Nálatok az apukák, hogy reagáltak amikor megtudták, hogy terhesek vagytok?
Első babánál,az elején nem volt rögtön lelkes 1 évvel későbbre terveztük.De utána nagyon boldog volt,azóta szerelmesek a lányunkkal egymásba(4 éves lesz)
Most a másodiknál ő örült a legjobban.(Egyáltalán nem terveztük)
Csináltam tesztet,már a menzi kimaradás előtt 1 héttel,mert nem bírta kivárni Apuka,addig nyaggatott,természetesen negatív lett /mint ahogy meg is mondtam neki előre/,akkor teljesen elkeseredett,mert "nem jött össze a 2!!! próbálkozós hónapban sem." -ma már csak nevetek rajta :)
Aztán aznap, mikor meg kellett volna jönnie csináltam 1 tesztet ismét,és én azon már láttam a 2. halvány kis csíkot,persze Apa azt mondta csak beképzelem,így elrohant tesztet venni. A 2. teszten már ő is világosan látta hogy ott a csík,és nagyon büszke volt magára :D
27 hetes km
örült neki :) azóta is csak azt hajtogatja: apa leszek, apa leszek! úgy várom már, hogy megszülessen!
és mióta terhes vagyok, sokkal figyelmesebb és segítőkészebb :P
Együtt csináltuk a tesztet, kérdezte mit kell majd látni? Mondtam, ha baba lesz, akkor két csík, ha nem akkor csak egy.
Lepisiltem a tesztet, akkora két csík lett, mint a ház, én csak néztem magam elé, hogy akkor most tényleg és akkor mi lesz, férjem meg kb:
"húúú b@sszus, b@sszus ez két csík, hallooodd ciccaaa, b@sszus két csík, nem hiszem eeeel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!