Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a velemenyetek egy...

Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?

Figyelt kérdés
A ferjemmel elkoltozunk abba a varosba ahol az anyja el,es ahol a ferjem is dolgozik,meg mostantol en is.61 eves nyugdijas,ferje meghalt.Egy panelban lakik es nagyon unatkozik.En hoztam a hazassagba a fiamat aki ebben a varosban kezdi a sulit,es 4-kor kene elhozni,de a ferjem es en is dolgozunk 4-kor.Anyosom azert nem segit,mert buszra kene ülnie,es az allomasrol gyalog kéne a fiamat hazahozni(kb 5 perc gyalog es kb 7 perc busszal).Anyosomnak ez macera mert nem tud varni a buszra,meg lekési meg nem fog gyalogolni a megallotol az otthonunkig.Igy nincs ki elhozza a gyereket az iskolabol.A gyerek apja es a szuleim nem tudnak segiteni,mert messze laknak.
2021. jún. 15. 10:37
 111/157 anonim ***** válasza:
87%
Csak annyit írtunk hogy nem kötelessége az anyosodnak babysitterkedni egy számára idegen gyerek fölött. Ku/rvameleg is lesz, en 19 evesen kimegyek 5 percre, maris rosszul vagyok, nemhogy egy 60+os. Inkabb a gyerekednek tanítsd meg hogy menjen haza, 15 perc utazás nem egy atomfizika szerintem. Igy o is önálló lesz, es mast sem kell mozgósítani.
2021. jún. 15. 13:29
 112/157 anonim ***** válasza:
19%
100: Igen, valóban borzasztó dolog gyermekünk feleségének fiat hurcolni, mikor a panelba is dogolhetünk unatkozva. Jóakarat, segítőkészség, ezek csak szótári szavak számodra, ugye?
2021. jún. 15. 13:30
 113/157 anonim ***** válasza:
80%
Kizárt, hogy a 8 osztályt elvégezte.
2021. jún. 15. 13:30
 114/157 anonim ***** válasza:
74%

“ Regen generaciok egyutt eltek es neveltek fel gyerekeket unokakat,hogy ne az anya vállan legyen egyedül a penzkereses a gyerekneveles stb...most meg kvazi a nagymamaknak vannak jogaik az anyukak meg szakadjanak szet a penzkereses es a gyerek között..”

Hala a szentseges szűz Máriának, hogy nem az a korszak van mar, ahol generaciok eltek, nyomorogtak, es utaltak egymast titokban egy eleten keresztul. Ha anyammal vagy nagyszuleimmel kellene egyutt elnem, esetleg anyosekkal, SOHA nem vallaltam volna gyereket.

Ugy vallaltam, hogy fel voltam keszulve mindenre. A kozelunkben ugyanis senki nincs, aki tudna vigyazni a gyerekre delutanonkent vagy kora reggel. Intelligens emberkent ezert olyan munkaheyet valasztottam, olyan munkarendet es olyan helyre koltoztem ahol mindent EN MAGAM el tudok intezni egyedul is, barmifele “szetszakadas” nelkul is. En ugyan egyszer nem panaszkodtam senkinek, hogy “de jo lenne, ha…”, mert mindig viseltem a kovetkezmenyeit a donteseimnek.

2021. jún. 15. 13:31
 115/157 anonim ***** válasza:
84%

Ja,a sajat unokájáért sem ment el anno

És akkor mégis mire számítottál?

2021. jún. 15. 13:32
 116/157 anonim ***** válasza:
17%
A kérdező hisztis, menstrualó proletár. Az anyósa urizalo proletár. Több válaszadó és lepontozó is proletár. Szerencsére van pár normális válaszadó is.
2021. jún. 15. 13:34
 117/157 anonim ***** válasza:
86%

Gyalázatos a stílusod.

Itt sokan sok ötletet adtunk (menjen gyalog, vigye edzésre egy oszt társ anyukája, kérj másik beosztást előbb mész előbb jössz azokon a napokon stb) te meg alpári módon beszélsz.

Anyósod így nem csoda h nem akar segíteni. Te ezt elvárod tőle. Sőt még neked áll feljebb h nem hajlandó az ingyen szittered lenni.

2021. jún. 15. 13:37
 118/157 anonim ***** válasza:
66%
121: Szerintem is hatosztályos c, de a fodrász, műköröm, kozmetika ott Miskolc-Avason, a putriban is kell, ahol lakik. Meg a rinya. Megoldani meg semmit nem tud, ahogy kommunikálni sem.
2021. jún. 15. 13:38
 119/157 anonim ***** válasza:
75%
Remélem az anyósod, vagy a férjed olvassa, mert tuti ráismernek a sztorira és a stílusodra. Akkor visszacuccolhatsz a saját családodhoz és majd ők hurcolják a kölyköd.
2021. jún. 15. 13:40
 120/157 anonim ***** válasza:
73%
Sajna valóban az lehet... A kérdező brutális indulatkezelési problémákkal küzd, pasitól is undorító ez a magatartás, nőtől viszont siralmas. Azért az világos, hogy anya vagy, nevelned és példát kellene mutatnod? Ez a patkányozás és köcsögözés a legalja. Persze, hogy nem vállalja anyósod, egyszer nem tetszik neked valami, és akár fizikailag is megtámadod?
2021. jún. 15. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!