Anyós konfliktus(?)
8hetes terhes vagyok,tegnap mondtuk el az anyósomnak.
Teljesen kiakadt azon hogy nem fogok gyedet kapni csak gyest...(2019ben nyáron csak alkalmi munkán voltam így nem jött össze a 365nap)
Nem is értem miért ez volt neki az első ahelyett hogy örült volna.
Csak szidott amit 5perc alatt meguntuk és ott hagytuk.
Letiltotta a férjemet hogy ne hívja.
Szerintetek normális az ilyen nagymama? Ti mit tennétek a helyemben? Keresnétek? Vagy megvárnátok míg ő keresne?
A #32-es Válaszoló felhívja egy elég elterjedt problémára a figyelmet a primitív hozzászólásával; konkrétan az anyós szrkavarásra gondolok, mint jelenségre.
Mindenbe lenne joga beleszólni, amihez lövése sincs, mert Ő hordta ki a Kérdező férjét? Ugyan már. Ha már mindenfélét belevizionálunk egy kérdésre, tegyük már hozzá azt is őszintén, hogy emiatt is elválhatnának. Már ha ennyire a válással fenyegetőzünk itt szerencsétlen kismamának gratuláció helyett mondjuk.
Nem tudom mit keres itt ez az okoskodó liba, de jobb lenne ha elhúzna innen máshová osztani az észt!
Igen tudjuk, a Te gyereked biztos zseni, 1 évesen ír/olvas/számol, másodfokú egyenletekkel megbirkózik, kizárólag Adidas cipő lehet a lábán,az is már 3 hónaposan, hisz különleges gyereked van. Ja, mégsem.
Van maximum egy elkényeztetett kölyköd, akit -ha szerencséje van- jól orrba vágnak majd ovis korában!
Mert egy életképtelen kis sz..rcsimbókot nevelsz belőle. Na, ez a gáz,nem az hogy a Kérdező GYES-t fog kapni,nem GYED-et.
Sajnáljuk ha téged magadra hagyott a férjed, de ezt ne másra vetítsd ki.
#36 na bezzeg te milyen faxa ember vagy, hogy vad idegen kisgyereket életképteken xarcsimbóknak nevezel, akit orrba kébe bacni.
Te olvasod magad, te, mintapolgár?
Nem, te csak egyszerűen sokkal magasabb szintre teszed magad és a gyereked az átlag állampolgárok mellett.
Attól mert x ezer forintos cipőt adsz a gyerek lábára, sem okosabb, sem értelmesebb nem lesz, de szebb sem.
Mi is minőségre törekedtünk anno mikor a lányom kicsi volt, de nem ilyen elvakult módon.
Ne zavarjon hogy nem én írtam azt a kommentet. Frusztráltkám.
Látom nagyon bacca a csőrikéd hogy nem telik olyan cipőre, másként senkit nem akarnal orrba bacni, plane egy gyereket.
Ostoba proli. Imádom mikor a fajtád teszi magát magasabb szintre úgy hogy mások pénzét fikázza, azt ami neki soha nem lesz, közbe kapanyél lóg a szájából.
Küldjek nyugtatót? Kicsit oda vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!