Az anyosomék megörjitenek! Mit tegyek?
Eddig sem voltak valami angyalok de miota szultem rosszabb lett a helyzet mint ahogy gondoltam. Az elso hetekben anyos kedves volt segitett fozott es stb.
Kb masfel honapja megint visszalepett a harpia szerepebe. Semmi sem tetszik neki allandoan csuful nez nem koszon
Miatta aposom is ugyanezt csinalja mert biztosan mindenfelenek lemond neki ez nem is annyira erdekel de mar annyira idegesitt hogy feltudnek robbanni.
Egyutt lakunk miota osszejottem a fiaval de latom hogy nem jo igy elni
A parom pedig nem nagyon akar elmenni innen mert nagyon szereti ezt a hazat es sok penzt beletett.
Mar nem birom elviselni a folytonos atnezest rajtam es a viszinzatlan koszonseket mit tegyek?
Az a baj, hogy te még pattogsz is, hogy neked nem tetszik. A pasid miatt maradsz csak,illetve a pénze miatt, mert nélküle éhenhalnál. A "hülye" anyósod nélkül is erre a sorsra jutnál.
Egyébként először azt írod, hogy nem akar menni a pasid, mert ott jó neki, meg sok pénzt beletett a házba. Utána meg azt, hogy építkezni akar. Hiába szépítgeted a dolgokat, a következő gyerekedet is oda fogod szülni, ha majd a "baba jönni akar". Nem mentek ti onnan sehova, mégis nagysasszonynak gondolod magad anyós házában. Ez a gondja veled,hogy nem bírod befogni a csőröd, ha már egyszer befogadott.
Az ajtó továbbra is nyitva áll előtted.
És már megint hápogsz, hogy ő bezzeg a kapuban beszélget. Neked kell normális pasi, tartsd te féken, ne mástól várd.
A helyzeted akkor se lesz jobb, ha egyszer készen lesz a házatok. Remélem, ezzel tisztában vagy, és nem fűzöl hozzá nagy reményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!