Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a velemenyetek egy...

Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?

Figyelt kérdés
A ferjemmel elkoltozunk abba a varosba ahol az anyja el,es ahol a ferjem is dolgozik,meg mostantol en is.61 eves nyugdijas,ferje meghalt.Egy panelban lakik es nagyon unatkozik.En hoztam a hazassagba a fiamat aki ebben a varosban kezdi a sulit,es 4-kor kene elhozni,de a ferjem es en is dolgozunk 4-kor.Anyosom azert nem segit,mert buszra kene ülnie,es az allomasrol gyalog kéne a fiamat hazahozni(kb 5 perc gyalog es kb 7 perc busszal).Anyosomnak ez macera mert nem tud varni a buszra,meg lekési meg nem fog gyalogolni a megallotol az otthonunkig.Igy nincs ki elhozza a gyereket az iskolabol.A gyerek apja es a szuleim nem tudnak segiteni,mert messze laknak.
2021. jún. 15. 10:37
 141/157 anonim ***** válasza:
88%
Témától függetlenül legyen törölve persze, de jó tudni, hogy ilyen ember is van. Valószínű egy aluliskolázott, lepukkant nőről beszélünk, aki nem tudja kordában tartani az indulatait, az első neki nem tetsző szóra átmegy alpári büdös trampliba. Eleget gyakorizok én is, felismerem a kamut, de sajnos nem, ez a típus nagyon nem kamu és gombamód szaporodik is ez a viselkedés a valóságban...
2021. jún. 15. 15:40
 142/157 anonim ***** válasza:
79%

Mindjárt megmutatom a 61 éves anyósomnak ezt a választ, fogorvosként dolgozik, jelenleg éppen kint sétál az unokájával, rendszeresen kertészkedik

Az én drága anyukám 61 éves koráig 46 évet tolt végig a kereskedelemben, és örül, hogy él. Nem lehet minden hatvan éves egyforma.

2021. jún. 15. 16:46
 143/157 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, mesélj, hol lesz a gyerek nyáron?
2021. jún. 15. 16:51
 144/157 anonim ***** válasza:
72%

Ez a szóköz nélküli troll lesz.

Mindig előáll valami szélsőséges, nonszensz történettel, pocsék mondat tagolással és helyesírással. Ahogy válaszol, úgy derül fény az újabb és újabb abszurd részletekre, teszi mindezt alpári stílusban.

Én nem mondom, hogy nem létezik ilyen az életben, de annyi ilyen kérdése volt már a kérdezőnek. Simán fel lehet ismerni, a szóhasználatból is akár.

2021. jún. 15. 16:58
 145/157 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj, hogy itt csak negatív kommenteket akarsz olvasni anyosrol, hogy...miért is?

Mindenki eldöntheti mit akar és mit nem. Ha tudtad, hogy a saját unokáját sem hozta el, akkor nagy meglepetés nem érhetett. Megértem, hogy nem esik jól, de nem kötelessége.

2021. jún. 15. 17:43
 146/157 anonim ***** válasza:
74%

141.tökéletesen elmondtad.

sajnos valószínűleg fenn fog maradni mivel semmi szabályt nem szeg...

2021. jún. 15. 17:48
 147/157 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván a saját unokáját azért nem hozta el, mert akkor még ő is aktívan dolgozott, ha most 61 éves.
2021. jún. 15. 17:56
 148/157 anonim ***** válasza:
92%
147. Ezt nem tudhatjuk. Van aki szimplán nem szeret unokázni, vagy egyáltalán a gyerekeket sem, igen, a sajátot sem szereti mindenki. A szülő magának szüli, nem a nagyszülőnek / nagynéniknek, rokonoknak, stb.
2021. jún. 15. 17:58
 149/157 anonim ***** válasza:
84%
azóta már nem is reagál észrevettétek?
2021. jún. 15. 18:06
 150/157 anonim ***** válasza:
87%
Viszont elolvassa, az bőven elég:)
2021. jún. 15. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!