Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?
Nekem simán beleférne,hogy néha elhozom, elkísérem ide-oda,ha ráérek.
Akkor is ha nem az unokám.
Lehetne többféle megoldást találni rá.
A legkézenfekvőbb az lenne,ha a gyerek sétálna át az anyóshoz,ti meg érte mentek.
Ha ez heti két nap gondot okoz neki, annak is lehet több oka.
Nincs kedve,nem akar alkalmazkodni a ti életetekhez,nem szimpatizál veled vagy a gyerekkel.
Egyik ellen se tudsz többet tenni, mint elfogadod és keresel más megoldást.
Itt nem lettünk mi megfelelően tájékoztatva szerintem, mert az egyik hozzászólásban a kérdező benyögte, hogy edzésre kellene vinni egyik nap a gyereket. Azért az sem mindegy, hogy az hol van, meg hogy oda érte mennek-e a szülők, vagy még azt is elvárja, hogy a "nemnagyi" megvárja az edzés végét és onnan hazavigye.
Egyébként nálunk azt hiszem kb. 3. osztályig csak felnőttnek adták ki a gyereket, tehát nem jöhetett el egyedül az iskolából.
1. "Anyosom azert nem segit,mert buszra kene ülnie,es az allomasrol gyalog kéne a fiamat hazahozni(kb 5 perc gyalog es kb 7 perc busszal).A"
2. ":anyosom az iskola mellett lakik közvetlenül tehat gyalog 1 perc."
Anyós az iskolától egy percre, állomástól a kérdező 5/7 percre. Úgyhogy kéne egy percet mennie, aztán vonatozni, aztán még 5 percet gyalogolni. Hazafelé megint 5 perc + vonat + állomásról haza. Jól értem, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!