Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós konfliktus(?)

Anyós konfliktus(?)

Figyelt kérdés

8hetes terhes vagyok,tegnap mondtuk el az anyósomnak.

Teljesen kiakadt azon hogy nem fogok gyedet kapni csak gyest...(2019ben nyáron csak alkalmi munkán voltam így nem jött össze a 365nap)

Nem is értem miért ez volt neki az első ahelyett hogy örült volna.

Csak szidott amit 5perc alatt meguntuk és ott hagytuk.

Letiltotta a férjemet hogy ne hívja.

Szerintetek normális az ilyen nagymama? Ti mit tennétek a helyemben? Keresnétek? Vagy megvárnátok míg ő keresne?

2020. júl. 31. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
34%
17es és téged nem zavar hogy kitartanak?
2020. aug. 2. 18:21
 82/86 anonim ***** válasza:
100%
Letiltotta a saját fiát??? Te jó isten...
2020. aug. 2. 20:54
 83/86 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy vagyok szupernő.. Volt h alig bírtam lábra állni... De tp nincs hematoma v tp miatt.. Am csak meglepodtem h de jo itthon.. Azert így állni az emberekhez..🙄😏
2020. aug. 3. 07:57
 84/86 anonim válasza:
100%
Ne foglalkozz vele! Ha keres beszélj vele de rajtad múlik hogyan bánsz vele tovább, én hanyagolnám az ilyen nőt! Sok boldogságot!
2020. aug. 21. 15:23
 85/86 anonim válasza:
100%
Nehogy már még a férfi tegyen szívességet azzal, h eltartja a saját feleségét és a SAJÁT gyerekét, akit a felesége 9 hónapig hordott a szíve alatt és nagy fájdalmak árán megszülte neki
2020. aug. 28. 00:17
 86/86 anonim ***** válasza:

Anyósod végtelenül primitív.

Amúgy miért kell tudnia, hogy te milyen jövedelemmel fogsz rendelkezni.

Irigy rád valamiért és utál, a fiát pedig nem tekinti felnőtt férfinek. Ezért ilyen ocsmány a reakciója.

2020. szept. 22. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!