Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?
41/157 A kérdező kommentje:
43-as hagyd mar a gyerekem apjat!!!nincs eleg baja??nem ez volt a kerdes!44-es kerlek menj el ettol a kerdestol!lapozz tovabb!Es ezt most mindenfele csunya szo hasznalata nelkul udvariasan kerem!
Minek vigye haza? Azt írtad 1 percre lakik a suliból, miért nem jó ha nála van a gyerek?
Az emberi része: az anyós nem ugrik segíteni, de nincs vele gond, te viszont önző és hisztis vagy
2021. jún. 15. 11:39
3: 60 feletti alkalmatlan...???
Bakker, 62 vagyok, teljes állásban dolgozom, sportolok, hobbijaim vannak, és még be is segítek a gyerekeimnél.
Miért állítod be úgy, mintha fél lábban a sírban lenne...?
2021. jún. 15. 11:40
44/157 A kérdező kommentje:
Utolso vegre egy normalis komment!!Kezdtem mar azt erezni hogy megőrültek az emberek!Nem egy 90 eves nenikéről beszèlünk!!Es se munkaja se ferje semmi!
45/157 A kérdező kommentje:
47-es gusztustalan vagy.Direkt probalsz provokalni de nem fog sikerülni.
Szóval a gyereked apja lebénult, erre te elhagytad, itt érvként hozod... mire is? És még anyós a szar ember, amiért nem akar a gyerekedért menni, akihez neki semmi köze.
Hát... oké.
2021. jún. 15. 11:44
49: Azt se vállalja, hogy elhozza a gyereket magához, és ti a munka végén oda mentek a gyerekért???
2021. jún. 15. 11:45
Keversz a másik kérdezővel(nem én írtam a tolószékeseket), de legalább igazolod amit írtam
2021. jún. 15. 11:45
Az nem jutott eszetekbe hogy azon a napon amikor nem dolgoztok megmutassátok a gyereknek hogy hogyan kellene buszozni, egy kis önállóságra nevelve.
7 éves, kicsi még, de hetente 2x meg fogja tudni oldani, nagy baj nem fogja érni napközben, főleg ha ez valamilyen helyi járat.
Nem ő az egyetlen aki ennyi idősen már kénytelen volt ezt megtanulni.
2021. jún. 15. 11:46
Akár unokája akár nem, a gyerek nem a nagyszülőnek születik (legalábbis ésszel élőknél nem). Nem kötelezhető akkor sem, ha tényleg ő lenne a nagymama. Ha úgy dönt, hogy szívességből segít, az becsülendő és tiszteletre méltó, de tényleges nagyszülőség esetén sem kötelező. Az pedig, hogy még vájkálsz is a privát életében (se férje, se munkája) pedig visszataszító. Akkor már kötelező glédában állnia nektek, vagy mi? Te vagy az anyja, a te felelősséged. Még egyszeri-kétszeri esetben megértem, hogy szívességet kérsz, na de állandóra? Egyébként a gyerek apjától azért váltál el, mert lebénult? Szavaidból nagyon úgy vehető ki, de bocsánat, ha félreértettem valamit.
2021. jún. 15. 11:47
Kapcsolódó kérdések: