Az anyosomék megörjitenek! Mit tegyek?
Eddig sem voltak valami angyalok de miota szultem rosszabb lett a helyzet mint ahogy gondoltam. Az elso hetekben anyos kedves volt segitett fozott es stb.
Kb masfel honapja megint visszalepett a harpia szerepebe. Semmi sem tetszik neki allandoan csuful nez nem koszon
Miatta aposom is ugyanezt csinalja mert biztosan mindenfelenek lemond neki ez nem is annyira erdekel de mar annyira idegesitt hogy feltudnek robbanni.
Egyutt lakunk miota osszejottem a fiaval de latom hogy nem jo igy elni
A parom pedig nem nagyon akar elmenni innen mert nagyon szereti ezt a hazat es sok penzt beletett.
Mar nem birom elviselni a folytonos atnezest rajtam es a viszinzatlan koszonseket mit tegyek?
Mi közöd van neked ahhoz, hogy anyósodat eltartják? Van neked egyáltalán már bármilyen munkatapasztalatod? Vagy a tanulmányaid után te azonnal teherbe estél? Egyáltalán mi a búbánatnak kell más nyakára költözni, meg szülni, mert "jönni akart a baba.."?
A kedves apuka meg otthon sincs, így kerülgethet anyósod téged(eltűrt, kvázi idegen és púpahátamon embert) a két (három..) hónapos gyerekeddel. Valószínűleg, hogy ha majd megtehetnéd, akkor sem fogsz elmenni dolgozni, hanem szülsz majd még párat. Anyósod meg majd kerülgeti az egész pereputtyodat, mert "a baba jönni akart".
Agyam eldobom, hogy még te vagy kiakadva úgy, hogy te foglaltad be az ő életterét, az ő élete változik miatta. Te ott csak egy szaporodó betolakodó vagy. Ha nem tetszik, gondolom, az ajtó nyitva áll előtted.
"Gyermeki" szemszögből:
-alapvetően nem csinálok/csináltatok gyereket addig, amíg anyóshotel van. Különben is, mostanság már 30 fölött "szokás" gyereket vállalni a szülők karrierje miatt.
És védekezni is illik, nem csak úgy, hogy "majd kihúzom, gyere, jó lesz".
És átgondolom, ha van eszem, hogy milyen körülmények közé csinálok/szülök gyereket.
Após, anyós szemszögéből:
-Nekem ne szüljön senki a nyakamra egy unokát csak úgy hirtelen, én nem vagyok hajlandó sem alkalmazkodni hozzájuk, sem eltartani őket, sem dolgozni rájuk. Ha jön a gyerek, keressenek külön lakást.
Ma 10:25 szerintem pontosan a megfelelő választ adta.
Költözzetek el, nem lesz (ennyi) konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!