Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szüleitek miként reagáltak,...

Szüleitek miként reagáltak, mikor megtudták, hogy tetováltattatok?

Figyelt kérdés

Volt balhé belőle? Ha igen, végül hogy sikerült elfogadtatni velük a dolgot?

Szívesen veszem a részletes beszámolókat is. :)

2010. márc. 24. 01:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Előre elmondtam hogy tetováltatok. Sosincs balhé semmiből, egyenlő félként kezelnek.

Anyukám 60 éves, és tetszenek neki a tetoválások :)

21/L

2010. márc. 24. 01:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Anyukám először nem örült neki. :D Viszont előre megmondtam neki, hogy szeretnék és, hogy megcsináltatom. Utólag persze mindegyik tetszett neki. Már 4 van, de az első után már rögtön mondta, hogy elég lesz ennyi, és azóta mindegyik előtt "balhézott", hogy ne legyek már hülye. :D Annyit azért hozzá teszek, hogy azóta ő is csináltatott. Szóval ha azzal jön, hogy ne legyen több, akkor csak felhozom neki a témát, hogy "Na, de anyaaaaaa, neked is van." :P Mindig eljátssza a szigorú anyát, de utólag mindegyik nagyon tetszik neki. :) Szóval különösebb problémám nem volt vele. Apum már más tészta. :D Ő csak kiröhögött és megkérdezte, hogy ez tényleg kell? Mondom igen. :D Aztán annyiban is hagytuk a dolgot. Mondjuk ő sosem szólt bele semmibe. :)

20/L

2010. márc. 24. 03:08
 3/8 anonim ***** válasza:
én már 16 évesen is akartam,de akkor a szüleim nem engedték,azt mondták,ha majd 18 leszek. ezért akkor csináltattam inkább piercinget. de amikor 18 elmúltam,már nem mondtak semmit. csak hazaállítottam és megmutattam. a csuklómon van,és ugye le volt ragasztva. hazamentem és mondtam anyunak,hogy néééézd! erre meg felkiáltott,hogy úristen,mi történt? mondom semmi,csak tetoválás. azt hitte,hogy történt velem valami :D ezért örült neki :D
2010. márc. 24. 03:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Hehe, jó hallani, hogy nálatok ilyen könnyedén ment. :)

Nálam kicsit neccesebb lesz a dolog, legalábbis attól tartok. :D A vicces az, hogy elmúltam 18, de ettől függetlenül adok rá esélyt, hogy ezért leszedik a fejem. XD

Amennyit eddig szüleimmel beszélgettem a tetoválásról, egyik se rajong értük, sőőőt, és pláne azért nagyon nem lelkesedtek, hogy én is szeretnék. :D

18 évesen csináltattam piercinget (nem szóltam előre, tapasztalataim szerint inkább a "kész tények elé állítás" működőképesebb itthon), apám még hagyján, de anyám napokig duzzogott miatta. :D És akkor még finoman fogalmaztam. :D

2010. márc. 24. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
én a 17. szülinapomra kaptam aputól az első tetkóm szal nyilván nmvolt mérges :D:D
2010. márc. 24. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 23 éves leszek,sajnos még velük lakok, de én is szeretnék tetoválást,de a szüleim nem szeretnék,mondjuk mindenbe beleszólnak,semmi sem tetszik nekik,amikor piercinget csináltattam akkor is csak anyám kiabált velem,apum nem szólt semmit.Persze azt hireszteli hogy kaptam érte egy pofont,ami nem is igaz.Szóval tuti nálam lenne balhé,mondjuk nálunk mindennap van.nyárra szeretnék egy tetoválást,mondjuk a páromnak nem tetszik.A lényeg hogy nekem tetszen,hiszen az én testem,én hordom!Nem????
2010. márc. 24. 19:33
 7/8 A kérdező kommentje:
19:33-as, szinte ugyanez a szitu nálam is. XD
2010. márc. 25. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én előre szóltam a piercingnél és a tetoválásnál is, így nem volt belőle gond.
2010. márc. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!