Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire vállaljatok fel a...

Mennyire vállaljatok fel a véleményeteket a parod/férjed szüleivel szemben, ha valami nem tetszik?

Figyelt kérdés
És itt most nem a tipikus anyós meny kapcsolat viszajaira gondolok, hanem ahol egyébként jó a viszony, és ha jön valami probléma, ami nem tetszik, azt nyíltan felvallaljatok? Szokott sértődés lenni?
2021. márc. 18. 20:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Az a baj anyucis... Én anyucinak megmondom olyankor megy a hiszti de leszarom
2021. márc. 18. 20:43
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Tőlem elvárják az őszinteséget, így akkor is elmondom, ha tudom, hogy nem lesz örömteli a fogadtatás. Nem szokott belőle különösebben gond lenni.
2021. márc. 18. 20:44
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Ez nagyon nehez kerdes...en sem tudom, hogy ilyen helyzetekben mit kene. Nagyon jo a kapcsolatom parom egesz csaladjaval, de van 1-2 dolog ami zavar. Kerdes, hogy megeri e elrontani a jo kapcsolatot egy-egy dolog miatr, mivel ha nem is mondjak, lehet kritikanak veszik, vagy nem mutatjak ki, de megserted oket es elromolhat a kapcsolat. Attol fugg milyen fajsulyu a dolog. Pl. Anyosom hajlamos reggeltol esfig edesseggel tomni a gyereket, aminek en ellene vagyok. Viszont ez evi nehany alkalom csak, mivel messze lakik. Inkabb igy vagyok vele kibirom, meg megprobalom elkerulni, pl. elteszegetem az edesseget amit hoz.
2021. márc. 18. 20:50
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem amugy 90%ban sertodes a vege, mivel te valojaban nem az o rokonuk vagy es mashogy kezelnek.
2021. márc. 18. 20:51
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Én simán elmondom a véleményemet, ők meg simán leszarják. Így élünk mi.
2021. márc. 18. 20:58
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem mondom hogy rossz a viszonyunk, ez a tipikus, én simulékony vagyok, mármint ha felbacom magam rajta, akkor is próbálok valahogy közös hangra jutni, ő meg hadd mondja, végighallgatom, 2 perc múlva már el is felejtem a nyifi nyafit, ha van. Haza megyünk és oda már nem viszem magammal. Nem járunk minden héten amúgy sem. De egyébként megmondom neki ha olyanról van szó, ami nekem is nagyon fontos, például, ha páromról van szó. Ha engem kérdez az anyja hogy ezt a gyerek miért így meg úgy csinálta (engem kér számon :D), akkor megmondom, hogy azért mert felnőtt ember, és ő irányítja a saját életét, úgy ahogy neki tetszik. Ilyenkor van sértődés, de utána hálistennek megbékél. Ahogy én is, habár vannak heppjei, megszólásai. Ez ilyen. Én tudom kezelni.
2021. márc. 18. 21:22
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Én mindenkivel szemben felvállalom a véleményemet. Szerencsére jó a viszonyom a párom családjával, magunkat és őket is intelligens embereknek tartom. Ha valami nem tetszik akkor megmondom, természetesen udvarias, tisztelettudó módon. Sértődésről nem tudok, részemről nem volt és szerintem részükről sem.
2021. márc. 18. 21:34
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

Én nem mondok semmit, mert tudom, hogy nem szeretnek és azt érzik, hogy a fiúk csak jobbat találhatott volna.

Nem problemazok, elmegyek évente párszor ha kell, meghallgatjuk őket aztán éljük az életünket úgy, ahogy nekünk jó .

2021. márc. 18. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

Én egy pokoli anyós jelölt után egy normális anyóst fogtam ki. Vele lehet beszélni, így a konfliktusokat is normálisan lehet kezelni. Elmondom, érvekkel, mit miért kérek.

Ő se tökéletes, vannak hibái ami sokszor okoz konfliktust, tehát azért van mit megbeszelni. És vele is voltam már fasirtban. De teljesen más egy olyan emberrel vitázni aki tipikus barom anyós és más olyannal akinek van véleménye de elfogadja az enyémet, és úgy kerülünk összetűzésbe. De alapvetően jó a viszony

2021. márc. 18. 22:08
 10/18 anonim ***** válasza:
54%
Meg se merek szólalni, mert úgyis én lennék a sz*r. Nekem ebben a családban kuss a nevem. Nem tudom így hogy lesz közös jövőnk a párommal..
2021. márc. 19. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!