Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a velemenyetek egy...

Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?

Figyelt kérdés
A ferjemmel elkoltozunk abba a varosba ahol az anyja el,es ahol a ferjem is dolgozik,meg mostantol en is.61 eves nyugdijas,ferje meghalt.Egy panelban lakik es nagyon unatkozik.En hoztam a hazassagba a fiamat aki ebben a varosban kezdi a sulit,es 4-kor kene elhozni,de a ferjem es en is dolgozunk 4-kor.Anyosom azert nem segit,mert buszra kene ülnie,es az allomasrol gyalog kéne a fiamat hazahozni(kb 5 perc gyalog es kb 7 perc busszal).Anyosomnak ez macera mert nem tud varni a buszra,meg lekési meg nem fog gyalogolni a megallotol az otthonunkig.Igy nincs ki elhozza a gyereket az iskolabol.A gyerek apja es a szuleim nem tudnak segiteni,mert messze laknak.
2021. jún. 15. 10:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/157 A kérdező kommentje:
43-as hagyd mar a gyerekem apjat!!!nincs eleg baja??nem ez volt a kerdes!44-es kerlek menj el ettol a kerdestol!lapozz tovabb!Es ezt most mindenfele csunya szo hasznalata nelkul udvariasan kerem!
2021. jún. 15. 11:39
 42/157 anonim ***** válasza:
100%

Minek vigye haza? Azt írtad 1 percre lakik a suliból, miért nem jó ha nála van a gyerek?

Az emberi része: az anyós nem ugrik segíteni, de nincs vele gond, te viszont önző és hisztis vagy

2021. jún. 15. 11:39
 43/157 anonim ***** válasza:
94%

3: 60 feletti alkalmatlan...???

Bakker, 62 vagyok, teljes állásban dolgozom, sportolok, hobbijaim vannak, és még be is segítek a gyerekeimnél.

Miért állítod be úgy, mintha fél lábban a sírban lenne...?

2021. jún. 15. 11:40
 44/157 A kérdező kommentje:
Utolso vegre egy normalis komment!!Kezdtem mar azt erezni hogy megőrültek az emberek!Nem egy 90 eves nenikéről beszèlünk!!Es se munkaja se ferje semmi!
2021. jún. 15. 11:42
 45/157 A kérdező kommentje:
47-es gusztustalan vagy.Direkt probalsz provokalni de nem fog sikerülni.
2021. jún. 15. 11:44
 46/157 anonim ***** válasza:
62%

Szóval a gyereked apja lebénult, erre te elhagytad, itt érvként hozod... mire is? És még anyós a szar ember, amiért nem akar a gyerekedért menni, akihez neki semmi köze.

Hát... oké.

2021. jún. 15. 11:44
 47/157 anonim ***** válasza:
98%
49: Azt se vállalja, hogy elhozza a gyereket magához, és ti a munka végén oda mentek a gyerekért???
2021. jún. 15. 11:45
 48/157 anonim ***** válasza:
89%
Keversz a másik kérdezővel(nem én írtam a tolószékeseket), de legalább igazolod amit írtam
2021. jún. 15. 11:45
 49/157 anonim ***** válasza:
75%

Az nem jutott eszetekbe hogy azon a napon amikor nem dolgoztok megmutassátok a gyereknek hogy hogyan kellene buszozni, egy kis önállóságra nevelve.

7 éves, kicsi még, de hetente 2x meg fogja tudni oldani, nagy baj nem fogja érni napközben, főleg ha ez valamilyen helyi járat.

Nem ő az egyetlen aki ennyi idősen már kénytelen volt ezt megtanulni.

2021. jún. 15. 11:46
 50/157 anonim ***** válasza:
85%
Akár unokája akár nem, a gyerek nem a nagyszülőnek születik (legalábbis ésszel élőknél nem). Nem kötelezhető akkor sem, ha tényleg ő lenne a nagymama. Ha úgy dönt, hogy szívességből segít, az becsülendő és tiszteletre méltó, de tényleges nagyszülőség esetén sem kötelező. Az pedig, hogy még vájkálsz is a privát életében (se férje, se munkája) pedig visszataszító. Akkor már kötelező glédában állnia nektek, vagy mi? Te vagy az anyja, a te felelősséged. Még egyszeri-kétszeri esetben megértem, hogy szívességet kérsz, na de állandóra? Egyébként a gyerek apjától azért váltál el, mert lebénult? Szavaidból nagyon úgy vehető ki, de bocsánat, ha félreértettem valamit.
2021. jún. 15. 11:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!