Anyós konfliktus(?)
8hetes terhes vagyok,tegnap mondtuk el az anyósomnak.
Teljesen kiakadt azon hogy nem fogok gyedet kapni csak gyest...(2019ben nyáron csak alkalmi munkán voltam így nem jött össze a 365nap)
Nem is értem miért ez volt neki az első ahelyett hogy örült volna.
Csak szidott amit 5perc alatt meguntuk és ott hagytuk.
Letiltotta a férjemet hogy ne hívja.
Szerintetek normális az ilyen nagymama? Ti mit tennétek a helyemben? Keresnétek? Vagy megvárnátok míg ő keresne?
Anyóstól sose kértünk! Nem is akarok
De itt nem a “megélés“ a probléma.
Hanem az anyós :/ és a reakciója
Nincs tisztában az én és a párom keresetével gondolom azért akadt ki így...
Felelőtlennek tart titeket szerintem és ezért akadt ki. A mai világban olyan hirtelen lesz munkanélküli az ember. Soha nem lehet tudni párodnak is meddig lesz munkája...
Részben egyet értek vele de a tálalás baromi bunkó volt és még hogy ő tilt le titeket...
Mindenki másként reagál. Adjatok neki időt aztán majd keres. Lehet ettől függetlenül a legjobb nagymama lesz majd. Úgyhogy én nem keresném majd nyit ha szeretne ha meg nem az ő baja lesz
Én szégyellném magam, ha semmivel sem tudnék hozzájárulni a családi kasszához. Oké, hogy közösködtök, mert egy család vagytok blabla, de valójában itt nem közös bevétel van, hanem csak a párod keres.
A kisgyereknek rengeteg minden fog kelleni, használt, kölcsön cuccokat akarsz mindenből? Én megtiszteltem a gyerekem, hogy jó minőségű ágyat és matracot, jó minőségű pelenkát, jó minőségű ruhákat tudjak ráadni. Lesült volna a képemről a bőr, ha mindent a férjemnek kellett volna kifizetnie. Egyszerűen az önbecsülésem nem engedte volna. Család - meg közös kassza ide vagy oda, a te párod keresete a közös? A közös az, amikor mindenkettőtök ad a közösbe. Te nem fogsz tudni. Tehát nem közös, csak eltartott vagy. Tudsz így tükörbe nézni? Én nem tudnék... De az ilyen típusnak hiába is beszélnék a felelős és tudatos gyerekvállalásról...
Anyósodnak igaza van... A szülést megelőző 365 napot nézik, ennyi munkád nem volt, akkor miről beszélünk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!