Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?
Nem szép az anyósodtól hogy nem segít,de számonkérni sem lehet.Tőled viszont az nem hogy folyamatosan úgy fogalmazol hogy mi nem fogjuk rányitni az ajtót.Vigyázz,ne akard ellene hangolni a fiát mert nem biztos hogy jól jössz ki belőle.
Nekem már nem éltek a szüleim mikor szültem,a férjemnek sem.Nem tudtuk megoldani a dolgot,felmondtam és kerestem olyan helyet amit össze lehetett egyeztetni a gyerekekkel.
Kérdező!
Én a 60-as válaszoló vagyok és néhány gondolat:
Szerintem azért nem vállalja az anyósod a gyerekedet, mert egy agresszív, követelődző, fenyegetődző, zsarolással manipuláló, ellenszenves nőszemély vagy, eut itt szépen bemutattad!
És hogy megnyugtassalak, én nem várom el a gyerekemtől/menyemtől, hogy engem pátyolgassanak 100 km-ről, de még a szomszédból sem engedném nekik, mert nem ápolószemélyzetet szültem magamnak a gyerekem személyében.
Ezért aztán nem kell engem "bedugniuk" sehova, mert már magam gondoskodtam magamnak egy megfelelő idősotthonról, ha rákerül a sor.
Mindemellett a nyár 90%-át nálam töltik az unokák, hogy lenyugodjál!
Biztos meg tudná oldani anyósod ha szeretné, de elnézve azt hogy milyen stílusod van marhára nem kedvelhet amit meg tudok érteni.
Idejöttél hogy majd itt mindenki lefikázza anyósod hogy mekkora egy rosszindulatú szemétlada és önigazolást találj aztán szépet koppantál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!