Hogy reagáltak a szülők, mikor megtudták, hogy dohányzol?
Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 16:15
1/11 anonim válasza:
Én sokáig titkoltam,de sajnos felgyujtottam a fügönnyöm igy lebuktam,de 18 voltam akkor már igy azt mondták h én döntöm el h mérgezem magam,nem fogják tiltani mert azzal ugy se érnek el sokat max csinálom tovább bujkálva,a függönyért anyám jobban cirkuszolt,ő varrta. Mondjuk azota leszoktam magamtol.
2/11 anonim válasza:
Én nem dohányzom, de azt mondták nem érdekli őket ha csinálnám, de én a saját egészségem miatt nem csinálom. A nővérem dohányzik, nem érdekelte őket, kb ugyanazokat mondták mint az első válaszolónál
3/11 anonim válasza:
Először nagyon leszidtak és állandóan papoltak arról,hogy remélik,hogy leszokom erről a f.sról.Egy idő után megelégeltem az állandó büntetéseket és ellenőrizgetést és amikor újra nekikezdtek volna a szentbeszédnek megállítottam őket és azt mondtam,ne úgy ne mutass példát hogy min. 2 doboz cigit elszìvsz egy nap.Azóta eltűrik,de otthon nem dohányozhatok.16/L
4/11 anonim válasza:
Anyu is adott 2 nagy büdös pofont,meg apu is.
5/11 anonim válasza:
30 voltam, úgyhogy semmit, együtt bagóztunk, ha náluk voltam, aztán én le is szoktam, ők meg örülnek, hogy legalább nekem van eszem, ha nekik nincs.
6/11 anonim válasza:
nem volt mit megtudniuk, mert sose dohányoztam
7/11 A kérdező kommentje:
#6 ha nem érint téged, akkor miért válaszolsz rá?:D
2019. márc. 17. 21:25
8/11 anonim válasza:
hogy reklámozzam a nemdohányzást, azt, hogy egyáltalán nem muszáj kipróbálni se
tök jó módszer pl. arra is, hogy megelőzzük, hogy a szülők kiakadjanak, amikor megtudják :)
9/11 anonim válasza:
Én sose próbaltam ki viszont a párom szülei nagyon "okosan" oldották meg. Ez még 1981/82 volt amikor voltak azok az iszonyú büdös cigik (nem tudom a nevét sajnos de olcsó volt). Az egyik haverja ravette hogy bújjanak el cigizni de aztán be is köpte az a páromat az apjánál, aki ezutan megkérte párom hogy tüdözze le rendesen ha már nagyfiút játszik :-) Mondanom se kell hogy minden baja volt, összehányt mindent olyan rossz volt, soha többet nem gyújtott rá. Pedig az anyja nagy bagós volt meg is halt 51 évesen.
10/11 lallaaaaaa válasza:
Szia ! Én elsőnek csak ilyen kipróbálós szakaszban voltam, mostanában is csak akkor szívok ha össze tudok gyűjteni egy kis pénzt rá. Én speciel elmondtam a szüleimnek nem ők jöttek rá. Hát azt mondták , hogy jó hlye vagyok hogy ilyen fiatalon szétroncsolom a tüdőm, károsítom a szervezetem, de egyéb gáz nem volt, hogy eltiltás stb. Szerintem csak azért mert ők is ilyenkor kezdték. :D
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!