Az anyosomék megörjitenek! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig sem voltak valami angyalok de miota szultem rosszabb lett a helyzet mint ahogy gondoltam. Az elso hetekben anyos kedves volt segitett fozott es stb.
Kb masfel honapja megint visszalepett a harpia szerepebe. Semmi sem tetszik neki allandoan csuful nez nem koszon
Miatta aposom is ugyanezt csinalja mert biztosan mindenfelenek lemond neki ez nem is annyira erdekel de mar annyira idegesitt hogy feltudnek robbanni.
Egyutt lakunk miota osszejottem a fiaval de latom hogy nem jo igy elni
A parom pedig nem nagyon akar elmenni innen mert nagyon szereti ezt a hazat es sok penzt beletett.
Mar nem birom elviselni a folytonos atnezest rajtam es a viszinzatlan koszonseket mit tegyek?
2020. dec. 29. 13:03
91/93 anonim válasza:
Bele ne egyezz,hogy arra a telekre építkezzetek!Jól írták előttem,az anyósod továbbra is hazai pályán lenne,te lennél a betolakodó.Ismered a mondást?Rossz szomszédság török átok.Előbb-utóbb eleged lenne,és költöznél.Jönne a válás,a vagyonmegosztás.Ki tudnának fizetni a házból készpénzzel?Aligha.EL kellene adni a házat.Na de hogy?Anyósék telkén áll,szinte biztos,hogy az ő nevükön lenne,a telekre való hivatkozással.De ne legyünk ilyen rosszindulatúak.Tegyük fel,a fél ház a te nevedre kerülne.Lenne olyan elszánt vevő aki megvenné úgy,hogy anyósoddal kellene egy portán élnie?Lenne egyáltalán szándék a párodék részéről,hogy kifizessenek,vagy évekig tartó marakodás,időhúzás után sem jutnál egy fillérhez sem?Már most megjósolom neked:csupasz seggel egy szatyornyi gyerekjátékkal fogsz eljönni,vagy tűrsz és nyelsz életed-vagy anyósod életének-végéig.Mielőtt benyeled a hitel- csok-babaváró mézesmadzagot,előtte alaposan beszéld át a lehetséges variációkat egy okosabb emberrel,ne köteleződj el egy életre ezzel a családdal.Jó ötlet volt az is,hogy állítsd válaszút elé a párodat.Vagy elmentek külön albérletbe,vagy elhagyod.(Nyugi,pár hónapos gyereket NEM vesznek el az anyjától)Ha a párodnak fontos vagy,és fontos neki,hogy a gyereke ne puskaporos hordón ülve nőjön fel,akkor veled megy.Ha nem,akkor ezentúl dugjon az anyjával.Te meg kapsz egy új esélyt az élettől.
92/93 A kérdező kommentje:
A telek nem az anyosek neven van hanem az anyosom anyosanak a neven es a masik udvar ahova epittenenk az a mi nevunkre kerulne mivel a parom nagymamaja es nagypapaja azt mondtak hogy rairatjak a telket a paromra hogyha szukseges mivel az anyosom sincs jol az anyossaval azert kerulne a mi nevunkre. Parom ha akarna rairatnak mind a ket telket csak nem akarja megbantani az apjat maskepp mar reg az ove lenne
2020. dec. 31. 06:58
93/93 anonim válasza:
Ja az apját nem akarja megbántani, de nem hajlandó veletek máshová menni, te hiába érzed rosszul magad. Mennyire vagy te fontos neki? Úgy őszintén? Nem veszed észre, hogy éli világát, apuciékkal néha kiabál, de egyébként neki csak az a fontos, hogy neki jó legyen? Te és a gyerek hol maradtok a történetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!