Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?
emberek vegyétek már észre hogy kamu nézzétek meg hogy reagál bárkinek...
véleményeket kértél sokan elmondták ha nem tetszik ne tegyél fel kérdést lehet elnevezni undorító patkánynak!!!!!!
2021. jún. 15. 11:56
Én keresnék egy megbízható 7.-8. osztályos lányt, aki némi zsebpénzért kísérgeti a gyereket. Fél év után már egyedül is menni fog neki.
Egyébiránt ha láthatásért képesek nagyszülők küzdeni, és erre joguk van, akkor lehetne némi kötelezettségük is..
Ha ekkora pöch az anyósod, ne várj tőle sokat, de nyugodtan mondd meg neki, hogy semmi baj, ő is pontosan így számíthat majd a te(ti ?) segítségedre.
2021. jún. 15. 11:57
Őszintén mit írt a 60-as válaszoló, amiért ilyeneket kell neki kívánnod? Elmesélte egy napját, meg azt, hogy bizonyos kor felett több az e.ü. probléma, és azt, hogy sok idősnek több pihenésre van szüksége. Már látom, hogy te az a típus vagy, akivel nem lehet értelmesen kommunikálni. Tudod, esetedben az az öröm, ha nem nyitod az ajtót inkább senkire...
2021. jún. 15. 11:57
64/157 A kérdező kommentje:
7 evesen nem engedem egyedül buszozni.Ha valami tortenik vele,engem vesznek elő.Meg amugy is ennel jobban fèltem,Babysittert fogok majd keresni.Iden nyaron oviba fog még jarni,jovo nyartol az en szuleimnel nyaral.Itt most csakis az iskolai idoszakrol van szo.
65/157 A kérdező kommentje:
68-as valaszolo.Nem kell kitalalni semmilyen egezsugyi problemakat stb.Ezek kifogasok.Anyosom tok jol van es semmi gondja,dolga,Minden nap bent kavezik a baratnoivel a varosban.Ha a 60-as azt irja megizzad a kertben mert az fontosabb neki stb stb akkor en miert ne irhatnam neki hogy majd ha ő lesz 80 eves akkor meg mi izzadunk majd a kertben igy nem tudjuk majd apolni?igen ez egy adok-kapok dolog,ha egy nagymama kifogasokat keres hogy segitsen akkor mi is kifogasokat keresunk hogy segitsünk!
Masok: aggódnak hogy a 7 eves gyerek nem tud 5 percet buszozni egyedul vagy atsetalni az 1 percre levo anyoshoz.
En: aki 7 evesen egy kis falubol buszoztam mindennap oda-vissza (reggel-du) 25 percet es megse haltam meg.
Mar irta valaki de ennyit amugy tenyleg megtudna tanulni egy ekkora gyerek. Engem is 1. nap kisert el anyukam (akkor is csak a buszmegalloig, leszallni onnan tudtam hogy minden velem egykoru gyerek ott szállt le), nem nagy dolog ezt megjegyezni. Kocsival is elvihetned es megmutathatnad de tudooom akkor foglalkozni kene a gyerekkel az mar nem oke.
Ugy btw osztom azt is hogy 5ig van felugyelet a suliba.
2021. jún. 15. 12:03
Semmi köze a kisfiadhoz, igy nem is várható el tőle semmi az irányába.
Milyen alapon várod el? Ő egy idegen. Nagyon erőszakos vagy.
A mi sulinkban 4 után vagy ún. ügyelet. A ti sulitokban is kell lennie.
Sőt a portás 10-ig van.
A másik megoldás, ha már ilyen erőszakosan követelőzől egy idegennel szemben, hogy a kisfiad átsétál a mostoha mamájához - azt írtad 1 perc séta tőle az iskola - ti pedig munka után érte mentek.
Mindkét esetben tud addig házit írni. És heti 2x kibírhatóbb.
2021. jún. 15. 12:05
Nem mindenkit kell ám ápolni, a kérdező pedig nem konkrétan a te anyósodra, hanem általánosságban írta a szövegét. Továbbra is vájkálsz az életében, hadd kávézzon a városban, árt neked ezzel? Vagy fáj neked? Egyszerűen már zsarolod az ember azért is, mert kertészkedés után lefürdene, és jössz a lelki terrorral kapásból. Szép kis ember lehetsz...
2021. jún. 15. 12:05
Nem rosszból, de azért furcsállom, hogy valaki 60 évesen úgy nyilatkozik a korosztályáról, mintha minimum 80-ak lennének. 60 évesen a legtöbben eleve aktív dolgozók. Mindjárt megmutatom a 61 éves anyósomnak ezt a választ, fogorvosként dolgozik, jelenleg éppen kint sétál az unokájával, rendszeresen kertészkedik, hogy mi a véleménye erről. Nyilván van ilyen is, nem azt mondom, de azért manapság egy 60 éves még aktív korúnak számít kivéve, ha amúgy valóban van valami egészségügyi nyavalyája, ami miatt nem tud dolgozni. Szerintem azért erős túlzás van abban, amit a 60-as válaszoló írt, a 93 éves nagymamámat nem hallottam még így nyilatkozni saját magáról. Akinek 60 évesen ennyi baja van, annak akkor nagyon boldogtalan idős kora lesz, hiszen jó eséllyel még akár 20-30 éve is lehet még.
2021. jún. 15. 12:06
74: kb. ugyanezt írtam én is pártíz hsz-sal korábban.
62 évesen full aktív életet élek, teljes munkaidő mellett. És mégis jut idő az unokákra.
2021. jún. 15. 12:07
Kapcsolódó kérdések: