Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós konfliktus(?)

Anyós konfliktus(?)

Figyelt kérdés

8hetes terhes vagyok,tegnap mondtuk el az anyósomnak.

Teljesen kiakadt azon hogy nem fogok gyedet kapni csak gyest...(2019ben nyáron csak alkalmi munkán voltam így nem jött össze a 365nap)

Nem is értem miért ez volt neki az első ahelyett hogy örült volna.

Csak szidott amit 5perc alatt meguntuk és ott hagytuk.

Letiltotta a férjemet hogy ne hívja.

Szerintetek normális az ilyen nagymama? Ti mit tennétek a helyemben? Keresnétek? Vagy megvárnátok míg ő keresne?

2020. júl. 31. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
59%

Na meséj hogy működik? Úgy, hogy a német nők első gondolata, hogy mi van ingyé, és hogy lehet pucér seggre szülni? Azok a nők akik alapvetően nem is ülnek 3 évig otthon gyerekkel? Hát kétlem. Tudod a lehetőség egy dolog, az meg egy másik hogy ki mivel él vissza.

Nekem meg egy olyan ember ne osszon észt aki érvként dobta be a bezzeg a Lölő meg bezzeg a polititikusok témát. Lehetsz te akármilyen gazdag ez a gondolkodásmód sokat elárul rólad. Nem én kezdtem te/ti, akkor miről beszélsz? Épp azt magyarázom hogy értelmes ember nem azért szül v nem szül semmire mert bezzeg ki hogy lop. Nektek akadt fenn a politikus lemez. Az ellenzék is hogy jön már ide??? Szerinted ezek az írások arról szóltak hogy én velük értek egyet ebben?

Össze vissza hablatyolsz, meg személyeskedsz, csak mert le merem írni 2 oldallal odébb hogy aki fejbe akarja majd rúgni a gyerekem mert jobb cipő van rajta, amit EN veszek neki !!fizetésből!! annak az adóm se kelljen ingyen gyes formájában. Ennyi. Nem tehetek róla hogy a velük egy követ fújókba ez magasvérnyomást okozott, meg politizàlást.

2020. aug. 2. 10:50
 62/86 anonim ***** válasza:
45%
Te kezdted el belekeverni azt a témát, hogy a te adódból ki hogyan vesz el... vmit nagyon sérelmezel, amit mi nem tudhatunk, hogy mi lehet (a cipős példából kiindulva azért én sejtek vmit), mindenesetre az biztos, hogy te vagy az, aki képtelen higgadtan, racionális érvekkel vitatkozni, és hibásan azonosítod a veled egyet nem értőket az ingyenélőkkel. Ez nem igaz, itt szeretnének rávilágítani arra, hogy a szociális ellátórendszer a jóléti államok alapja, és mint ilyen, nincs vele semmi baj, mert bárki kerülhet olyan helyzetbe, amikor szüksége van a társadalom támogatására. Egy gyerek születése klasszikusan ilyen. És ez nem arról szól, hogy támogassuk az ingyenélőket, ennek pont a társadalmi újraelosztás a lényege, mert mindenki hozzátesz vmit. Mindenesetre úgy tűnik, hogy vmilyen személyes sérelem miatt nem tudsz tiszta fejjel gondolkodni, ezért a magam részéről nem is vitatkoznék tovább, mert nem látom értelmét.
2020. aug. 2. 10:58
 63/86 anonim ***** válasza:
45%

Már elnézést, de te nem csak a szegényekbe kötöttél bele, hanem te azt is elkezdted, hogy akinek van pénze az meg ne is vegye fel a gyest, meg különben is más országokban nincs alanyijogon járó pénz.

Csűrheted-csavarhatod, hogy szerinted milyen godnolatai vannak a német nőknek, tájékozatlanul jelentettél ki dolgokat a tényekkel nem lehet vitatkozni, nincs igazad, más országban is adnak a "semmire pénzt" és ott is vannak, akik ezzel visszaélnek. MINDENHOL van ilyen. Úgy is nézhetjük, hogy talán pont azért is adnak ilyet minden orszgában, mert minden országban vannak ilyenek, akik máshogy semmihez se jutnának hozzá, és lehet verni magunkat, hogy büntessük a felelőtlen szülőket, de a helyzet az, hogy ilyenkor már nem csak a szülők vannak, hanem az a nyomorult gyerek is a világra jött, aki teljesen tiszta lappal indul és nem tehet a szüleiről, ezért is kapnak támogatást a gyerek miatt. Az már messzire visz és teljesen más téma, hogy hol és hogyan kellene belenyúlni a dolgokba, hogy ne legyenek olyan családok, ahol ez az egyetlen bevétel és nem a gyerekre megy, mert az úgy nő fel folyamatosan éhesen és koszosan, mint réten a gaz. De ez egy tök másik téma.

2020. aug. 2. 11:00
 64/86 anonim ***** válasza:
55%

Amugy olvasd mar vissza az 55-t. Te fakadtál ki meg szidtad habzó szájjal a politikusokat hogy azok hogy lopnak. Akkor miért is rám mutogatsz? Nyugi az én dontesem ugyan nem határozza meg se a Lölő se se senki. Akkor se szülnél semmire ha 2x ennyit lopna mert fele annyira se lennék vele előrébb.

Ezt a patáláliát meg bezzegelést meghagyom neked.

2020. aug. 2. 11:03
 65/86 anonim ***** válasza:
0%

"Azért, hogy többet lopjanak ki belőle?"

Hol van itt a habzó száj, meg a hosszadalmas politikus szidás? Ha valakinek habzik a szája, meg rohama van és folyamatosan szid mindenkit, az te vagy. Nem tudom, tényleg nem tűnik fel?

2020. aug. 2. 11:07
 66/86 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom vajon milyen személyes sérelmem lehet egy cipővel mikor a gyerek még bent van, értelemszerűen nincs cipője és senki nem kritizálja az öltözékét.

Hogy miért fakadtam ki? Ó hát én kretén hányingert kapok attól ha egy felnőtt egy kisgyrreen éli ki a nyavajas kisebbsegi komplexusat. Soha semmilyen korulmenyek kozott nem helyenvalo kisgyerek fejberugasat kivanni meg ezen gondolaton elvezkedi. Es igen aki ekkora agressziv idiota annak a gyerek

anyjanak adoja se kelljen.

En komolyan nem ertem milyen allitasotok szerint jolkereso tisztesseges emberek vagytok ha ez nektek belefer es oke.

Majd ha a te gyereket vegzalja egy ilyen majom es kenytelen vagy megvedeni majd jusson eszedbe ez a kerdes.

Nonszensz hogy szegyellni valo lett ha vkinek jo meg szep holmikra telik. Nekunk se telik a legujabb audira eppenseggel de senkit nem is tervezek fejberugdosni a benzinkuton mert neki meg igen.

2020. aug. 2. 11:12
 67/86 anonim ***** válasza:
42%

Re 66. Hat aki a gyes kérdésbe egyből a politikusok lopasat viszi bele annak nem tudom milyen indulatai vannak.

Te is tudod hogy semmi koze az egyiknek a masikhoz megis idekeverted egyfajta ervkent, hogy ha a politikus ellophatja akkor Julcsika mert ne vegye ki munka nelkul a gyest.

2020. aug. 2. 11:14
 68/86 anonim ***** válasza:
30%

"Nem tudom vajon milyen személyes sérelmem lehet egy cipővel mikor a gyerek még bent van,"

Ja megvan a válasz. Terhes, unatkozik aztán a hormonoktól el van borulva az agya. Kár vele foglalkozni.

2020. aug. 2. 11:15
 69/86 anonim ***** válasza:
64%

Benyomtad a hülyeterheseshormonos beszólást. Jaaaj olyan eredeti vagy, már hiányzott ilyen magasröptü okossag.

Terhesseg elott is igy gondolkodtam errol. Na most ilyenkor mivan??

2020. aug. 2. 11:18
 70/86 anonim ***** válasza:
30%

Akkor lehet nem volt még elborulva az agyad és ki tudtad magad úgy fejezni, hogy komolyan lehessen venni. Várunk vissza, mikor kijutottál az újszülött-

erdő időszakából.

2020. aug. 2. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!