Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós konfliktus(?)

Anyós konfliktus(?)

Figyelt kérdés

8hetes terhes vagyok,tegnap mondtuk el az anyósomnak.

Teljesen kiakadt azon hogy nem fogok gyedet kapni csak gyest...(2019ben nyáron csak alkalmi munkán voltam így nem jött össze a 365nap)

Nem is értem miért ez volt neki az első ahelyett hogy örült volna.

Csak szidott amit 5perc alatt meguntuk és ott hagytuk.

Letiltotta a férjemet hogy ne hívja.

Szerintetek normális az ilyen nagymama? Ti mit tennétek a helyemben? Keresnétek? Vagy megvárnátok míg ő keresne?

2020. júl. 31. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
100%

:))))

Komolyan érdekelne hogy miért én vagyok az elborult szemben egy olyan "emberrel" aki kisgyerekek fejberugasaval van elfoglalva.

De ne valaszolj. Te biztos egy olyan magasan kvalifikalt kiveteles ember vagy aki meg ezen is atsiklik. Hat irigyellek, minden cinizmus nelkul. Es tiszta szivbol kivanom hogy ne legyen face to face tapasztalatod az ilyenekkel még a végén 2x is meggondolod hogy megvéded e őket meg az "ingyen gyesüket". Mar ha te vagy az a valaszolo aki irta hogy maga is anya.

2020. aug. 2. 11:24
 72/86 anonim ***** válasza:
27%

Nem egy ember válaszol erre a kérdésre, a fejberúgásnál még nem kapcsolódtam be. Biztos föltűnt már hogy működik az oldal.

Amúgy, csak úgy ideszúrom: azért egy gyesnyit feltennék rá, hogy táppénzre vagy véve a terhesség miatt, szóval te meg épp TB-t csalsz. Az még rosszabb, mint a gyes a semmire.

2020. aug. 2. 11:28
 73/86 anonim ***** válasza:
75%

Na kisbogár beletrafàltál: magas kockázatú veszélyeztetett terhes vagyok, vetélésen estem át korábban, hematómám van a vészes terhességi hányásom meg most kezd mulni (kopp kopp). Kis hijan infuziora kotottek

En lennek a legboldogabb ha mehetnek vegre dolgozni még vissza.

De nyugi a szemelyeskedo itelkezo fajtadtol sok mast nem vartam.

Tessek elvezkedj csak a nyomoromon megadom a lehetoseget ahogy arra is hogy tappenzcsalonak nevezz. Mert hogyne az vagyom mi mas.

Buszke lehetsz magadra a legutobbi kommented utan. De ha mar itt az emberseg meg egyeb maszlagrol.akarsz nekem kiseloadat tartani talan legkozelebb 2x gondold meg kinek mit szolsz be.

En legalabb csak arra reflektalok amit latok.

2020. aug. 2. 11:33
 74/86 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként az senkinek nem jutott eszébe még oldalakkal ezelőtt, amikor ténylegesen a Kérdező feltett kérdésére fröcsögött mindenki, hogy esetleg nem munkakerülő, vagy segélyre szülő, fejős tehén Dikmánné, hanem még egyetemista esetleg, vagy szakmát tanul és a gyakorlat nem teszi ki azt a mennyiséget...?
2020. aug. 2. 11:38
 75/86 anonim ***** válasza:
75%

Birom az ilyen 73-as féléket.

Előadod, hogy te milyen jó ember vagy, extra megéető mindennel, mindenkivel szemben, de azért csak sikerült megalázni egy terhes nőt csak pusztán a terhessége ténye miatt is. Tp csalónak nevezed, holott nagyon nem önszántából van otthon.

Könyörgöm legalább ne kèpzelnél erkölcsi fölényt oda, ahol nincs. Azért mert nem értesz egyet a vélemènyével gyes kérdésben, így kell "visszaütni"? És akkor te ajnározod itt magad, hogy de toleráns és megértő vagy? Hát,nem,nem vagy az.

2020. aug. 2. 12:01
 76/86 anonim ***** válasza:
41%

74-es itt ilyennel is tp-re küldik az embert?😲😲

Angliában ugyanezzel "simán" dolgozhattam🙄😏

Kérdező.. Ha dolgozol terhesség alatt sem lesz meg a GYED?

Egyébként pedig én kakilnék anyósra. Mert ez a ti ügyetek a pároddal. Mi tehermentesen élünk külön és amikor MÁR csak a gyes járt, akkor épp elvoltunk.. De mikor már az sem.. Hat nem volt jó érzés🙄. Bölcsibe nem járt a gyerek, és pont "rosszul" töltötte a 3at,így pár hónap üresjárat volt. Azóta szerencsére megint dolgozom. Nagy stressz volt amíg nem. És nem is feltétlenül a pénz miatt. De állandóan stresszeltem h mi lesz ha a férjem kiesik a munkából. Pedig még tartalekunk is volt es hitelmentesen élünk..

2020. aug. 2. 13:03
 77/86 anonim ***** válasza:
71%

Ha te "simán" dolgoztál úgy hogy a lábadon se tudtál megállni, akkor te egy szupernő vagy. 🤦‍♀️

De amúgy ja, hihető vagy te is.

Kicsit sok lesz már a személyeskedés, erkölcscsőszök.

2020. aug. 2. 13:14
 78/86 anonim ***** válasza:
64%
Angliában még a halottak is dolgoznak, mielőtt eltemetik őket. Nem is értem, hogy nem tudtátok eddig....
2020. aug. 2. 13:49
 79/86 anonim ***** válasza:
30%
Nonszensz egyébként az az állítás, hogy jómódúak ne vegyék igénybe a gyest, meg az ilyen állítások. Na ne már... Olyan ember, aki nem a péróban él egy düledező viskóban, hanem tud bánni a pénzzel és önerőből éri el a magasabb fizetésű állást, szerintem pont jó helyre költené el ezeket a “közösből kivett adóforintokat”, ténylegesen a gyerekre. Azoktól sajnálandó inkább, akik a lakóteleppel együtt rohannak a segíllyel’ a dohányboltba, meg a Mekibe.
2020. aug. 2. 17:36
 80/86 anonim ***** válasza:
100%

Én sehol nem olvastam olyat, hogy a jómódúak ne vegyék fel a gyest. Valószúnű nem véletlenül azok, dolgoztak érte tőlük nem igen sajnálná senki. Itt inkább arról volt szó, hogy anyukának van 0ft jövedelme apuka meg keres 3 helyett, és volt aki úgy irta ezt mintha ez jelentene gyes szempontjából bármit. Apukának semmi köze a gyeshez nem az ö fizetéséből van megállapítva. A gyes gyes annak is ahol apuka felsővezetö meg ott is ahol minimálbért keres. Irreleváns. Aki szerint meg nem, annak irták hogy akkor oldja meg apuka. Nyilván provokativan sikerült megfogalmazni, de a gyesnek még mindig nincs semmi köze máshoz csak az anya volt munkaviszonyához. Nem mentség monjuk úgy.

A segéllyel mekiző réteg meg sajna bőven felveszi a gyest minden hónapban, mind a 8 purdéra. Hó elején habzsi dőzsi majd kunyerálás kövi gyesig, segélyig.

2020. aug. 2. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!