Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok az apukák, hogy...

Nálatok az apukák, hogy reagáltak amikor megtudták, hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
" Hát akkor most meg mit sírsz? Örülnöd kéne!" Sokkot kaptam annak ellenére, hogy akartuk:)
2012. ápr. 12. 13:24
 2/11 A kérdező kommentje:
:-)
2012. ápr. 12. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
tervezett terhesség volt, de mégis halálra rémült, én is, és volt vagy 2 hét, mire tudtunk róla dumálni...furcsa egy szitu volt, az tuti.
2012. ápr. 12. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Mivel tervezett baba volt, így nem érte túl nagy meglepetés. Örült neki nagyon, együtt néztük a tesztet, hogy vajon milyen lesz. Utána csak álltunk a fürdőszobában egymást átölelve, és örültünk, hogy végre nekünk is sikerült. Néztük a tesztet, aztán egymást, megint teszt, megint egymás... :)
2012. ápr. 12. 13:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!és sok boldogságot!!!!
2012. ápr. 12. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Első babánál,az elején nem volt rögtön lelkes 1 évvel későbbre terveztük.De utána nagyon boldog volt,azóta szerelmesek a lányunkkal egymásba(4 éves lesz)

Most a másodiknál ő örült a legjobban.(Egyáltalán nem terveztük)

2012. ápr. 12. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Csináltam tesztet,már a menzi kimaradás előtt 1 héttel,mert nem bírta kivárni Apuka,addig nyaggatott,természetesen negatív lett /mint ahogy meg is mondtam neki előre/,akkor teljesen elkeseredett,mert "nem jött össze a 2!!! próbálkozós hónapban sem." -ma már csak nevetek rajta :)

Aztán aznap, mikor meg kellett volna jönnie csináltam 1 tesztet ismét,és én azon már láttam a 2. halvány kis csíkot,persze Apa azt mondta csak beképzelem,így elrohant tesztet venni. A 2. teszten már ő is világosan látta hogy ott a csík,és nagyon büszke volt magára :D

27 hetes km

2012. ápr. 12. 13:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek!!
2012. ápr. 12. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:

örült neki :) azóta is csak azt hajtogatja: apa leszek, apa leszek! úgy várom már, hogy megszülessen!

és mióta terhes vagyok, sokkal figyelmesebb és segítőkészebb :P

2012. ápr. 12. 13:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Együtt csináltuk a tesztet, kérdezte mit kell majd látni? Mondtam, ha baba lesz, akkor két csík, ha nem akkor csak egy.

Lepisiltem a tesztet, akkora két csík lett, mint a ház, én csak néztem magam elé, hogy akkor most tényleg és akkor mi lesz, férjem meg kb:

"húúú b@sszus, b@sszus ez két csík, hallooodd ciccaaa, b@sszus két csík, nem hiszem eeeel"

2012. ápr. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!