekes, a balesete pedig a valasuk utan volt. A kerdezo nem takarozott, szo sem volt az elozo ferjerol, mig paran nem kezdtek ez mocskolodni. A kerdes pedig nem errol szol, a moderatorok is tehetnek a dolgukat.
En sem adok neked egyebkent igazat, nem az o unokaja, es arra van kedve amire akarja. Igaz, szep lenne tole, ha elhozna, de nem kotelessege, es tenni sem tudsz ellene. Vagy munkahelyet valtotok, vagy elkerezkedsz annyira, hogy haza vidd a gyereket.
Ha ilyen kozel laktok egymashoz, azt sem ertem, miert kell eroltetni a buszozast.
Megfogja magat a gyerek, es haza setal. Parszor elmentek vele gyakorolni az utvonalat es kesz.
Vagy pedig amig nem mentek el erte, megkeritek “mamat” hogy arra a heti 3 napra hadd uljon mar be a nappaliba a gyerek hazit irni, nem kell vele foglalkozni. Errol a ferjednek kellene vele beszelni.
Az hogy mi bunkosag, meg mi nem, lenyegtelen. Ha nem foglalkozik vele anyos, vagy holnapra meghal, akkor is kell valakinek foglalkozni a gyerekkel, nem? Vagy akkor kibas*od a gyereket a kukaba?
60 válaszoló :D
Nekem sem szimpatikus a kérdező, de az sem ahogy te írsz a korosztályodról.
Én csak 50+ vagyok, de csak lesek, hogy 60+ emberek milyen belassult, öreges életmódot folytatnak.
Akiket én ismerek 60+ még javában dolgoznak, nyüzsögnek, ha a "nők a 40 éves munkaviszonnyal" nyugdíjasok, akkor is aktív, mozgalmas életet élnek.
Edzőterembe járnak, unokáznak, nem nyavajognak a korukról.
Na, ezért nem leszek nyuggerkkub tag soha. :D
Amúgy már a 50+ korosztály is katasztrófa, ahogy vélekedik magáról. És egészségesek is!
12:31
Én is ezen akadtam ki, gázabb vélemény, mint a kérdező hülyesége.
Én 50+-ként már a saját korosztályomban sem bírom, ha valaki nyavajog, meg temeti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!