Anyós konfliktus(?)
Figyelt kérdés
8hetes terhes vagyok,tegnap mondtuk el az anyósomnak.
Teljesen kiakadt azon hogy nem fogok gyedet kapni csak gyest...(2019ben nyáron csak alkalmi munkán voltam így nem jött össze a 365nap)
Nem is értem miért ez volt neki az első ahelyett hogy örült volna.
Csak szidott amit 5perc alatt meguntuk és ott hagytuk.
Letiltotta a férjemet hogy ne hívja.
Szerintetek normális az ilyen nagymama? Ti mit tennétek a helyemben? Keresnétek? Vagy megvárnátok míg ő keresne?
2020. júl. 31. 16:58
81/86 anonim válasza:
17es és téged nem zavar hogy kitartanak?
82/86 anonim válasza:
Letiltotta a saját fiát??? Te jó isten...
83/86 anonim válasza:
Dehogy vagyok szupernő.. Volt h alig bírtam lábra állni... De tp nincs hematoma v tp miatt.. Am csak meglepodtem h de jo itthon.. Azert így állni az emberekhez..🙄😏
84/86 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! Ha keres beszélj vele de rajtad múlik hogyan bánsz vele tovább, én hanyagolnám az ilyen nőt! Sok boldogságot!
85/86 anonim válasza:
Nehogy már még a férfi tegyen szívességet azzal, h eltartja a saját feleségét és a SAJÁT gyerekét, akit a felesége 9 hónapig hordott a szíve alatt és nagy fájdalmak árán megszülte neki
86/86 anonim válasza:
Anyósod végtelenül primitív.
Amúgy miért kell tudnia, hogy te milyen jövedelemmel fogsz rendelkezni.
Irigy rád valamiért és utál, a fiát pedig nem tekinti felnőtt férfinek. Ezért ilyen ocsmány a reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!