Anyós konfliktus(?)
8hetes terhes vagyok,tegnap mondtuk el az anyósomnak.
Teljesen kiakadt azon hogy nem fogok gyedet kapni csak gyest...(2019ben nyáron csak alkalmi munkán voltam így nem jött össze a 365nap)
Nem is értem miért ez volt neki az első ahelyett hogy örült volna.
Csak szidott amit 5perc alatt meguntuk és ott hagytuk.
Letiltotta a férjemet hogy ne hívja.
Szerintetek normális az ilyen nagymama? Ti mit tennétek a helyemben? Keresnétek? Vagy megvárnátok míg ő keresne?
Kellően meglepődtem volna, azért jó esetben nem ilyen reakcióra számít az ember. Ha nektek anyagilag így belefér a gyermek, senkinek semmi köze hozzá.
Én megvárnám, hogy ő keressen.
Nem normális,de valahol igaza van.
Nem kellett volna így belevágni a gyerekvállalásba,de majd a te bajod lesz,ha nem lesz pénzetek semmire sem.
Szerencsére hitelt nem kell fizetnünk,házunk megvan.
Így a férjem fizetéséből kifog jönni minden.
2év után meg úgy is vissza mennék dolgozni.
Barátnőm 1éve gyeden van Ami majdnem eL is megy a hitelre.
Szerintem itt sokat számít hogy meglegyen a “tehermentes” élet.
Azért szépen vette volna ki magát a dolog, ha úgy tekint rám párom anno, hogy "el kell tartani" míg a KÖZÖS gyerekünkkel otthon vagyok...Csalódást éreztem volna.
Kérdező, mint írtam, ez a kettőtök dolga, nem az anyósodé, nem a szomszédé, hanem kettőtöké.
Boldog babavárást! :)
8!
Pedig ha gyest kap valaki, azt el kell tartani. Vagy szerinted az a huszonix ezer forint fedezi egy ember szükségleteit? Még a gyerekét sem...
Azért elég furcsa, hogy ilyen sok válaszoló szerint ez egyáltalán elfogadható...
A ti dolgotok. Nyilván célszerű, ha kapsz gyedet, de nyilván tisztában voltál vele, hogy ha most esel teherbe, akkor nem kapsz. Hogy így terveztétek vagy nem törődtetek ezzel vagy így alakult, ahhoz senkinek semmi köze. Ha vállaljátok, akkor vállaljátok, ennyi.
Az meg, hogy családtagok letiltsák egymást, szerintem elfogadhatatlan (hacsak nem zaklatja egyik a másikat). Így aztán nem lehet konfliktust megoldani.
Én biztos, hogy nem keresném, sőt, akkor is tartanám a távolságot, ha ő jelentkezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!