Az anyosomék megörjitenek! Mit tegyek?
Eddig sem voltak valami angyalok de miota szultem rosszabb lett a helyzet mint ahogy gondoltam. Az elso hetekben anyos kedves volt segitett fozott es stb.
Kb masfel honapja megint visszalepett a harpia szerepebe. Semmi sem tetszik neki allandoan csuful nez nem koszon
Miatta aposom is ugyanezt csinalja mert biztosan mindenfelenek lemond neki ez nem is annyira erdekel de mar annyira idegesitt hogy feltudnek robbanni.
Egyutt lakunk miota osszejottem a fiaval de latom hogy nem jo igy elni
A parom pedig nem nagyon akar elmenni innen mert nagyon szereti ezt a hazat es sok penzt beletett.
Mar nem birom elviselni a folytonos atnezest rajtam es a viszinzatlan koszonseket mit tegyek?
10
Nem, elmehettetek volna albérletbe. :) De eleve azt mondtad a férjed soha nem is akar elköltözni. Én ebben a helyzetben igen, inkább elvetettem volna.
Mondjuk védekezhettél volna...
Eddig sem szerettek, mégis mit vártál?
Egy baba jön... 🤣🤣
Ja a babák csak úgy jönnek mennek, te meg nem hltehetsz róla...ott se voltál.
Ez elég gyenge érv volt 😆😉
Ha tettél volna ellene, nem "jött" volna.
Egy baba csak jön?
Olyan,hogy védekezés nincs nálatok?
12 vagyok, le pontozhatsz, minz egy hisztigép, de ez az igazság. Anyós nyakára szültél, úgy, hogy a párod mama pici fia, téged meg eddig se szeretett anyós.
Mi a fityfenét vártál? A terhességi teszt láttán megszeret?
Vagy költöztök, vagy te költözöl a babával és egyedülálló anyukaként neveled tovább. Ennyi, nem tudsz mást tenni.
"Kedves Anyuka/Bözsi néni/XY
Láthatóan valami gondja van velem, beszéljük már át, hátha tudnánk rajta kölcsönösen javítani, mert ez így senkinek nem jó!"
Aztán majd meglátod!
A középkorban tényleg így volt,hogy a baba csak úgy jött.
De most ez már nem így van.
Vagy ti felétek nincsen koton,vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!