Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a velemenyetek egy...

Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?

Figyelt kérdés
A ferjemmel elkoltozunk abba a varosba ahol az anyja el,es ahol a ferjem is dolgozik,meg mostantol en is.61 eves nyugdijas,ferje meghalt.Egy panelban lakik es nagyon unatkozik.En hoztam a hazassagba a fiamat aki ebben a varosban kezdi a sulit,es 4-kor kene elhozni,de a ferjem es en is dolgozunk 4-kor.Anyosom azert nem segit,mert buszra kene ülnie,es az allomasrol gyalog kéne a fiamat hazahozni(kb 5 perc gyalog es kb 7 perc busszal).Anyosomnak ez macera mert nem tud varni a buszra,meg lekési meg nem fog gyalogolni a megallotol az otthonunkig.Igy nincs ki elhozza a gyereket az iskolabol.A gyerek apja es a szuleim nem tudnak segiteni,mert messze laknak.
2021. jún. 15. 10:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/157 anonim ***** válasza:
90%
74-es mi furcsa van abban, hogy valaki lepihen délután idősként? Semmi extra nincs a 60. hsz.-ben leírva. Az én anyám is alszik minden délután szinte, amúgy pedig teljesen aktív, kertészkedik, járja a várost, szerelget, stb.
2021. jún. 15. 12:08
 72/157 anonim ***** válasza:
36%
Komolyan azért jár a lepontozás, mert nem gondolnám, hogy a 60 évesek rozoga vén csontok?
2021. jún. 15. 12:09
 73/157 anonim ***** válasza:
14%
76-os! Hol írtam olyan, hogy furcsállom a délutáni pihenőt?
2021. jún. 15. 12:10
 74/157 anonim ***** válasza:
89%

Nem szép az anyósodtól hogy nem segít,de számonkérni sem lehet.Tőled viszont az nem hogy folyamatosan úgy fogalmazol hogy mi nem fogjuk rányitni az ajtót.Vigyázz,ne akard ellene hangolni a fiát mert nem biztos hogy jól jössz ki belőle.

Nekem már nem éltek a szüleim mikor szültem,a férjemnek sem.Nem tudtuk megoldani a dolgot,felmondtam és kerestem olyan helyet amit össze lehetett egyeztetni a gyerekekkel.

2021. jún. 15. 12:13
 75/157 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Én a 60-as válaszoló vagyok és néhány gondolat:

Szerintem azért nem vállalja az anyósod a gyerekedet, mert egy agresszív, követelődző, fenyegetődző, zsarolással manipuláló, ellenszenves nőszemély vagy, eut itt szépen bemutattad!

És hogy megnyugtassalak, én nem várom el a gyerekemtől/menyemtől, hogy engem pátyolgassanak 100 km-ről, de még a szomszédból sem engedném nekik, mert nem ápolószemélyzetet szültem magamnak a gyerekem személyében.

Ezért aztán nem kell engem "bedugniuk" sehova, mert már magam gondoskodtam magamnak egy megfelelő idősotthonról, ha rákerül a sor.

Mindemellett a nyár 90%-át nálam töltik az unokák, hogy lenyugodjál!

76/157 anonim ***** válasza:
89%
Rozoga vén csontozol - holott a 60-as komment csak arról írt, hogy egy idősebb van, hogy délután lepihen, és nagy készülődéssel jár neki ez az egész, és LEHETNEK e.ü.-i problémái. Ebben te már rozoga vén csontozást látsz meg jössz a te aktív anyósoddal. Ha tetszik, ha nem, nincs jogotok mások idejét beosztani, a gyereket pedig a szülő vállalja.
 77/157 A kérdező kommentje:
74-es en is furcsallom miert temetnek el egy 61 eves nőt de tudod,ez az egesz oldal arrol szol,hogy provokaljak az embert.Mast nem tudnak csak tamadni.Na akkor utoljara:a suliban 4:30 ig van ügyelet de addigra egyikunk se er oda a munkahelyéről.7 eves gyereket nem engedek buszozni egyedül mert at kell menni rengeteg zebran es nem szeretnem hogy elüsse egy auto.Vegezetül pedig:nem eroszakoskodtam vele,megkertem ,mondta ő nem vallalja,erre mondtam ok.Sose erőszakoskodtam senkivel eletemben.Es nem varom el tőle!!Sajnalom azokat az embereket itt akik mas emberek bantasaban elik itt ki magukat.A temat lezartam,akik mostantol ide irnak,eljek ki magukat nyugodtan,engem nem tud senki provokalni!Sziasztok!
2021. jún. 15. 12:14
 78/157 anonim ***** válasza:
87%
Akkor meg mit hárítasz a lebénult exeddel mikor semmi köze a történethez?
2021. jún. 15. 12:14
 79/157 anonim ***** válasza:
87%
Nem erőszakoskodtál, csak itt a gyakorin kb. mindenkivel... Észre sem veszed magad aranyanyám. A buszozás ok, én sem engednék ekkora gyereket egyedül, de tényleg nincs egy barátnőd se, aki tudna segíteni? Esetleg egy másik szülő, aki a közelben lakik, és ha már amúgy is útba esik, akkor hazavinné a gyerekeket?
2021. jún. 15. 12:16
 80/157 anonim ***** válasza:
91%

Biztos meg tudná oldani anyósod ha szeretné, de elnézve azt hogy milyen stílusod van marhára nem kedvelhet amit meg tudok érteni.

Idejöttél hogy majd itt mindenki lefikázza anyósod hogy mekkora egy rosszindulatú szemétlada és önigazolást találj aztán szépet koppantál...

2021. jún. 15. 12:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!