Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyosomék megörjitenek!...

Az anyosomék megörjitenek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig sem voltak valami angyalok de miota szultem rosszabb lett a helyzet mint ahogy gondoltam. Az elso hetekben anyos kedves volt segitett fozott es stb.

Kb masfel honapja megint visszalepett a harpia szerepebe. Semmi sem tetszik neki allandoan csuful nez nem koszon

Miatta aposom is ugyanezt csinalja mert biztosan mindenfelenek lemond neki ez nem is annyira erdekel de mar annyira idegesitt hogy feltudnek robbanni.

Egyutt lakunk miota osszejottem a fiaval de latom hogy nem jo igy elni

A parom pedig nem nagyon akar elmenni innen mert nagyon szereti ezt a hazat es sok penzt beletett.

Mar nem birom elviselni a folytonos atnezest rajtam es a viszinzatlan koszonseket mit tegyek?

2020. dec. 29. 13:03
 51/93 anonim ***** válasza:
100%

Mi közöd van neked ahhoz, hogy anyósodat eltartják? Van neked egyáltalán már bármilyen munkatapasztalatod? Vagy a tanulmányaid után te azonnal teherbe estél? Egyáltalán mi a búbánatnak kell más nyakára költözni, meg szülni, mert "jönni akart a baba.."?

A kedves apuka meg otthon sincs, így kerülgethet anyósod téged(eltűrt, kvázi idegen és púpahátamon embert) a két (három..) hónapos gyerekeddel. Valószínűleg, hogy ha majd megtehetnéd, akkor sem fogsz elmenni dolgozni, hanem szülsz majd még párat. Anyósod meg majd kerülgeti az egész pereputtyodat, mert "a baba jönni akart".

Agyam eldobom, hogy még te vagy kiakadva úgy, hogy te foglaltad be az ő életterét, az ő élete változik miatta. Te ott csak egy szaporodó betolakodó vagy. Ha nem tetszik, gondolom, az ajtó nyitva áll előtted.

2020. dec. 29. 18:54
 52/93 anonim ***** válasza:
100%

"Gyermeki" szemszögből:

-alapvetően nem csinálok/csináltatok gyereket addig, amíg anyóshotel van. Különben is, mostanság már 30 fölött "szokás" gyereket vállalni a szülők karrierje miatt.

És védekezni is illik, nem csak úgy, hogy "majd kihúzom, gyere, jó lesz".

És átgondolom, ha van eszem, hogy milyen körülmények közé csinálok/szülök gyereket.

Após, anyós szemszögéből:

-Nekem ne szüljön senki a nyakamra egy unokát csak úgy hirtelen, én nem vagyok hajlandó sem alkalmazkodni hozzájuk, sem eltartani őket, sem dolgozni rájuk. Ha jön a gyerek, keressenek külön lakást.

2020. dec. 29. 20:14
 53/93 anonim ***** válasza:
100%
nos ti nem védekeztetek, aki nem védekezik, az terhes lesz. mivel nem saját otthonodba szülted (akár albérlet is) neked ott csönd van.
2020. dec. 30. 10:25
 54/93 anonim ***** válasza:
100%

Ma 10:25 szerintem pontosan a megfelelő választ adta.

Költözzetek el, nem lesz (ennyi) konfliktus.

2020. dec. 30. 10:56
 55/93 anonim ***** válasza:
90%
Költözzetek el, más megoldás nem igazán van.
2020. dec. 30. 12:16
 56/93 anonim ***** válasza:
71%
A parod is megeri a penzet.Egesz heten tavol van,az otthoni feszultsegbol semmit nem erez meg,hetvegen meg gondolom mindenki a kivansagat lesi.Persze hogy nem akar koltozni,ilyen aranyelete soha az eletben nem lenne,ha kibujna az anyja szoknyaja alol.
2020. dec. 30. 14:15
 57/93 anonim ***** válasza:
100%
Megszoksz vagy megszöksz. Az ő házában az van, ami ő mond. Ha lesz saját házad, ott majd te dirigálhatsz.
2020. dec. 30. 14:23
 58/93 A kérdező kommentje:
Eloszor is dolgozom 2 eve a masik meg nem maradtam tanulmanyaim utan terhes mivel 23 eves vagyok. Es a parom nem mindig van tavol fugg hogy hol kerul az orszagban munka mivel tetokon dolgozik....metvan a sajat keresetunk nem tart el senki sem ez is legyen vilagos
2020. dec. 30. 16:13
 59/93 anonim ***** válasza:
100%
Az is legyen világos, hogy te oda befurakodtál. És részben eltartanak, mert nem a sajátodban élsz, nem kell bérleti díjat fizetned, csak rezsit.
2020. dec. 30. 17:21
 60/93 anonim ***** válasza:
100%
Akkor válaszolj kérlek. Miért nem mentek külön albérletbe?
2020. dec. 30. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!