Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyosomék megörjitenek!...

Az anyosomék megörjitenek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig sem voltak valami angyalok de miota szultem rosszabb lett a helyzet mint ahogy gondoltam. Az elso hetekben anyos kedves volt segitett fozott es stb.

Kb masfel honapja megint visszalepett a harpia szerepebe. Semmi sem tetszik neki allandoan csuful nez nem koszon

Miatta aposom is ugyanezt csinalja mert biztosan mindenfelenek lemond neki ez nem is annyira erdekel de mar annyira idegesitt hogy feltudnek robbanni.

Egyutt lakunk miota osszejottem a fiaval de latom hogy nem jo igy elni

A parom pedig nem nagyon akar elmenni innen mert nagyon szereti ezt a hazat es sok penzt beletett.

Mar nem birom elviselni a folytonos atnezest rajtam es a viszinzatlan koszonseket mit tegyek?

2020. dec. 29. 13:03
 21/93 anonim ***** válasza:
95%

Akkor edd meg, amit főztél. 🤷‍♀️🤦‍♀️

Mondjuk egy helyesírás tanfolyam sem ártana... 😉

2020. dec. 29. 13:50
 22/93 anonim ***** válasza:
90%

A lehetőségeid:

1. Tűrsz.

2. Beszélsz anyós pajtással.

3. Beszélsz a férjeddel, hogy költözzetek el.

4. Ha az sem válik be, költözz el ahová lehetőséged van ( szülők , rokonok, stb.), De vidd a gyereket is. Ha erre nincs lehetőséged, vissza az első ponthoz!

2020. dec. 29. 13:51
 23/93 anonim ***** válasza:
66%
Mi is anyóséknál lakunk egy házban, mondjuk mi jóban vagyunk. De én is félek,hogy mi lesz, ha gyerekünk lesz...
2020. dec. 29. 14:16
 24/93 anonim ***** válasza:
85%

Ha 12 osztályod van, hogy a frászban nem tanultál meg írni?! Ez brutál! Nem szoktam trollkodni meg nem a kérdéssel foglalkozni, de nem tudtam elmenni mellette.

22-es

2020. dec. 29. 14:27
 25/93 anonim ***** válasza:
100%

Akkor foglaljuk össze.

- eddig sem szerettek

- van max egy érettségid és a stílusodból ítélve elég diatal vagy ergo nulla vagy afele konvergáló élet/munka tapaaztalatod van

- anyós nyakára költöztél

- anyós nyakára szültél

...és még csodálkozol.

Megszoksz vagy megszöksz. Ennyi.

2020. dec. 29. 14:38
 26/93 anonim ***** válasza:
95%

"...most hogy csak a gyerekkel foglalkozok es nem nagyon tudok segitteni mar baj van..."

Tegnap szültél császárral? Vagy miért nem tudsz a gyereken kívül mást csinálni?

Én nem vagyok elfogult semmilyen irányban, de most az anyósodnak adok igazat. Micsoda dolog, hogy te 0-24-ben gyerekezel, az anyós meg a nyelvén tapos, mert minden ráhárul?

Tedd oda te is magad, az anyósod nem a cseléded, vagy költözzetek el és akkor azt csinálsz amit akarsz! Lehettek koszban és normális étel nélkül szutykosan, akkor biztos jobb lesz!

2020. dec. 29. 14:38
 27/93 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell "segítened" az anyósnak, de plusz terhet sem kell rárakni!

Magatokat lásd el mert te vagy otthon nem a párod, főzzél, mossál, a részeteket takarítsd, a közösen használt helyiségeket felváltva az anyóssal, akkor az anyósod biztos nem fog utálni.

2020. dec. 29. 14:43
 28/93 A kérdező kommentje:
Most nem azt mondtam hogy semmit nem csinalok hanem azt hogy nem tudok annyit segitteni neki mind azelott es azt leszogeznem hogy kulon fozok meg minden szoval nem kell ugy nekem szokni es elitelni. Es nem tegnap csaszaroztak de nagyon faj a labam és alig jarok a masik pedig hogy a vagasom is meg faj
2020. dec. 29. 14:45
 29/93 anonim ***** válasza:
97%

Ok, hogy aki nem akar védekezni az nem védekezik, de akkor azt is vegye tudomásul, hogy ez azt jelenti, hogy gyereket szeretne. A baba nem csak magától jön, ennyit te is nyilván tudsz, felesleges itt misztifikálni, hogy jön, ha jönni akar. A családtervezésben az is benne van, hogy teszek érte, hogy lehetőleg akkor jöjjön amikor nekem is jó, elég sok módszer van már erre.

Ha a korábbi bánásmód ellenére te ide gyereket szerettél volna akkor magadra vess. Ez ugyanis eléggé megbonyolítja a dolgokat. Többé nem lehet csak úgy kisétálni az ajtón és otthagyni anyóst a pici fiával, mert ugye a gyerekért is felelős vagy, a lehetőségek korlátozottak lesznek.

Tehát vagy tűröd tovább vagy nem. Ha nem akkor el is költözhetsz és pereskedhetsz a gyerek elhelyezésért. Ez csak akkor működik, ha van hova menned és elég jövedelmed eltartani magatokat. Másik opció, hogy előbb-utóbb oltári módon összeveszel anyósoddal, de akkor számíts arra, hogy kidobnak és esetleg a férjed se áll melléd. Ezek miatt ez ismét csak akkor működik, ha tudsz hova menni és van jövedelmed is. Ha nincs munkád és nem megoldott a lakhatásod akkor vagy eltűröd vagy lelépsz de a gyerek nélkül. (szar ötlet) Esetleg meggyőzöd a férjed a költözésről (a leírtak alapján szinte reménytelen)

2020. dec. 29. 14:46
 30/93 anonim ***** válasza:
100%

Ha hónapokkal ezelőtt szültél és fáj a vágásod, akkor tessék visszamenni az orvoshoz!

Persze az sem mindegy, hogy mikor fáj? Amikor takarítani kellene, vagy amikor dugtok.

2020. dec. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!