Eddig sem voltak valami angyalok de miota szultem rosszabb lett a helyzet mint ahogy gondoltam. Az elso hetekben anyos kedves volt segitett fozott es stb.
Kb masfel honapja megint visszalepett a harpia szerepebe. Semmi sem tetszik neki allandoan csuful nez nem koszon
Miatta aposom is ugyanezt csinalja mert biztosan mindenfelenek lemond neki ez nem is annyira erdekel de mar annyira idegesitt hogy feltudnek robbanni.
Egyutt lakunk miota osszejottem a fiaval de latom hogy nem jo igy elni
A parom pedig nem nagyon akar elmenni innen mert nagyon szereti ezt a hazat es sok penzt beletett.
Mar nem birom elviselni a folytonos atnezest rajtam es a viszinzatlan koszonseket mit tegyek?
De a sok csufolkodast nem birom mar elviselni amit vegbevisznek az mar turhetetlen es en nem szokdostem neki egyszer sem amiota itt vagyok de o mindenben oktat mintha o mindent tudna mas meg semmit sem. Jo higy mindent megcsinaltam mig o traccsolt a szomszedokkal es most en vagyok a legrosszabb nem? Hagyjuk mar mert aze nem szent se nem nagy munkas csak mikor aposom itthon van akkor ugyeskedik amikor kulfoldon van dolgozni akkor csinal amit akar es leszarja h van mosogatni valo vagy nincs vagy eppen sepregetni kellene es ugy tovabb hiaba foz o maganak mert annyiszor elmostam utanna az edenyeket hogy o utannam nem fogja es nem is kell annyiszor
2020. dec. 30. 19:08
72/93 A kérdező kommentje:
Arrol ne is beszeljek hogy 3 ev alatt hanyszor fizettem en ki a szamlakat es ok szokdosnek hogy ugy felejtem a tvt bekapcsolva es kimegyek
2020. dec. 30. 19:19
73/93 anonim válasza:
Nem szent, nem nagy munkás, de befogadott. Most is ott vagy. Mint írtam, ez nem fog javulni, akkor sem, ha lesz házatok. A pasidat nem zavarja, hogy ennyire rossz ott neked? Nem gondolod, hogy menni kellene onnan nélküle is, hogy te nyugodtabb legyél? Ebben fog felnőni a gyerek, hogy apa nincs otthon, anya egy elnyomott lábtörlő?
2020. dec. 30. 19:20
74/93 A kérdező kommentje:
Mint mar emlitettem az elozo valaszaimban a parom nem allandoan hianyzik hanem egyszer egyszer. Ja es az hogy befogadott az feljogositja arra hogy a foldbetaposson vagy hogy?
2020. dec. 30. 19:24
75/93 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem higy az en gyerekem is mostohaapaval nojjon fel mint en azt soha. Paromnak sem tetszik ahogy velem viselkednek de mar szamtalanszor osszeveszett veluk es kiabalt de semmi eredmenye par napig vagy hetig visrlkednek utanna kezdik elolrol az egesszet
2020. dec. 30. 19:26
76/93 anonim válasza:
Írni sem tudsz rendesen, a nem tetsző választ törölteted, s még mindig nem fogod fel, hogy elb..tad! Más házába ne szülj, ha szültél, örülj hogy ott lehetsz!
Építkeznétek, ugyanarra a telekre??? Akkor mi változna? Semmi!!
Ugyanúgy egrecírozna, "beszólna".
Te mentél a nyakára, halgass a neved, fogd már fel!
Egy megoldás van, elköltözni a lehető legmesszebbre. De az nem fog menni az előzmények alapján.
Így jártál, megszoksz vagy megszöksz. De az itteni picsogástól nemfog javulni a helyzet!
2020. dec. 30. 19:36
77/93 anonim válasza:
Én annak idején közöltem a férjemmel, hogy szeretem, de ezt nem bírom, elköltözöm. Ha akar, velem jön, ha akar marad.
Velem jött.
Ha szeret titeket, veletek megy. Ha nem megy, akkor még nem vagy fontos neki, akkor kár erőltetni.
2020. dec. 30. 19:39
78/93 A kérdező kommentje:
En is kozoltem es ha januar vegeig nem javul a helyzet akkor elmegyek de felek hogy ha elmegyek nem jon utannunk vagy hogy nem engedik hogy elvigyem a gyereket
2020. dec. 30. 19:44
79/93 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem viheted a gyereket. Ha van hova vinni, el tudod tartani, akkor nincs az az ember, aki elveheti tőled.
2020. dec. 30. 19:50
80/93 anonim válasza:
Ha nem megy utánatok, akkor nem kár érte. Én nem örülnék neki, ha csak azért kellenék a páromnak, mert ott vagyok kéznél. Az meg, hogy nem engedik, hogy elvidd a gyereket... Állj a sarkadra! Ez csak a párod és te dolgod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!