Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a velemenyetek egy...

Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?

Figyelt kérdés
A ferjemmel elkoltozunk abba a varosba ahol az anyja el,es ahol a ferjem is dolgozik,meg mostantol en is.61 eves nyugdijas,ferje meghalt.Egy panelban lakik es nagyon unatkozik.En hoztam a hazassagba a fiamat aki ebben a varosban kezdi a sulit,es 4-kor kene elhozni,de a ferjem es en is dolgozunk 4-kor.Anyosom azert nem segit,mert buszra kene ülnie,es az allomasrol gyalog kéne a fiamat hazahozni(kb 5 perc gyalog es kb 7 perc busszal).Anyosomnak ez macera mert nem tud varni a buszra,meg lekési meg nem fog gyalogolni a megallotol az otthonunkig.Igy nincs ki elhozza a gyereket az iskolabol.A gyerek apja es a szuleim nem tudnak segiteni,mert messze laknak.
2021. jún. 15. 10:37
 101/157 anonim ***** válasza:
86%
Szánalmas vagy.
2021. jún. 15. 13:13
 102/157 anonim ***** válasza:
80%
Attól hogy te befészkelted magad a fiához még nem kötelező családtagként tekintenie rád meg a gyerekedre
2021. jún. 15. 13:14
 103/157 anonim ***** válasza:
81%
Ez a vergődés téged minősít.
2021. jún. 15. 13:14
 104/157 anonim ***** válasza:
80%
Itt egyedül Te gyűlölködsz vállalhatatlan módon.
2021. jún. 15. 13:15
 105/157 anonim ***** válasza:
84%

Igen, a nagymamáknak és a kvázi nagymamáknak jogaik vannak. Ugye, hogy milyen szörnyű, hát mit képzelnek ezek az öregek, főleg, hogy még barátnőkkel kávézni is jár! Szakadjon is le a képe, hallatlanul gonosz egy öregasszony lehet! Siralmas világ, joga van egy idősnek eltöltenie úgy a szabadidejét, ahogy akarja...

Viccen kívül szép dolog a segítés, de tényleg nem kötelező. Viselkedésedet olvasva pedig marhára kíváncsi vagyok anyósod oldalára is, ő hogyan is mesélné el ezt az egészet... Arról már nem is beszélve, a gyereked mennyire vehette át tőled ezt a piszkosul agresszív, kapásból zsaroló lelki terroros mentalitást.

2021. jún. 15. 13:18
 106/157 anonim ***** válasza:
87%
Most írtam hogy Te gyűlölködsz.Nem olyan nehéz az.
2021. jún. 15. 13:19
 107/157 anonim ***** válasza:
41%
Huh, hát végigolvastam a kommenteket és döbbenet, hogy mi megy itt a GYK-n. Az én véleményem, hogy számonkérni valóban nem lehet az anyóst, hogy miért nem vállalja a kisfiút, de azért ne mondjuk már azt se, hogy ennyi segítséget nem lehet nyújtani valakinek. Ha más nem a kisfiúnak, aki semmiről nem tehet. Valóban nem az ő unokája, de mikor én voltam kisgyerek nem döbbent le senki, ha egy-egy gyereket a szomszéd kísért valahová, vagy segített picit vigyázni rá. Én is vittem már tornára párszor a szembe szomszéd kislányát, amikor megkértek, mert nem tudták sehogy megoldani. Minden csak hozzáállás és segítő szándék kérdése!
2021. jún. 15. 13:20
 108/157 anonim ***** válasza:
83%
113-as Alapjáraton igazat adok neked, de azért az feltűnt, milyen stílusa van a kérdezőnek? Oké, hogy pár valóban indokolatlanul személyeskedőt kioasztott (pl. azt a felcsinálós hsz.-t), de amit utána leművelt teljesen korrekt hsz.-ekkel (lásd a 60-as) az minden, csak nem normális. Tapasztalatom szerint a legtöbb ember pedig segítőkész, ha nem is mindig, párszor biztosan meg lehet őket kérni. A kérdezőnek iszonyat gáz stílusa van és észre sem veszi magát. Én pl. segítőkész embernek tartom magam kifejezetten, és nem csak családon belül, ilyen stílussal viszont eszembe se jutna elvállalnom a kérdezőt.
2021. jún. 15. 13:24
 109/157 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi vagy kérdező😂
2021. jún. 15. 13:25
 110/157 anonim ***** válasza:
88%
Köcsögözöl és patkányozol, majd csodálkozol a reakciókon. Valami alig 8 osztályt elvégzett, lepukkant, az indulatait agresszív állati szinten "kezelő" egyed vagy, igaz?
2021. jún. 15. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!