Mi lenne a velemenyetek egy ilyen anyosrol?
55: szerintem nem vájkál az életében...
De majd érdekes lenne a jövőbe látni, hogy ugyanez a nagymama mennyire fel lesz háborodva, hogy 15-20 év múlva a kutya se nyitja rá az ajtót....
Na.Akkor utoljara!!Az exemtol
Nem a lebénulás miatt valtam el!Az a valás utan tortent!!Könyörgöm feltettem egy kerdest anyosomrol miert nem tartjatok tiszteletben hogy nem masokrol szeretnek beszelni hanem erről a temarol!Aki az exemrol kerdez arra nem valaszolok nem ezert tettem ki a kerdest!
Kedves Kérdező!
Nem igazán aktuális most a kérdésed, mert itt az évzárás, itt a nyár, mi lesz napközben a gyerekkel?
Ezt a problémát a nagymamától függetlenül meg kell oldanotok, valamilyen külső, fizetett segítséggel.
Én 60+-os nagymama vagyok, de 100 km-re lakom az unokáktól, így ez a viszem-hozom a suliba/oviba engem nem érint.
Most függetlenítsünk el attól, hogy vérszerinti vagy nem vérszerinti unoka a gyerek, csak beszéljünk a száraz tényekről.
Ha 4-re menni kell a gyerekért, akkor arra 3-kor el kell kezdeni készülődni. Ha a kertben dolgoztam és izzadt vagyok, még lefürdeni is kell. Odamegyek a sulihoz, utána buszozni, gyalogolni, a lakásban átöltöztetni, esetleg megetetni és várni, hogy valaki hazajöjjön.
Megjöttök mondjuk 5-6-kor, akkor indulok vissza, optimális esetben ha nincs túlórátok 6-7-re vagyok otthon.
Lehet, hogy ez fiatalon semmiség - ezért is szülnek a fiatalok és nem az öregek - de egy idős embernek, akinek már millió egészségügyi gondja van, ez a lekötöttség és felelősség már nagy teher. Ezt csak akkor fogod megérteni, ha te is megöregszel.
Én pl. ebéd után 2-3 óra tájban úgy elálmosodom, hogy szarnak nem vagyok jó, koncentrálni, de még beszélni sem tudok, nem hogy útra kelni. Ilyenkor muszáj egy órát aludnom, ami ugye nem valósítható meg, ha elvállalom a gyereket. Aztán ha történik valami baleset, akkor mi lesz?
60: ez azért erős túlzás.... a panelben hol kertészkedne a nagyi..??
Egyébként is, 60 az új 40! :-DDD
ne temessétek már magatokat fiatalon!
Tehát lényegében 1 nap vigyáz rá, 1 másik nap edzésre viszi majd 2 na elviszi haza?
Egyébként első osztályos. 2 megállót ő is buszozhat. Itt vidéken 10perc séta 30 perc buszozás majd 10 perc séta az iskola. Első héten megmutatjuk az utaz stb.
A következőn már a "barátokkal" közlekednek.
Ne várd el hogy anyós hurcolja őt.
Ha akar segít, ha akar nem.
Valóbsn nincd benne jóindulat, de ezzel nem tudsz mit kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!