Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a velemenyetek egy...

Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?

Figyelt kérdés
A ferjemmel elkoltozunk abba a varosba ahol az anyja el,es ahol a ferjem is dolgozik,meg mostantol en is.61 eves nyugdijas,ferje meghalt.Egy panelban lakik es nagyon unatkozik.En hoztam a hazassagba a fiamat aki ebben a varosban kezdi a sulit,es 4-kor kene elhozni,de a ferjem es en is dolgozunk 4-kor.Anyosom azert nem segit,mert buszra kene ülnie,es az allomasrol gyalog kéne a fiamat hazahozni(kb 5 perc gyalog es kb 7 perc busszal).Anyosomnak ez macera mert nem tud varni a buszra,meg lekési meg nem fog gyalogolni a megallotol az otthonunkig.Igy nincs ki elhozza a gyereket az iskolabol.A gyerek apja es a szuleim nem tudnak segiteni,mert messze laknak.
2021. jún. 15. 10:37
 121/157 anonim ***** válasza:
77%

Te nem is akarsz megoldást találni (anbyirasötét nem lehetsz h ezek ne jztottak volna eszedbe)

Csak anyóst akartad szapulni!

Semmi közöd hozzá h miért nem akarja, ahogy ahoz sem h az unokáját miért nem akarta.

Sírj a sógornődnek emiatt. Közösen szidhatjátok az öregasszonyt

2021. jún. 15. 13:51
 122/157 anonim ***** válasza:
93%
46, ha 61 évesen nyugdíjas, akkor jó eséllyel már tizenéves korától dolgozott, az nem a szellwmi munkát végzőkre jellemző. Ha neki teher a busz, a séta, akkor ő a fáradt hatvanas kategória. Ilyen is van, elég sok.
2021. jún. 15. 14:18
 123/157 anonim ***** válasza:
75%
Lehet megkövezni, de én csak és kizárólag saját unoka kedvéért vagyok hajlandó segíteni. Gyerekeim maguknak választanak párt. Ha olyat választanak, akinek már van gyereke, akkor megoldják a gyerekekfelügyeletet máshogy
2021. jún. 15. 14:23
 124/157 anonim ***** válasza:
71%
126.: Témától függetlenül írom, hogy viszont ha már közös gyerek is van, akkor nem mondhatod azt, hogy az egyik gyerek jöhet, a másik meg nem.
2021. jún. 15. 14:24
 125/157 anonim ***** válasza:
42%
Vagyis mondhatod, de normál esetben akkor egyik gyerek se megy hozzád.
2021. jún. 15. 14:25
 126/157 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező mond kinek szültél te? A gyerek annak a felelőssége aki vállalta, nem kell más nyakába varrni.

Gondolom anyósod utál(meg is értem) és örül ha nem kell a közeletekben lennie.

2021. jún. 15. 14:31
 127/157 anonim ***** válasza:
74%
Ennyi komment na tuti kamu mivel csak azokra szoktak ilyen mennyiségű kommentek érkezni és érezhető a stílusán hogy nem is akar megodldást találni mindenkit támad szinte..
2021. jún. 15. 14:59
 128/157 anonim ***** válasza:
80%

Rajtam kívül senki más nem jelentette amúgy?

látszik hogy kamuzik ahogy reagál és szinte támad...

Nem is értem mit vártál a kérdéstől ha mindenkit lepatkényozol meg alpári módon sértegetsz ha véleményeket kértél..

2021. jún. 15. 15:02
 129/157 anonim ***** válasza:
60%
A család a férj feleség meg a gyerek(ek). Ennyi pont elég. Én agyf@szt kaptam a barátnőm anyjától, hogy 200 km-ről is folyton belepofázott volna az életünkbe.
2021. jún. 15. 15:20
 130/157 anonim ***** válasza:
80%
A gusztustalan válaszait én is jelentettem, viszont ilyen emberek sajnos vannak, ráadásul tömegesen.
2021. jún. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!