Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan reagáltak a szüleid...

Hogyan reagáltak a szüleid amikor megtudták, hogy vagdosod magad?

Figyelt kérdés

2016. jan. 27. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Soha nem vagdostam magam.. annyira nem voltam idióta.
2016. jan. 27. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Úgy derült ki, hogy a borotvapenge véletlenül kiesett a zsebemből, amikor apával kettesben voltam a konyhában. Nem tudtam kimagyarázni. Annyit mondott: "Tönkreteszel...".

Mély benyomást tett rám, az emlékezetembe vésődött ez az egyetlen szó. De nem emiatt hagytam abba végül.

23L

2016. jan. 27. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon nem örültek, sírtak :(
2016. jan. 27. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem érdekli őket, miattuk is csinálom
2016. jan. 28. 09:15
 5/9 anonim válasza:
Én immár öt éve csinálom, apám nem tudja. anyám látta már néhány hegemet, hiába takargatom kétségbeesetten. és anyám a leghülyébb, legirracionálisabb zagyva magyarázatomat is elhiszi, mikor rákérdez, hogy mik azok a hegek. Volt hogy munkahelyi balesetnek tüntettem fel, de olyat is mondtam, hogy a cica megkarmolt, meg a szokásos. Amúgy ha elé állnák és megmondanám, akkora pofont lekeverne, hogy agyrázkódást kapnék, jobb esetben.
2016. jan. 28. 13:54
 6/9 anonim válasza:
Nalunk a ferjem vette eszre, hogy vagdosom magamat. Elegge kibukott es nagyon fol volt haborodva, amiert csinalom. Zero megertest kaptam tole. Talan fogalma sem volt rola, hogy reagaljon a helyzetre. Kesobb abbahagytam, de nem masok haragja vagy felhaborodasa miatt!
2016. febr. 2. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Az itt válaszolók miért nem fordulnak pszichológushoz? Tényleg ennyi a mentálisan sérült ember az országban?
2016. jún. 7. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudják.
2016. júl. 29. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Sehogy, mivel nem vagdosom magam :D
2016. júl. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!