Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?
“ Regen generaciok egyutt eltek es neveltek fel gyerekeket unokakat,hogy ne az anya vállan legyen egyedül a penzkereses a gyerekneveles stb...most meg kvazi a nagymamaknak vannak jogaik az anyukak meg szakadjanak szet a penzkereses es a gyerek között..”
Hala a szentseges szűz Máriának, hogy nem az a korszak van mar, ahol generaciok eltek, nyomorogtak, es utaltak egymast titokban egy eleten keresztul. Ha anyammal vagy nagyszuleimmel kellene egyutt elnem, esetleg anyosekkal, SOHA nem vallaltam volna gyereket.
Ugy vallaltam, hogy fel voltam keszulve mindenre. A kozelunkben ugyanis senki nincs, aki tudna vigyazni a gyerekre delutanonkent vagy kora reggel. Intelligens emberkent ezert olyan munkaheyet valasztottam, olyan munkarendet es olyan helyre koltoztem ahol mindent EN MAGAM el tudok intezni egyedul is, barmifele “szetszakadas” nelkul is. En ugyan egyszer nem panaszkodtam senkinek, hogy “de jo lenne, ha…”, mert mindig viseltem a kovetkezmenyeit a donteseimnek.
Ja,a sajat unokájáért sem ment el anno
És akkor mégis mire számítottál?
Gyalázatos a stílusod.
Itt sokan sok ötletet adtunk (menjen gyalog, vigye edzésre egy oszt társ anyukája, kérj másik beosztást előbb mész előbb jössz azokon a napokon stb) te meg alpári módon beszélsz.
Anyósod így nem csoda h nem akar segíteni. Te ezt elvárod tőle. Sőt még neked áll feljebb h nem hajlandó az ingyen szittered lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!