Az anyosomék megörjitenek! Mit tegyek?
Eddig sem voltak valami angyalok de miota szultem rosszabb lett a helyzet mint ahogy gondoltam. Az elso hetekben anyos kedves volt segitett fozott es stb.
Kb masfel honapja megint visszalepett a harpia szerepebe. Semmi sem tetszik neki allandoan csuful nez nem koszon
Miatta aposom is ugyanezt csinalja mert biztosan mindenfelenek lemond neki ez nem is annyira erdekel de mar annyira idegesitt hogy feltudnek robbanni.
Egyutt lakunk miota osszejottem a fiaval de latom hogy nem jo igy elni
A parom pedig nem nagyon akar elmenni innen mert nagyon szereti ezt a hazat es sok penzt beletett.
Mar nem birom elviselni a folytonos atnezest rajtam es a viszinzatlan koszonseket mit tegyek?
Erre a kérdésre velem együtt biztos válaszoltak olyanok is, akik már szültek.tehát tisztában vagyunk azzal, hogy egy vágásnál nem természetes, ha ennyi idő után is fáj. Anyósod az első hetekben segített, mert ő is tudta hogy mivel jár a szülés utáni felépülés, de ahogy látom, te ezt továbbra is elvárnád tőle. Kapd össze magad, mert ez nem anyaság, amit te csinálsz.
Arról még ne is beszéljünk, hogy írod, védekeztek. Tehát kefélés közben semmi bajod. Valszeg anyósod észre vette, hogy csak ki akarod használni.
Nem vagy kislány, oké.
De mi az úristenért nem egy teljesen különálló életet kezdtetek? A gyerek meg nem "csak úgy jön". Védekezni kellett volna, és akkor gyereket vállalni, mikor adottak a feltételek. Én biztos, hogy sem tizenévesen, sem huszonévesen, de most 35+ se költöznék más nyakára.
Menjetek albérletbe, sokan élnek abban.
Hány évesek vagytok amúgy?
Kérdező, tényleg ne játszd már itt a szellemi fogyatékost!
Ha a gyereked 2 hónapos, akkor október utolsó hetében született.
Miért ne mehetett volna el az anyós nyáron, június-júliusban nyaralni a férjével?
Csak azért kellett volna otthon maradnia, mert te akkor 5-6 hónapos terhes voltál?
És mi az ami rád maradt?
Ők nem voltak otthon, csak a saját dolgaitok maradtak rád, utánuk nem kellett ganajoznod.
Az meg, hogy te többször orra esel virágöntözés közben ...hát azt hadd ne minősítsem! Tényleg borzalmas vétke az anyósnak!:D
Elárulom neked, hogy mások dolgoznak, felújítanak, építkeznek, gyerekeket nevelnek, háztartást vezetnek terhesen és nem kerítenek ekkora feneket maguk köré.
Elviselhetetlenül elkényeztetett figura vagy, nem csodálom, hogy az anyósod hülyét kap tőled!
El mert menni a csicska nyaralni, pedig te fel lettél csinálva?
Felháborító!
Érdekes ennek a gyereknek a kora.
Hol 2 hónapos, hol 3, attól függően, hogy éppen miről van szó!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!