Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen volt mikor anyosodek...

Milyen volt mikor anyosodek megtudtak hogy jegyben jartok? Mire keszuljek?

Figyelt kérdés
A fiuk mondta el nekik? Mindenki a sajat szuleinek szolt? Szetvalasztani soha sem akartak bennunket de nem tudom ki mit szol majd. Erdemes ezzel foglalkozni? Teged erdekelt a velemenyuk?

#Jegyesseg
2020. máj. 5. 20:29
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
nem haragszom egyáltalán, te se haargudj :) nem, nem rosszmajúságból küldtem. sok sikert nektek! :)
2020. máj. 22. 11:57
 42/50 A kérdező kommentje:

Nagyon mellre szivtam azt a linket! :D elkezdtem magamba osztani az ismeretlen part h miert nem lehet leulni egy szabad nyugodt oraban vagy 2oraban es komolyan megbeszelni ki mit akar. Es ha nagyon elter az sajnos a kapcsolat vege,ha meg ki lett mondva h ez vagy az mindkettonek oke akkor csinaljak. Ne a sult galambot varjak a nok sem de nem kell megkerni a ferfi kezet..! En elmondtam paromnak h nekem ez fontos legalabb jegyben jarni de nyilvan a hazassag utana. Ha neki nem akkor en nem huzom az idot mert en se 18 vagyok es szeretnek ugy elni ahogy nekem jo! Erre belegondolt h ez komoly..nem viccelodok. Atgondolta es kozos nevezore jutottunk h nem ma de vmi lesz X honap mulva most direkt nem irtam ki mennyi. De nem evek kerdese. Mert megmondtam ha X ideig nem lesz semmi akkor osszepakolok es hagyom elni. Nem hisztiztem nem orjongtem es nem zsaroltam.. Viszont rajottem ha nem kockaztatok ez a pasi siman meg az eddigi eveinkre rahuzott volna 5 evet es utana lep elorebb. En meg 5 evet nem akarok ugy lehuzni kozben oregedni 30hoz kozeliteni h nem tudom mit akar.

Koszi es en is sok sikert kivanok! Nem vagy rossz maju. Bocsi! 😭

🤗🤗🤗🤗🤗

2020. máj. 22. 12:11
 43/50 anonim ***** válasza:
87%
Mi felhívtuk a párom anyukáját és megmondtuk hogy xy napra ne tervezzen semmit, mert szeretnénk meghívni az eljegyzésünkre, nagyon boldog volt :)
2020. máj. 22. 16:08
 44/50 A kérdező kommentje:
Mi nem csinalunk eljegyzesi vacsit szerintem. De nekem mindegy. Kettesben beulunk egy etterembe. De minden rokont felhivunk telefonon majd ez termeszetes! :) Ezt a vacsorameghivasos/ebed dolgot nem ertem miert jo, mert akkor a parom szulei ott ulnenek az anyukammal szemben es azt nem akarom :D mert ez nem arrol szol h osszekovacsolom a szuleinket meg "nagy csaladosat" jatszunk. Bejelentjuk minden rokonnak es kesz.
2020. máj. 22. 17:00
 45/50 A kérdező kommentje:
*felreertes ne essek nem szegyellem az anyukam senki elott es sehol se szegyellem. Szimplan nem akarom h a rokonaink osszeuljenek. De a hirt kozolni lehet vacsi nelkul is.
2020. máj. 22. 17:01
 46/50 anonim ***** válasza:
Jó nálunk amúgy is az a helyzet, hogy jóban vannak a szüleim a párom anyukájával, szoktunk közös programokat is csinálni, most meg amúgy is régen találkoztak ő is vele a vírus miatt, mert messzebb lakik, szal ez jó alkalom lesz :) Amúgy meg az a helyzet nem tudom pontosan mi volt itt a félreértés tárgya, de mivel valami hasonló, leírom hogy nálunk se meglepi alapon megy a lánykérés, már terveztük egy ideje hogy hamarosan esküvő és most amúgy is mindkettőnknek van egy kis szabadideje, akkor tartsuk meg az eljegyzést, a gyűrűt is közösen választottuk ki :)
2020. máj. 22. 20:07
 47/50 anonim ***** válasza:
Jah és nem az van hogy én erőltettem, a párom már egy ideje mondogatta hogy szeretne babát, szóval mondtam hogy én is, de mindenképp csak a férjemnek vagyok hajlandó szülni, kicsit lehet régimódi vagyok😊
2020. máj. 22. 20:09
 48/50 A kérdező kommentje:
...pontosan ugyanezt irtam le elotted fenn... Ugyan...ezt... O is szeretne majd gyereket es en is megmondtam h ferjnek szulok pasimnak nem. :D ennyi. De mi evekkel gyerek elott hazasodunk. Nehogy ugy tunjon kizarolag a gyerek miatt. Nem csak es kizarolag a gyerek miatt. De ugyanezt a szitut irtam le. :) Te hagytad te csinaltad h a te rokonsagod es parode joban vannak. En ugy inteztem h kapasbol nem is mutattuk be oket. Futolag veletlen talalkozas alkalmaval ismertek meg egymast ott nyilvan bemutattam oket hisz en mint irtam nem szegyellem az anyukam! De nem rendezunk szulokkel programokat ugy..
2020. máj. 22. 21:23
 49/50 anonim ***** válasza:
Írok privátban :)
2020. máj. 22. 21:26
 50/50 A kérdező kommentje:
🤗🤗
2020. máj. 22. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!