Milyen volt mikor anyosodek megtudtak hogy jegyben jartok?
Mire keszuljek?
#Jegyesseg
31/50 A kérdező kommentje:
Onnan h megbeszeltuk h mikor hazasodunk ossze. Leultunk szemtol szembe egy kaveval es elmondtuk mit akarunk es mikor. Nyiltan! Oszinten. Nem a sult galambot varom h majd ideroppen ezt o is tudja. Elotte jarunk jegyben de vegul lehet csak besetalunk es alairjuk. Nyiltan rizsa nelkul meg szinhazi kiseloadas nelkul elmondta: egyutt besetalunk a tanukkal alairjuk. Es utana eszunk egy jot valahol meg elutazunk valahova ketten. :) Elotte meg lesz ez az idoszak ha lesz. A hazassag van megbeszelve meg a tanuk. Lehet nem is jarunk jegyben csak alairjuk.
32/50 A kérdező kommentje:
Azert valtozott mert a kerdesem utan ultunk le ezt megbeszelni! De a kerdesem ugyanugy all,kivancsi vagyok masnal hogy volt ez? Mint nalam kozolte a pasi h mikor es kerjunk idopontot az anyakonyvvezetohoz majd stb vagy ok azon ragodtak mi lesz? Mi leultunk nyiltan! De ugy latom sokan nem beszelik ezt meg a parjukkal! Csak varnak..
33/50 A kérdező kommentje:
En nem feltem ettol a beszelgetestol vartam h eljojjon es orulok is mert azt mondta amit irtam. Sokkal tisztabb es korrektebb a parunk ele allni es megbeszelni ahogy mi tettuk mintsem varni h mikor mi lesz ki hozza fel..ki tesz apro utalast jelet.. Hagyjuk mar a puhatolozast..korrektebb szemtol szembe! Orulok h a parom egyenes ember. Megmondta volna azt is ha nem meg azt is h igen. Legalabb tiszta a kep.
2020. máj. 22. 10:35
35/50 A kérdező kommentje:
Irigy vagy. Vagy idehozol mas emberek kapcsolatabol AKARMIT. Vannak oszinte parok mint mi. Megvan h mikor es hol fogunk osszehazasodni. Es idehozol valami mast egy olyan parrol akik nem beszelnek nyiltan.
Ennyi erovel ideirhatjuk: oke kerdezo lehet osszehazasodtok DE lehet elvsltok. Igen sajnos lehetseges h 5 ev mulva elvalunk. Lehet h elut egy auto holnap es lehet h 95 evet fogok elni. Nem lehet tudni. Nagyon rosszindulatu vagy amiert hibat keresel h elszomorits masokat es ez okoz oromet. Sajnallak! :(
Legyel boldog 1x kivanom.
En tovabbra is azt mondom amit az en emberem: XY uljunk le! Nyiltan beszeljuk meg mert az tiszta.
36/50 A kérdező kommentje:
Sot az is lehet h indianok fognsk potyogni az egbol es emiatt nem tudunk elmenni az idopontra alairni a hazassagit! Barmi lehet. Ez igy van. Lehet h elvalunk!! Lehet h egyutt oregszunk meg. Ilyen sablonos elragott ocska kozhelyeket ne hozzunk ide. Mindenki tudja: az a biztos csak ami mar megtortent. Igy csak akkor fix..ha MAR hazasok vagyunk. Ennyi. Ilyen egyszeru.
SZOLNEK AZOKHOZ AKIK OLVASSAK HATHA KAPOK VALAMI NORMALIS NEM IRIGY ES KOTEKEDO VALASZT. LEHETOLEG NE ELHAGYOTT SZINGLI NOK/FFIAK IRJANAK. HANEM AKI BOLDOG ES JOL VAN! Csak attol fogadok el tanacsot aki OTT tart ahova en tartok! Szingli boldogtalan elhagyott irigy nok ffiak velemenye NEM erdekel..irigysegr NEM hat meg. Tanacsot NEM toluk fogadok meg. Mert NEM tartanak ott ahol en es azok a kommentelok akik tartos kapcsolatban vannak.
37/50 A kérdező kommentje:
*Csak attol fogadok el tanacsot aki OTT tart ahova en tartok! Szingli boldogtalan elhagyott irigy nok ffiak velemenye NEM erdekel..irigyseguk NEM hat meg. Tanacsot NEM toluk fogadok meg. Mert NEM tartanak ott ahol en es azok a kommentelok akik tartos kapcsolatban vannak!
Jav. :D
Nem vagyok abszolut irigy :D te vagy az egyik véglet, a másik kérdés a másik.
Nőként mondom szerintem egy kicsit gáz h ráerőlteted a pasira mikor vegyen el.
2020. máj. 22. 11:35
39/50 A kérdező kommentje:
Hjajj ne.. nem eroltettem ra. 2 valasztasa volt. Akinek 1 valasztasa van azt fenyegetik es bantjak. Egyik opcio h hazasodunk -mert akar gyereket is de csak hazaskent szulok majd meg amugy is szamit nekem. Masik opcio az volt h hagyom a francba es kezdek uj eletet es semmi sem eroszak. Azt mondta nem akar elvesziteni es tolem szeretne gyereket es teljesen vilagos neki h miert hazaskent szulok csak.. Na ha nem jott volna utanam en nem eroszakoskodok meg nem fogom zaklatni.
40/50 A kérdező kommentje:
Ne haragudj h igy kiosztottalak es ennyit irtam de nekem nagyon gonosznsk es rosszmajunak tunt. Bocs.. Mert csak 1 linket kuldtel ami a mi kapcsolatunk teljes ellentete! Ezert teljesen kiakadtam! Mert azt hittem azert kuldod mert nalunk is az megy pedig pont az ellentettje. Na a lenyeg ha azt mondta volna nem akar..nem raboljuk egymas idejet. De igy nyiltabb volt. Siman pofara is eshettem volna de muszaj volt megbeszelni. Masok eveket toltenek el olyan kapcsolatokban ami nem arra megy amerre ok akarnak!! Na mi ezert ultunk le. Es ezert erdekel mi lesz ha iden valamikor a csaladjainknak elmeseljuk. Mire keszuljek.. Bar nem hinnem h tulgondolja barki is. Teny aztan ennyi lesz nekik.
Kapcsolódó kérdések: